Pljušati životinje na igračkama

Dobrodošli na posjetu Hanselovu web stranicu za plišane motorizovane životinje. Motorizovane životinje su vožnje za zabavu ili vremenske prilike za zabavu koje rade sa punjivim baterijama, mogu ići napred i skretati levo i desno sa muzikom. Oni su aktuelni trend za zabavu djece. Ovi elektromotori ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Dobrodošli na posjetu Hanselovu web stranicu za plišane motorizovane životinje.

Motorizovane životinje su vožnje za zabavu ili vremenske prilike za zabavu koje rade sa punjivim baterijama, mogu ići napred i skretati levo i desno sa muzikom. Oni su aktuelni trend za zabavu djece. Ove električne motorizovane životinje su mobilne i omogućavaju deci da voze životinju svojih preferencija u parkovima, trgovačkim centrima, igralištima, igralištima i zoološkim vrtovima na sigurnoj i regulisanoj brzini preferencije. I djeca i odrasli mogu istovremeno voziti ove životinje. Uživanje u djeci je apsolutno garantovano!

img01715.jpg

img00782.JPG

Detalji o motorizovanim životinjama Hansel

Bruto težina: 32kg

Nosivost: 150kg (roditelji mogu da voze sa decom)

Brzina: 30-60m / min, brzina se odnosi na teren i težinu igrača. Što je glatko tlo, to je brže od vožnje.

Muzika: Na SD kartici, može sami da promeni muziku

PU kotač: jedan 6 inča i tri točka od 4 inča, stabilan i izdržljiv.

Motor: DC12V, 4.7A, 3000r / min

Kontrolna kutija: vreme, novčići, volumen, kontrola muzike, 1-9 kovanica za igru od 1-19 minuta

Metalni brojač: LED displej, ne može se očistiti do 100000

Baterija: punjena, 12v / 24A, punjenje 4-6 sati za igranje 6-8 sati

Punjač: punjač 12V / 1.5A, jedan punjač za jednu mašinu

Igrač: 1-88 godina, zabava za sve ljude

Veličina pakovanja: 119 * 66 * 89 CM

Kapacitet nosivosti: 40 kom / 20GP, 80pcs / 40GP, 90pcs / 40HQ

Certifikat: CE, ASTM

img17274.JPG

Sistem plišastih motorizovanih životinja:

Sistem na koverti: 1-9 kovanica za igru od 1-19 minuta. Normalno, 90% kupaca bira sistem kovanog novca, ako započne poslovanje u tržnom centru, igralištima, igralištu, zabavnim parkovima.

Sistem bez kovanog novca: upravljanje pokretom pomoću dugmeta na levoj ruci. Nije kontrola vremena. Kada pritisnete dugme, otvoriće se. Kada pustite dugme, to će prestati. Neki klijenti biraju zimsku vožnju bez žlica da ih iznajme stranama ili kupe za svoju djecu. Pogodno je za iznajmljivanje kao što su zabave, događaji, show, oglašavanje, trgovački centri itd.

Pitanja koja možete pitati o našim motorizovanim životinjama.

Kakve vrste novčića ili žetona je potrebno za pljuskovane motorizovane životinje?

Koristimo CPU kovance za motorizirane životinje. Može prihvatiti sve kovanice / tokene čiji je prečnik 18-30mm i debljine 1,2-2,5mm.

Da li i prodajate rezervne delove?

Definitivno takođe dijelimo rezervne dijelove. Naši klijenti obično kupuju osnovne rezervne delove. U tom slučaju, oni mogu sami da održavaju.

Koja vrsta muzike za motorizovane životinje?

Postoji engleska muzika u SD automobilu za motorizovane životinje. Možete i sami da promenite muziku.

Koliko godina trebate postati vozač za te Životinje?

Većina djece starosti 3 i više godina može manevrirati i upravljati životinjama bez pomoći. Mlađoj djeci bi trebali dodatni nadzor od starijeg djeteta ili ault.

Koliko sati se motorizovane životinje mogu koristiti? Da li je lako napuniti?

