Novac za videoigre

Sigurno je da svi roditelji jako vole svoju djecu i žele im dati sve što mogu. Zbog kiddie vožnje može razviti inteligenciju i praktičnu sposobnost sa nezaboravnim sretnim djetinjstvom. U tom slučaju, dječje vožnje će dobiti bolje tržište.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Želite li povećati svoj prihod? Želite li dodati mjesto za zabavu? Da li želite da vaše poslovanje bude više porodično? KIDDIE RIDES su definitivno dobar izbor.

Sigurno je da svi roditelji jako vole svoju djecu i žele im dati sve što mogu. Zbog kiddie vožnje može razviti inteligenciju i praktičnu sposobnost sa nezaboravnim sretnim djetinjstvom. U tom slučaju, dječje vožnje će dobiti bolje tržište.

image001

image005

image009

Sistem: električna i električna

Glavni materijal: tijelo od staklenih vlakana, postolje od metalne baze

Glavni delovi: kontrolna kutija, motor, LCD monitor

Nosivost: 50 kg za svako sjedište

Vrijeme igre : 2-5 minuta

Slika: ulje na platnu za staklo, nema štete za djecu

Igrači: deca od 1-6 godina

Poslovni prostor: Centar za igre, zabavni park, centar za obiteljsku zabavu, unutarnji i vanjski park, trgovine, trgovački centar, itd

image013

1) Imamo preko 200 različitih dizajna kiddie vožnje. Ove kiddie vožnje su posebno dizajnirane da privuku oči djece. Šarena svetla su sjajna i privlačnija tokom noći.

2) Naše kiddie vožnje uključuju jaču metalnu bazu i visoko kvalitetno plastično kućište ojačano staklenim vlaknima. Koristimo ulje na platnu. Sve kiddie vožnje su sa glatkom površinom.

3) Motor je ključni dio i sustav napajanja dječjih vožnji. Koristimo motor visoke kvalitete kako bi dječje vožnje postale stabilne i pružile snažnu podršku.

4) Naši klijenti su širom svijeta za kiddie vožnje. Uz brzu isporuku, stabilan kvalitet i efektivnu uslugu, zadržavamo mnoge poslovne partnere dugoročnom poslovnom saradnjom.

5) Imamo CE certifikat za naše kiddie vožnje.

Radionica za dječje vožnje s kovanicama

image015

image017

image019

Povezane igre kiddie rides mašine:

image021

Zašto odabrati Hansel?

(1) .vrste usluge za pretprodaju i nakon prodaje.

(2) .Prva proizvodnja i isporuka. Imamo dugoročne odnose sa našim špediterima i već smo godinama sarađivali s njim.

(3) .Svi materijali su originalni sa visokom kontrolom kvaliteta.

(4). Imamo preko 10 godina iskustva u vanjskoj trgovini, možemo vam pružiti profesionalne prijedloge kada govorimo o poslovnim slučajevima.

(5) .Mi smo u industriji zabavne opreme za djecu, možemo vam pomoći da kupite srodne proizvode u našoj industriji za vas.

Glavne kategorije proizvoda:

image023

Hot Tags: kovanice motorne video igre igre kina, Kina, proizvođači, veleprodaja, niska cijena, kupiti, cijena

Upit

You Might Also Like