★ Naša istorija

Guangzhou Hansel Electronic Technology Co, Ltd se nalazi u najvećem svjetskom mjestu zabave opreme --- Panyu kvartu Guangzhou City. Vlasnici kompanije imaju 12 godina iskustva u industriji zabave.


Naš proizvod

Mi se fokusiramo na dizajn, proizvodnju, prodaju i prodajni servis za decu i odrasle zabavne opreme. Naši proizvodi su sve vrste unutrašnjih i spoljašnjih zabavnih mašina i opreme za igrališta, kao što su vožnja motornim kola, vožnja robotom za jahanje, Happy car, , kiddie vožnja, karusel, vožnja životinjama, staze i voz bez kola, meke igralište, naduvavanje igrališta itd.


Primjena proizvoda

Ove stvari su fleksibilne za porodični zabavni centar, zabavni parkovi, centri za igru, tržni centri, hotel, zabave, iznajmljivanje, itd. Hanselove zabavne igre dobijaju brze i dugotrajne profite za kupce i uživaju u visokom ugledu širom svijeta.


Naš certifikat

Naši glavni proizvodi su pokrivali sertifikaciju za različita tržišta kao što su CE, ASTM, EN71, itd.


tržište proizvodnje

Hanselovi proizvodi uglavnom se prodaju na svetskom tržištu u preko 80 zemalja kao što su SAD, Kanada, Velika Britanija, Francuska, Italija, Švedska, Izrael, Švajcarska, Grčka, Čile, Kolumbija, Urugvaj, Paragvaj, Meksiko, Malezija, Indija, Indonezija, Vijetnam, Filipini, Nigerija, Brazil, Koreja, Egipat, Rusija, Turkmenistan, Ukrajina, Fidži, Bahrein, Jermenija, Australija, Novi Zeland, Venecuela, Peru, Jamajka, Ekvador, Katar, Panama, Japan, Liban itd.


Naša usluga

Sa profesionalnom prodajom, integriranim R & D timom i efektnim timskim radom, Hansel se bavi pružanjem profesionalne opreme za zabavu koja nas čini prednostima u industriji zabavnih mašina.