Baterije koje upravljaju životinjama

Plišani skuteri za životinje su motorizovane igračke sa živim životinjskim oblogama. Djeca i odrasli mogu voziti svoje omiljene igračke da hodaju okolo. To je baš kao auto za djecu, ali više smešno sa Music, LED svjetla. Oni se upravljaju novčićima. Veoma je lako kontrolisati i manipulisati. Samo treba da pritisnete ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Plišani skuteri za životinje su motorizovane igračke sa živim životinjskim oblogama.

Djeca i odrasli mogu voziti svoje omiljene igračke da hodaju okolo. To je baš kao auto za djecu, ali više smešno sa Music, LED svjetla. Oni se upravljaju novčićima. Veoma je lako kontrolisati i manipulisati. Samo je potrebno da pritisnete dugme na ručnoj traci i plišane životinje će se pomerati u brzini hodanja, što ih čini jednostavnim za održavanje. Ne morate brinuti o nosivosti, svaka životinja može da podrži težinu do 200 kilograma, tako da možete voziti na životinji sa svojom djecom ako želite.

img06712.JPG

1. Šta je Hansel plišani životinjski električni skuteri?
Životinjski skuteri su avanturisti koji voze naše sigurne, obložene motorizovane verzije različitih vrsta životinja. Oni lako rade pritiskom zelenog dugmeta i pomeraju se pri brzini hoda.

2. Zašto bih kupio životinje za skijanje životinja Hansel?

A. Skuteri za životinje su veoma popularni među svjetskim tržištima, svi ljudi različitog uzrasta kao što ih igra. Srećno dete za decu.

B. Jednostavna i jednostavna investicija mogla bi vam donijeti brz i visok profit. Obično klijenti iz Evrope i Amerike mogu vratiti novac u roku od 10 dana.

3. Prednosti Hansel plišanih životinjskih skutera:

A. Jednostavne i lagane investicije, brze i visoke profite.

B.Safety je prvo razmatranje. Zeleno bojenje cevi, vatrootporna pliša i finu teksturu.

C. Sa CE i ASTM sertifikatom. Izveštaj MSDS za bateriju

img18340.JPG

D.Fast dostava, veliko skladištenje, 3 do 5 dana za narudžbinu u roku od 20 komada

Rezervni delovi E.Free za održavanje, 24-časovno linijsko servisiranje

F.10 godina poslovnog iskustva u obavljanju motorizovanog životinjskog poslovanja, profesionalniju podršku.

4. Modeli Hansel plišanih životinjskih električnih skutera

Postoji 40 različitih životinjskih dizajna po vašem izboru.

5. Velika dobit za dobitak električnih skutera životinja Hansel

Hansel plišane motorizovane životinje uživaju u dobrom ugledu širom svijeta. Obično klijenti mogu dati promjene unutar 15 dana nakon pokretanja posla.

img16227.JPG

6. Koje vrste novčića ili žetona je potrebno za električne skutere sa plišanim životinjama?

Za skuteri za životinje koristimo akceptor novca za CPU. Može prihvatiti sve kovanice / tokene čiji je prečnik 18-30mm i debljine 1,2-2,5mm.

7. Da li i vi prodate plastičnu ogradu?

Definitivno prodajemo i plastičnu ogradu ako je potrebno klijentima. Obično naši klijenti kupuju plastičnu ogradu za životinje na kovčegu.

8. Koja vrsta muzike za plišane životinjske skutere?

Postoje engleski pesme na SD kartici za motorizovane životinje. Možete i sami da promenite muziku.

9. Gde se baviti poslovima životinjskog skutera?

--- Savršeno staviti u tržni centar, igralište ili igralište, zatvoreni park na otvorenom, porodični zabavni centar, zabavni prostor, plaza

--- Iznajmljivanje za praznike, rođendanske zabave, sastanak, reklamiranje, specijalni događaji, sajam zabave i festivala, dan zabave u školama, letnji kampovi

--- Preprodaja i veleprodaja ili prisutni za svoju djecu.

