Punjena životinja vozi električni

Punjena životinja vozi električni

Dobrodošli na posjetu Hanselovu web stranicu za pljeskane životinjske skutere Hansel tvrtke proizvođača teh električnih životinja, poznatih kao Animal Skuteri od 2008. Ove prenosne zabave vožnje u kovčegu, sigurno će biti hit na vašem lokalnom tržištu. Oni su trenutni trend za zabavu djece.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Dobrodošli na posjetu Hanselovu web stranicu za plišane životinjske skutere

Kompanija Hansel proizvodi te električne životinje, poznate kao životinjski skuteri od 2008. godine. Ovi prenosivi zabavni zabava u kovčegu, sigurno će biti hit na vašem lokalnom tržištu. Oni su aktuelni trend za zabavu djece. Motorizovane životinje su vožnje kovanog novca ili zabave za vrijeme zabave koje rade sa punjivim baterijama, mogu ići napred i skretati lijevo i desno sa muzikom. Oni su aktuelni trend za zabavu djece. Ove električne motorizovane životinje su mobilne i omogućavaju deci da voze životinju svojih preferencija u parkovima, trgovačkim centrima, igralištima, igralištima i zoološkim vrtovima na sigurnoj i regulisanoj brzini preferencije. I djeca i odrasli mogu istovremeno voziti ove životinje. Uživanje u djeci je apsolutno garantovano!

Detalji o motorizovanim životinjama

img09326.JPG

Materijal: okvir crne čelične cijevi (spoljni prečnik: 25mm, debljina: 2mm), vatrootporni dizajn plišane kape

Kontrolna kutija: vreme, novčići, volumen, kontrola muzike, 1-9 kovanica za igru od 1-19 minuta

Metalni brojač: LED displej, ne može se očistiti do 100000

Promjer opsega toka: 18-30mm.

Raspon debljine toka: 1,2-2,5 mm.

Baterija: punjena, 12v / 22A, punjenje 4-6 sati za igranje 6-8 sati

Punjač: punjač 12V / 1.5A, jedan punjač za jednu mašinu

Muzika: Na SD kartici, može sami da promeni muziku

Brzina: 30-60m / min, brzina se odnosi na teren i težinu igrača. Što je glatko tlo, to je brže od vožnje.

Nosivost: 150kg (roditelji mogu da voze sa decom)

Igrač: 1-88 godina, zabava za sve ljude

Dostupno mesto: tržni centar, zabavni park, supermarket, zatvoreno igralište, igralište, žurke, događaje, šou, školsko igralište, porodično dvorište itd.

Certifikat: CE, ASTM

Glavno tržište: Hanselova plišana vožnja na životinjskim igračkama se prodaje u više od 100 zemalja. Oni su najpopularniji u zemljama Evrope i Južne Amerike kao što su SAD, Španija, Francuska, Velika Britanija, Kolumbija, Ruska Federacija, Čile, Venecuela, Holandija, itd.

Dve vrste životinja po vašem izboru:

Životinje na kovčegu i životinje koje nemaju kovance

Povratne informacije od korisnika

Hansel plišaste motorizovane životinje se prodaju u preko 100 različitih zemalja kao što su Australija, SAD, Brazil, Velika Britanija, Italija, Kolumbija, Rumunija, Malezija, Indonezija, Vijetnam itd. Oni su najpopularniji u Australiji i SAD 2016. godine. svakog meseca.

img12521.JPG

img15725.JPG

Dostavite na vreme

Mnogi klijenti nama do sada nisu rekli da nijedan kineski dobavljač nije bio u mogućnosti da zadrži obećano vreme isporuke za projekte - 90% kašnjenja, 10% ranije - uveravamo da neće doći do kašnjenja u našoj kompaniji. Da bismo skratili vreme isporuke, imamo preko 300 komada metalnog okvira i 200 komada životinjske kože na zalihama svakog mjeseca.3 dana za narudžbinu u roku od 20 komada. 7 -10 dana za naručivanje preko 50 komada.

img15666.JPG

Pitanja koja su klijenti uvek pitali:

1. Da li su skuteri za životinje profitabilni?

Naša životinja je veoma vruća kod različitih ljudi od dece do roditelja, sigurno bi bio sjajan izbor za vaš centar!

2. Koliko modela imate za izbor?

U našoj Hanselovoj fabrici postoji 40 različitih životinjskih skutera, najpopularniji je jednorog, skoro svaki klijent odabira vožnju jednorogom ili samo nam kažete model koji vi deca ili klijenti preferirate, možemo to učiniti za vas.

