Kovanice koje se igraju za decu Igrajte igrice za tržne centre

Kovanice koje se igraju za decu Igrajte igrice za tržne centre

deca koja igraju kovanice igraju igrice za tržne centre 1. Predstavljanje proizvoda kiddie vožnje za najam Kiddie vožnja je specijalno dizajnirana za decu da se voze. Postoje mali tipovi vožnje kiddie-a, a takođe i veći tipovi vožnje. Glavne kiddie vožnje na tržištu su kovanice sa CPU novčićem ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Deca koja upravljaju kovanicama igraju igre za tržne centre

image001.jpg

image003.jpg

image005.jpg

1. Uvođenje proizvoda kiddie vožnje za najam

Kiddie vožnja je specijalno dizajnirana za decu da se voze. Postoje mali tipovi vožnje kiddie-a, a takođe i veći tipovi vožnje. Glavne kiddie vožnje na tržištu su kovanice operisane sa CPU novčanim akceptorima. To je vožnja zabavnim zabavama za malu decu. Nakon ubacivanja novčića ili toka, kiddie vožnje počinju da rade. Dok se deca voze na njemu, djevojčica se vozi sa muzikom i igricama. Prilično su atraktivni za malu decu.

Koristimo stakleno vlakno kao telo kiddie. Ekološki, siguran, antikorozivan, stabilan. Može samo da radi na povezivanju snage, vožnji kiddie nije potrebna posebna osoba koja će ga upravljati. To je definitivno mali investicioni posao sa visokim profitom.

Postoje različite lepe dizajne kiddie vožnje. Svi kiddie vožnji su živopisni sa slikanjem ulja u automobilu i visokokvalitetnom MP3 muzikom ili MP4 video. Djeca mogu uživati u muzici i znati više o bojama.

Jednodnevne vožnje kiddie, video kiddie vožnja, dvostruki štand / luksuzne kiddie vožnje su glavni tipovi. Pogodni su za dečiju palatu, zabavni park, igralište, školu, supermarket, tržni centar, porodični zabavni centar, zajednicu, dečiju prodavnicu u kojoj ima mnogo ljudi ili dece.

image007.jpg

2. Specifikacije proizvoda kiddie vožnje za najam

Tip kiddie vožnje

MP4 kiddie vožnja

Mode No.

HS6358 pirat brod kiddie vožnja

Veličina proizvoda

100 * 170 * 180cm

Sjedište proizvoda

2 mesta za igranje djece

Sistem

kovanica i električni

Glavni materijal

Metalna baza + kućište vlakana stakla

Ključni delovi

LCD ekran, motor, kontrolna kutija

Nosivost

50KG za svako sedište

Muzika

Na SD kartici ili USB

Vrijeme igranja

Prema igricama

slikarstvo

slika u automobilu za staklo od vlakana, bez štete za decu

igrači

Deca od 6 godina

Poslovno mesto

Zabavni park, dečiji centar za igru, zatvoreno igralište, igralište, zatvoreni / vanjski parkovi, prodavnice itd


1.jpg

2.jpg

3. Kako igrati kiddie vožnje na kovčegu

1). Deca sede na automobilu;
2). ubacite novčić da započnete igru;
3). Igra počinje, mašina počinje da se ljulja i stijene;
4). MP3 reprodukuje deciju pesmu istovremeno;
5). Mašina se automatski zaustavlja kada je podešeno vreme isteklo.

image011.jpg

4. Karakteristike proizvoda i aplikacije kiddy ride mašine

1) Motor je ključni delovi i energetski sistem kiddie vožnje. Dobar motor će podržati kiddie vožnju u dobrom stanju i sa dužim vekom trajanja. Mi koristimo visokokvalitetni motor kako bi kiddie vožnja učinila stabilno i pružila snažnu podršku.

2) Naša kiddie vožnja uključuje jaču metalnu osnovu i visoko kvalitetno plastično kućište ojačano vlaknima. Koristimo ekološko ulje. Sva vožnja kiddie su sa površinom glatkosti.

3) Imamo preko 100 različitih dizajna kiddie vožnje. Ove kiddie vožnje su posebno dizajnirane da privuku oči dece. Šarena svetla su sjajna i atraktivnija tokom noći.

4) Naši kupci su širom svijeta za kiddie vožnje. Sa brzom isporukom, stabilnim kvalitetom i efektivnim servisom, zadržavamo mnoge poslovne partnere sa dugogodišnjom poslovnom saradnjom.

5) CE certifikat za naše kiddie vožnje.

image013.jpg

5. Prednosti kiddie vožnje za iznajmljivanje

1) operator kiddie vožnje može brzo dobiti brzi profit.

2) visok kvalitet + jednostavan način igre + atraktivni dizajn kiddie vožnje

3) jednokratna investicija, dugogodišnje prednosti kiddie vožnje.
4) kiddie vožnje su dostupne u zabavnoj sali, dvorani za igre i drugim zabavnim mjestima.

image015.jpg

image017.jpg

6. Kako održati kiddie vožnju:

1) održava svakodnevno čišćenje kiddie vožnje. Držite kiddie vožnje čisto, boje će biti privlačne. Roditelji neće biti srećni što njihova deca voze prljave kiddie vožnje. To će povećati vaš prihod dok držite kiddie vožnju čistim.

2) Nemojte izlagati suncu ili kiši. To može prouzrokovati izbalansiranje boja ako se voze kiddie pod sunčanjem sunca i kiše već duže vreme.

3) Redovno držite ulja na ležajevima i pokretnim delovima. Molim vas obradite osnovne delove ako se vožnja kiddie koristi spolja, ili će se metalni delovi rđati.

4) Nastavite da proveravate pojas na osnovnim delovima. Kiddie vožnja može da funkcioniše dobro samo što je pojas u dobrom stanju. Ako pojas nije postavljen pogodno, skraćuje životni vek ležišta ili drugih metalnih dijelova.

image019.jpg

7. Korištene kiddie vožnje u radionici

image021.jpg

image023.jpg

8.package i isporuka kiddie vožnje

image025.jpg

Hot Tags: deca koja igraju kovanice igraju igrice za tržne centre, Kina, proizvođači, veleprodaja, niska cijena, kupovina, cijena

Upit

Moglo bi vam se i svidjeti