Baterija je 12v, 24h, obično punjenje 4-6 sati za korištenje 6-8 sati. kada brzina usporava, bateriju treba napuniti. Obično naši kupci napunjuju bateriju tokom noći kako bi održali dobro funkcionisanje tokom dana.

img16297.JPG

Prednosti Hanselove plišaste motorizovane životinje:

A. Bezbednost je prvo razmatranje za životinje koje hodaju Hansel. Zeleno farbanje cijevi, vatrootporna pliša i finija tekstura, mekana, ne vuna, ne lopta, ne trljajte

B jednostavna i laka ulaganja, brzi i visoki profiti.

C. Prodaja i tehničari rade motorizovano životinjsko poslovanje već 8 godina. Tako da možemo uvek pružiti više profesionalne podrške.

D. Besplatne rezervne delove za održavanje, 24-časovno on-line usluge

img14577.JPG

Povratne informacije od klijenata o Hansel plush motoriziranim životinjama

Hansel plišane motorizovane životinje uživaju u dobrom ugledu širom svijeta. Obično klijenti mogu dati promjene unutar 15 dana nakon pokretanja posla.

img20747.JPG

Predložene upotrebe:

1.Moje: Nudimo deci atrakciju i zabavu u lokalnom tržnom centru ili trgovačkom centru. Mi smo u korak sa svjetskim trendovima u pružanju sigurnih, kvalitetnih vožnji koje daju vrijednost njihovom okruženju.

2. Dečije stranke: Ovaj klasični motorni plišani električni skuter za životinje učinit će vašoj sledećoj zabavi udarac. Naši električni skuteri za životinje omogućavaju deci i odraslima beskrajne zabave sa svojim šest do osam sati trajanja baterije.

3. Konvencije i promocije: Ako vaša konvencija ili promocija trebaju privlačnost za decu svih uzrasta i trenutak mira za roditelje, Hansel plišane motorizirane životinje su najbolji izbor.

4. Korporativne funkcije: Da li vaša kompanija organizuje porodične dane i potrebna je aktivnost deteta? Naši jahači su izvrsna alternativa koja će djecu zadržavati cijeli dan.

Prijedlozi za nove početnike poslovanja

Prvo, motorizirane životinje možete staviti u posebno područje sa ogradama. Prostor od 5 kvadratnih metara je dovoljan za jednu vožnju.

Drugo, nema potrebe za posebnim prostorom, samo pustite pešice da se pokreću širom tržnog centra ili centra za igre.

Treće, možete iznajmiti motorizovane životinje strankama, događajima.

Četvrto, možete pokrenuti posao u centru igre, dečijem igralištu.

img21655.JPG

Za vas smo obezbedili sigurne i zabavne zabavne plišane motorizovane životinje

Naša misija je da obezbedimo električne životinje koje plutaju motorizovane životinje svim onima koji žele da budu deo u rastućoj niši zabave za decu. Želimo da pomognemo ljudima i obezbedimo bezbednu i zabavnu zabavu deci u centrima i šetalištima za ljude širom sveta.

Važno je da kompanija obezbedi bezbednu i zabavnu zabavu deci. Štaviše, nama je važno da učinimo uspeh za sve one koji žele da posjeduju trgovački centar.
Iako će naše životinje koristiti za zabavu dece, naše glavno ciljno tržište su preduzetnici koji žele da se koncentrišu na malu publiku sa malom decom.

Detalji o procesu uvoza ove motorizovane životinje u vašu zemlju.

Prvo molim vas savetujte količinu koja vam je potrebna i morska luka, izvršićemo vam proforma fakturu za potvrdu, zatim možete organizirati plaćanje i odabrati modele

Drugo, organizujemo proizvodnju i isporuku

Najzad, kada roba stigne u vaš port, vi (ili vaš carinski agent) uzimate prilagođene datoteke kako biste obrisali svoje proizvode i pokupili robu.

Pakovanje i isporuka motoriziranih životinja

img08023.JPGimg21534.JPG

Kupci dolaze da posećuju Hanselove plišane motorizovane životinje

Kompanija Guangzhou Hansel se bavi zabavnim i zabavnim vožnjama za djecu. Mi smo profesionalni proizvođač motoriziranih životinja u Guangzhou, Kina. Zakupljivali smo elektronske životinje sa pokretom / plišane motorizovane životinje ljudima koji su zainteresovani za posedovanje i upravljanje vlastitim trgovačkim centrom.

img30504.JPG


Hot Tags: plišana vožnja životinja na igračke, Kina, proizvođači, veleprodaja, niska cijena, kupovina, cijena

Upit

Moglo bi vam se i svidjeti