Zašto bih izabrao Hansel plišane životinjske električne skutere

Originalni dizajner i proizvođač

- snažna podrška profesionalnim tehničarima
Vrhunski kvalitet, razni dizajn

- ispunjava međunarodni standard, profesionalno ojačan na zajedničkom delu
Veliki količina zaliha

-500 postavljen metalski okvir preko 200 komada životinjske kože na zalihama

Brza dostava

-3-5 dana za narudžbinu u roku od 20 komada, 7-10 dana za naručivanje preko 50 komada

Hanselovi plišani životni električni skuteri poslati su u preko 80 različitih zemalja kao što su SAD, AU, Francuska, Italija, Kanada, Brazil, Čile, Peru, Paragvaj, Urugvaj, Kolumbija, Turkmenistan, Malezija, Indonezija, Vijetnam itd.

Prijedlozi za nove početnike poslovanja

Prvo, motorizirane životinje možete staviti u posebno područje sa ogradama. Prostor od 5 kvadratnih metara je dovoljan za jednu vožnju.

Drugo, nema potrebe za posebnim prostorom, samo pustite pešice da se pokreću širom tržnog centra ili centra za igre.

Treće, možete iznajmiti motorizovane životinje strankama, događajima.

Četvrto, možete pokrenuti posao u centru igre, dečijem igralištu.

Hanselova motorizovana radionica za životinje

img06545.JPG

Pakovanje i isporuka

img17014.JPGimg28267.JPG

img20432.JPG

Kupci dolaze da posećuju Hanselove plišane motorizovane životinje

Kompanija Guangzhou Hansel se bavi zabavnim i zabavnim vožnjama za djecu. Mi smo profesionalni proizvođač motoriziranih životinja u Guangzhou, Kina. Zakupljivali smo elektronske životinje sa pokretom / plišane motorizovane životinje ljudima koji su zainteresovani za posedovanje i upravljanje vlastitim trgovačkim centrom.

img12361.JPGimg09107.JPG

Hansel Glavni proizvodi:

Vučeni stoni od vlakana stakla: kiddie vožnja, vožnje Carousel, mini voz, revolving lifting, helikopteri, odbojkači, staze itd. Kompanija Hansel može snabdevati preko 100 različitih modela vožnje djece koja mogu zadovoljiti većinu zahtjeva naših klijenata. Najpopularniji dizajneri su automobili, motori, neki dizajneri životinja, vozovi, itd. Pogodni su za prodavnice, igralište, zabavni park, tržni centar, igralište itd. Uspešno smo instalirali branik automobila za naše klijente u različitim zemljama kao što su Irak, Jermenija, Pakistan, itd.

Životinje skutera: kompanija Hansel može ponuditi preko 40 različitih vožnji za životinje na skuteru za životinje. Životinje plišane vožnje su popularne na svjetskom tržištu i vrlo su atraktivne za djecu u trgovačkim centrima, zabavni parkovi, zatvoreni igralište, događaje, zabave itd. Glavna tržišta su evropske i južnoameričke zemlje kao što su SAD, Španija, Francuska, Ruska Federacija, Čile, Venecuela, Holandija, itd.

Meke igralište: Nikada ne znate šta ćete pronaći na Hanselovom zatvorenom igralištu, jer smo stalno u potrazi za novom i uzbudljivom opremom za igralište. Međutim, jedna stvar koju možemo da garantujemo je da će naša ustanova za igru u zatvorenom prostoru uvek imati određenu opremu koju deca najviše uživaju, uključujući slajdove, loptice, penjanje, strukture na naduvavanje, dječja sala za decu, itd. .

Proizvodi naduvani : naduvani zamak, naduvani slajd, odbijajući dvorac itd. Postoje i male veličine i velike veličine. Dvorac male veličine je dobar za kućnu upotrebu u zadnjem dvorištu. Dvorac velike veličine, klizač se može staviti u gaming centar, zabavni park itd.

Mašine za igranje na kovčegu: trkačke mašine, mašine za pucanje, poklon mašine, mašine za otkup, mašine za košarku, plesne mašine, hokej na zrak itd.

img25476.PNG


Hot Tags: biciklizam, vožnja pešačkih životinja, Kina, proizvođači, veleprodaja, niska cijena, kupovina, cijena

Upit

Moglo bi vam se i svidjeti