Zabavni park Igre Ride On Airplane For Kids

Sigurno je da svi roditelji jako vole svoju djecu i žele im dati sve što mogu. Zbog kiddie vožnje može razviti inteligenciju i praktičnu sposobnost sa nezaboravnim sretnim djetinjstvom. U tom slučaju, dječje vožnje će dobiti bolje tržište.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

1

2

3

4

5

Na raspolaganju je poslovni prostor za zabavu na kovanice

Obično naši kupci ih kupuju za trgovački centar, zabavni park, unutarnje / vanjsko igralište, iznajmljivanje za zabave ili kućnu upotrebu itd. A ti ?

Evo nekoliko slika koje naši klijenti mogu podijeliti s vama.

image018

Saznajte više o zabavi na kovanice koja se koristi za prodaju

Sigurno je da svi roditelji jako vole svoju djecu i žele im dati sve što mogu. Zbog kiddie vožnje može razviti inteligenciju i praktičnu sposobnost sa nezaboravnim sretnim djetinjstvom. U tom slučaju, dječje vožnje će dobiti bolje tržište.

Koristimo staklo od vlakana kao kiddie rides tijelo. To je ekološka, sigurna, antikorozivna, stabilna. Može raditi samo povezujući moć, dječje vožnje nije potrebna posebna osoba za upravljanje. To je definitivno mali investicioni biznis sa visokim profitom.

Postoje razne prekrasne dizajne dječjih vožnji. Sve kiddie vožnje su šarene sa auto ulje na platnu i visoke kvalitete MP3 glazbe ili MP4 video. Djeca mogu uživati u glazbi i znati više o bojama.

image020

Glavne vrste su video kiddie vožnje, dvostruke stajališta / luksuzne kiddie vožnje. Pogodni su za palaču za decu, zabavni park, centar za igru, školu, supermarket, tržni centar, centar za zabavu u porodici, zajednicu, dečiju prodavnicu u kojoj ima mnogo ljudi ili dece.

Najčešće postavljana pitanja o zabavi na kovanice koja se koristi za kiddie ride

1) Zašto kupiti dječju vožnju?
Vožnje kovanica su glavni proizvodi industrije zabave decenijama, kiddie vožnja nije predmet trendova ili trendova. Vožnja će nastaviti da se vraća sve što je poželjno - osmeh, dobro ponašanje, novac - u godinama koje dolaze.

2). Razlog za ulaganje kiddie vožnje

Kid-vožnja je jednostavna za upravljanje. Možete voditi posao u trgovačkom centru, supermarketu, zabavnom parku, trgovinama, restoranima, hotelima, KFC-u, itd. Kiddies vozi negdje, igrači mogu umetati kovanice kako bi ih igrali. Nema potrebe da posebna osoba upravlja njome.

3). Kako očistiti dječje vožnje

Sadržaj pribora za čišćenje: četkice za zube, WD-40, sredstvo za čišćenje prozora, kit za nokte, krpe itd.

4) .Da li vaš akceptant radi sa različitim nacionalnim kovanicama?

Naravno. Koristimo CPU coin Acceptor za naše kiddie vožnje. Mogu prihvatiti bilo koji novčić / token koji je promjera 20-28mm i debljine 1.2-2.5mm.

5) .Možete li vaš dječji vožnja raditi s različitim naponima i frekvencijskim specifikacijama (neevropskim standardima)?

Ne brini! Mi ćemo prilagoditi naše kiddie vožnje na vaše specifikacije napona i frekvencije. Imamo puno iskustva u izvozu naših proizvoda po celom svetu .  

6) .Kako da kontaktiram Hansel za tehničku podršku?

Samo pošaljite e-poštu ili nazovite našu prodaju koju ste kontaktirali. Naša servisna služba će vam pomoći dok se vaš problem ne riješi .

Fabrika zabave sa zabavom na kovanice koristi kiddie ride za prodaju

image022

image024

Hot Tags: zabavni park igre vožnja na avionu za djecu, Kina, proizvođači, veleprodaja, niska cijena, kupiti, cijena

Upit

Moglo bi vam se i svidjeti