3. Koji je kvalitet?

Uveravamo se da kvalitet vredi cijenu, mnogi klijenti se plaše sigurnosti i ojačanja životinja. Naši životinjski automobili su prošli CE, plamenu kožu od vatre sa dovoljno pamuka, čeličnim cevnim ramom sa dvostrukim ojačanjem.Pls nas kontaktira za detaljnije informacije o našim životinjama, vi ćete znati više o našem kvalitetu.

4. Koliko brzo idu životinje?

Brzina: 30-60m / min, brzina se odnosi na teren i težinu igrača. Što je glatko tlo, to je brže od vožnje.

5. Da li moram da sakupljam životinjske igračke ili se već sastaju?

Životinjska igračka će doći sa sastavljenom.

6. Kako ih očistite kada se prljave i obojene?

Koža bi mogla biti isključena i oprana, ali samo sugerišu da koristite nisko-alkalni sapun, šampon i drugi deterdžent kako biste izbjegli previše blediti

Za kožu koristimo vatrootporni materijal za plitke kože, koji se ne može lako blediti, bez vlakana, može koristiti najmanje 3 godine.

7. Da li prodate novčiće za životinje na kovčegu?

da, poslat ćemo 50 kovanica za 1 životinju, ako je potrebno, možete kupiti više novčića.

Saznajte više o SAD-u Guangdžou Hansel Tech je vrhunski proizvođač skutera za životinje u Guangdžou sa više od 10 godina iskustva. Radimo na tome da postanemo vodeći kineski vodeći igrač za zabavu djece i donesemo sreću djeci širom svijeta. Nudimo vam super kvalitetne, novo dizajnirane proizvode koji su uvek naš cilj. Dobrodošli u posjetu našoj fabrici i pogledajte naše proizvode, nadamo se da ćemo imati priliku poslovati s vama!

Certifikat

img23649.JPG

img14348.JPG

img31573.JPG

Šta nudimo?

Najbolja kvaliteta na kineskom tržištu + Fabrički isporučilac Cena + Prompt Delivery + Professional Tehnička podrška.

Važno je da kompanija obezbedi bezbednu i zabavnu zabavu deci. Štaviše, nama je važno da učinimo uspeh za sve one koji žele da posjeduju trgovački centar.
Iako će naše životinje koristiti za zabavu dece, naše glavno ciljno tržište su preduzetnici koji žele da se koncentrišu na malu publiku sa malom decom. img26831.JPG

Hansel Glavni proizvodi:

Vučeni stoni od vlakana stakla: kiddie vožnja, vožnje Carousel, mini voz, revolving lifting, helikopteri, odbojkači, staze itd. Kompanija Hansel može snabdevati preko 100 različitih modela vožnje djece koja mogu zadovoljiti većinu zahtjeva naših klijenata. Najpopularniji dizajneri su automobili, motori, neki dizajneri životinja, vozovi, itd. Pogodni su za prodavnice, igralište, zabavni park, tržni centar, igralište itd. Uspešno smo instalirali branik automobila za naše klijente u različitim zemljama kao što su Irak, Jermenija, Pakistan, itd.

Životinje skutera: kompanija Hansel može ponuditi preko 40 različitih vožnji za životinje na skuteru za životinje. Životinje plišane vožnje su popularne na svjetskom tržištu i vrlo su atraktivne za djecu u trgovačkim centrima, zabavni parkovi, zatvoreni igralište, događaje, zabave itd. Glavna tržišta su evropske i južnoameričke zemlje kao što su SAD, Španija, Francuska, Ruska Federacija, Čile, Venecuela, Holandija, itd.

Meke igralište: Nikada ne znate šta ćete pronaći na Hanselovom zatvorenom igralištu, jer smo stalno u potrazi za novom i uzbudljivom opremom za igralište. Međutim, jedna stvar koju možemo da garantujemo je da će naša ustanova za igru u zatvorenom prostoru uvek imati određenu opremu koju deca najviše uživaju, uključujući slajdove, loptice, penjanje, strukture na naduvavanje, dječja sala za decu, itd. .

Proizvodi naduvani : naduvani zamak, naduvani slajd, odbijajući dvorac itd. Postoje i male veličine i velike veličine. Dvorac male veličine je dobar za kućnu upotrebu u zadnjem dvorištu. Dvorac velike veličine, klizač se može staviti u gaming centar, zabavni park itd.

Mašine za igranje na kovčegu: trkačke mašine, mašine za pucanje, poklon mašine, mašine za otkup, mašine za košarku, plesne mašine, hokej na zrak itd.

img03025.JPG


Hot Tags: punjene životinje vožnja električna, Kina, proizvođači, veleprodaja, niska cijena, kupovina, cijena

Upit

Moglo bi vam se i svidjeti