Dječji zabavni park Vožnja igračaka

Dječja vožnja zabavna je vožnja mališana za malu djecu. Vožnje mališana uobičajeno su dostupne u zabavnim parkovima, arkadama, tržnim centrima, hotelskim igrama i vanjskim supermarketima te robnim kućama s popustom.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Specifikacije proizvoda elektronskog zabavnog parka za djecu    


dijete vozi tip

MP3, MP4, Vožnja dječjim igrama

Sjedalo proizvoda

Jedno sjedalo za djecu koja se igraju

Sistem

kovanice i električne

Glavni materijal

kućište od stakloplastike, metalno postolje za postolje

Glavni dijelovi

upravljačka kutija, motor, LCD monitor

Nosivost

50 kg za svako sjedište

Muzika

Na SD kartici ili USB-u

Vrijeme za igru

prema igrama

slikanje

auto ulje slika za staklo vlakna, nema štete za djecu

igrači

Djeca od 1-6 godina

Poslovno mjesto

Igralište, zabavni park, porodični zabavni centar, zatvoreni i zatvoreni park, prodavnice, tržni centar itd

image002

electronic kids amusement park toy rides (5)electronic kids amusement park toy rides (3)electronic kids amusement park toy rides (2)electronic kids amusement park toy rides (1)electronic kids amusement park toy rides (1)Dječja vožnja zabavna je vožnja mališana za malu djecu. Vožnje mališana uobičajeno su dostupne u zabavnim parkovima, arkadama, tržnim centrima, hotelskim igrama i vanjskim supermarketima te robnim kućama s popustom. Ređe se mogu pojaviti i na drugim mestima kao što su restorani, sudovi za hranu, prodavnice prehrambenih proizvoda i prodavnice automobila. Kada ga aktivira novčić, vožnja dječjim kolima zabavlja vozača u kretanju, ovisno o vrsti vožnje (minijaturni Ferris kotač, minijaturni karusel, vožnja stazom ili stacionarna vožnja platformama). Većina vožnja uključuje zvukove i muziku, a neke sadrže i bljeskajuća svjetla, papučice i tipke.

Kvalifikacija proizvoda elektronskog zabavnog parka za djecu  

Isti klinac vozi se na prodaju iste veličine ili sličnog dizajna, ali cijena je u velikom rasponu različita. Za isti uređaj zbog čega je cijena toliko različita, kako odabrati jeftine proizvode dobre kvalitete.

1) Kvaliteta vožnje djecom: osiguravanje normalnog rada dječjih vožnji je najosnovnije, ako kupac na vožnji vašeg klinaca vozi kad se problem pojavi, svakako će utjecati na raspoloženje kupca za igru, oni će misliti da će vaš proizvod nije dobro i ne igrati se više. Kako biste privukli dugoročne kupce, morate pokazati kupcima da je vaš proizvod dobar.

2) Materijali za dječju vožnju: Svježe i jarko slikanje privući će igrače na prvi pogled vožnje dječjim kolima. Za proizvode od fiberglasa potrebno je bojanje uljem u automobilu kako bi vožnja klincima izgledala svjetlije.

3) Stil vožnje klinaca: Za djecu su lijepi izgled, raznobojne svjetiljke i slatka muzika prvi elementi koji će ih privući, prvi put kada će posjetitelji ostaviti dobar dojam, tada će oni postati vaši kupci.

4) Kvalifikacije proizvođača: Ako proizvođač nema kvalifikaciju za proizvodnju, nema odgovarajuće dokumentacijske procedure, kupujete vožnje dječjim vožnjama bez lične karte; , kvaliteta neće biti zagarantovana.


Kako se igra elektronski zabavni park za avione za djecu  

1) djeca sjede u sjedalici koja vozi dijete.

2) umetnite novčić da započnete vožnju mališana

3) Kad se vozi dječja vožnja, ona počinje da se ljulja, kreće gore-dolje sa fiksnim sjedištem i popularnom muzikom.

4) Kada istekne vrijeme, stroj će se automatski zaustaviti.

Dostupno poslovno mjesto za

Naši kupci ih obično kupuju u šoping centru, zabavnom parku, zatvorenom / vanjskom igralištu, najam za zabave ili kućnu upotrebu itd. A ti ?


Postoji preko 200 različitih dizajna vožnja klinaca

image022

image024

Hansel glavne kategorije proizvoda

image026

Hot Tags: Dječji zabavni park Toy Rides, Kina, proizvođači, veleprodaja, niska cijena, kupuj, cijena

Upit

You Might Also Like