Dječji zabavni motorni bicikl na daljinsko upravljanje

Koliko dugo vremena za zaradu od poslovanja s djecom s motociklima? Za djecu vožnje motociklima cijena proizvoda je niska. Ako ih smjestite na mnoštvo djece sa puno djece, novac možete dobiti u mjesec dana nakon što poslujete.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Tvrtka Hansel bavi se vođenjem zabavnih parkova za djecu, motocikli su jedna od naših zabavnih vožnji, oni su daljinski upravljač s baterijom koji je vrlo lagan za upravljanje. po svetu.

Parametar vožnje dječijeg motocikla

image001

image003image005

image007

image011

image013

Kako igrati ? Mašinski način startanja.

1.Može daljinski upravljač u roku od 30 metara.

2.Takođe može početi rukom, Stavite nogu na kočnicu i zaustavit će se

3.Više, srednje, male brzine: mogu se podesiti

image015

image017

image019

Koliko dugo vremena za zaradu od poslovanja s djecom s motociklima?

Za djecu vožnje motociklima cijena proizvoda je niska. Ako ih smjestite na mnoštvo djece sa puno djece, novac možete dobiti u mjesec dana nakon što poslujete.

image021

Prince motorni bicikl jedna je od naših novih zabavnih vožnji. To je daljinski upravljač s baterijom za naše motocikle. Izgleda cool s luksuznim dizajnom. Lako je kontrolirati koji su pogodni i za djecu i za odrasle. Pogodan je za trgovačke centre, otvorene parkove, ulice, zabave, događanja itd.

image023

Mi smo proizvođač opreme za zabavu za djecu. Želimo vam predstaviti našu popularnu mašinu. Molimo pogledajte detalje u nastavku:

1. Dječja vožnja akumulatorima: plišane motorizirane životinje, automobil od plastičnih branika, zabavni motocikl, vožnja vlakom.

2. vožnja dječjim kovanicama: vožnja klincima, vožnja vrtićem.

3. Oprema za dječje igralište: unutarnje meko igralište, predmeti na napuhavanje.

4. dječja mašina za igranje kovanica: otkupne igre, zračni hokej, malo pucanje, trkačka igra. Hvala

image025

Hot Tags: daljinski upravljač za djecu zabavni motocikl s pogonom na baterije, Kina, proizvođači, veleprodaja, niska cijena, kupuj, cijena

Upit

Moglo bi vam se i svidjeti