Turistički vozovi bez tragova

Atrakcije zabavnog parka Hansel turistički vozovi bez vlakova 1. Uvođenje proizvoda turističkih vozova bez vlakova Vlak bez pruge nova je oprema za zabavne vožnje. Obično se koristi u zabavnim parkovima, tržnim centrima ili drugim igralištima. Može pomoći ljudima da bez umora uživaju u putovanju ....
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Zabavni park Hansel privlači turističke vozove bez tragova


1. Uvođenje proizvoda turističkih vlakova bez tragova

Vlak bez pruge nova je oprema za zabavne vožnje. Obično se koristi u zabavnim parkovima, tržnim centrima ili drugim igralištima. Može pomoći ljudima da uživaju u njima

putovati bez umora. Njegov atraktivni dizajn s raznobojnim lampicama i prelijepom muzikom čine da ga djeca jako vole. Osjećat ćete se kao da doživljavate svijet iz bajke kada ga vozite.

Futrola vlaka HS7417 (13)

2. Specifikacije proizvoda turističkih vlakova bez tragova

Ime proizvoda

Turistički vožnja super vozom

Vrsta proizvoda

Vlakovi bez tračnica na baterije

Veličina proizvoda

glava vlaka: 245 * 100 * 150cm

prijevoz vlakom: 2100 * 100 * 90

Materijal

Vlakna stakla + Metal

voltaža

48V

Težina

1000KG

Snaga

1500W

Baterija

4 komada 65A i 4kom 40A

Kapacitet

1 prijevoz za 6 putnika

Poslovno mjesto

šoping centar, zabavni park, turistički prostor itd

super voz

detalji vlakadetalji vlaka -3

3. Karakteristike proizvoda turističkih vozova bez tragova


1. Vožnja vlakom je najjednostavnija vožnja tematskim parkom, ali i jedna od najfascinantnijih atrakcija. Podesiva ograda koja se može postaviti na bilo koje mjesto čini djecu sretnima.

2. Vožnje vlakova slonova dostupne su u različitim vrstama, vožnja vlakom iz crtanih vlakova, voz sa gusjenicama, voz safarija, vila za vila, životinjsko zemljište, itd. Sve vožnje uključuju bljeskajuća svjetla i zvučne efekte.

3.Safari vožnje vlakom tema je dizajnirana sa simpatičnim slonovima, što je više privlačno djeci. Brzina vožnje vlaka je podesiva. Automobili se uvijek mogu dodati kasnije. I izgled i staze mogu se prilagoditi potrebama kupaca.

voz-1

4. Prihvatamo prilagođene boje turističkih vozova bez pruga

Super voz HS7417 (6)HS7417 super voz (4)HS7417 super voz (1)HS7417 (1)

5. Predložena upotreba za poslovanje turističkih vozova bez pruga:

1.Mall: Djeci pružamo atrakciju i zabavu u vašem lokalnom tržnom centru ili tržnom centru. Pratimo svjetske trendove u pružanju sigurnih, kvalitetnih vožnja koje dodaju vrijednost njihovom okolišu.

2. Djeca za zabavu: Ovaj klasični motociklistički zabavni motocikl učinit će sljedeću zabavu hitom. Naš električni motocikl za zabavu omogućava djeci i odraslima beskrajnu zabavu sa njihovim šest do osam sati trajanja baterije.

3. Konvencije i promocije: Ako je na vašoj konvenciji ili promociji potrebna atrakcija za djecu svih uzrasta i trenutak mira za roditelje, Hansel zabavni motocikl je najbolji izbor.

4. Korporativne funkcije: Da li vaša kompanija organizuje porodične dane i treba li vam dječja aktivnost? Naše vožnje odlična su alternativa zbog koje će djeca biti okupirana cijeli dan.

voz-2

Vozovi bez kolosijeka mogu se koristiti unutarnji i vanjski

Vlak u unutrašnjosti HS7417Futrola vlaka HS7417 (9)Futrola vlaka HS7417 (12)voz-6voz-7

P1: Kolika je minimalna količina narudžbe?
A1: Za nove kupce možete napraviti probni nalog kako biste testirali kvalitetu proizvoda.
Q2: Da li napon i utikač vašeg proizvoda zadovoljavaju standard u našoj zemlji?
A2 Potvrdit ćemo napon i utikač prije narudžbe i proizvesti strojeve prema zahtjevu kupca.

Q3: Ako vaša kompanija može prilagoditi proizvod i staviti naš logo?
A3: Imamo vlastiti tim dizajnera, možemo dizajnirati i prilagoditi sve proizvode uključujući boju, ispis, uzorak i logo. Postoje MOQ nekih proizvoda. Molimo, kontaktirajte s našim prodajnim timom prije narudžbe.

P4: Ako će vaša kompanija poslati tehničkog inženjera u moju zemlju zbog tehničkih problema?
A4: Kako smo u različitim zemljama, obično nudimo on-line uslugu s uputama za video ili slike. Sa dugogodišnjim iskustvom proizvodnje i izvoza, imamo profesionalne tehničare koji daju rješenja za probleme.

Q5: Vijek trajanja vašeg proizvoda?
A5: To je u skladu s održavanjem proizvoda. Mnogi kupci koji su kupili naše strojeve prije 5 godina i dalje posluju.

P6: Koliko vremena će trebati isporuka robe iz kine u moju zemlju?
A6: Što se tiče vremena do različitih luka je različito. Obično je to 20-60 dana morskim putem, 3-7 radnih dana vazduhom.


Investitori kompanije Guangzhou Hansel imaju 12 godina iskustva u djeci zabavne industrije. Uz profesionalnu prodaju, integrirani tim za istraživanje i razvoj i efikasan timski rad, Hansel se bavi pružanjem zabavne opreme za djecu.

Hanselovi proizvodi pokrivaju plišane motorizirane životinje, dječje zatvoreno igralište, optička stakla od vlakana, dječje igre na kojima se trguje novčićima. Ti su predmeti fleksibilni za FEC, zabavne parkove, trgovačke centre, hotel, zabave, iznajmljivanje itd. Hanselove zabavne igre brzo dobivaju i trajan profit za kupce i uživaju visoku reputaciju u cijelom svijetu.

Kompanija Hansel pruža visokokvalitetne proizvode, efikasnu uslugu nakon prodaje, bržu isporuku i najpovoljnije cijene. OEM i ODM narudžba je također dostupna.

Hanselova meta je promocija zabavne industrije za zdravu djecu i donošenje sreće djeci širom svijeta.

Nadam se da nam se možete pridružiti i raditi ruku pod ruku, vjerujemo da će Hansel učiniti svijet mnogo šarenijim.

Hansel proizvodiHot Tags: Turistički vozovi bez tragova, Kina, proizvođači, veleprodaja, niska cijena, kupuj, cijena

Upit

Moglo bi vam se i svidjeti