Igre za zabavu zabavne igre za decu

zabavne igre za djecu deca koja upravljaju vožnjom kovanica 1. Uvođenje proizvoda za decu vožnja automobila Kiddie vožnja je vožnja zabavnim vožnjom za malu decu. Kiddie vožnje su obično dostupne u zabavnim parkovima, arkadama, centrima, hotelskim sobama i van supermarketa i popust ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

zabavne zabavne igre dečije kovanice

image001.jpg

1. Uvođenje proizvoda za decu vožnja mašina

Kiddie vožnja je vožnja zabavnim zabavama za malu decu. Kiddie vožnje su obično dostupne u zabavnim parkovima, arkadama, centrima, hotelskim sobama i vanzemaljskim supermarketima i prodavnicama popusta. Manje uobičajeno, mogu se pojaviti i na drugim mestima kao što su restorani, prehrambeni sudovi, prodavnice prehrambenih proizvoda i auto dileri. Kada se aktivira pomoću novčića, vožnja kiddie zabavlja vozača pokretom, zavisno od vrste vožnje (minijaturni točak, minijaturni karusel, vožnja staza ili vožnja stacionarnom platformom). Većina vožnje uključuje zvukove i muziku, a neke imaju blistava svetla, pedale i dugmad.

2. Specifikacije proizvoda mašine za vožnju djece

Tip kiddie vožnje

MP3 kiddie vožnja, čamac kiddie vožnja

Mode No.

HS6322 vožnja pečurkama kiddie vožnje

Veličina proizvoda

201 * 102 * 80cm

Sjedište proizvoda

2 mesta za igranje djece

Težina

120KG

Snaga

110V / 220V

Sistem

kovanica i električni

Glavni materijal

kućište od stakla od stakla, metalni podnožje

Glavni delovi

kontrolna kutija, motor, CPU koverta akceptor,

Nosivost

50KG za svako sedište

Vrijeme igranja

MP3 kiddie vožnja (2-5 minuta)

slikarstvo

slika u automobilu za staklo od vlakana, bez štete za decu

igrači

Deca od 6 godina

Poslovno mesto

Centar igre, zabavni park, porodični zabavni centar, zatvoreni i otvoreni park, prodavnice, tržni centar itd


1.jpg

2.jpg

image005.jpg

3.Upoznavanje čovjeka sa vozačima

U parku za zabavu djece obično postoji napomena koja se postavlja na privlačnom mjestu, pažljivo pročitajte prije vožnje, ne penjejte se nad ogradom. putnici moraju čekati napolju u ogradi.

1) Deci nisu dozvoljeni da voze samo kiddie vožnje.

2) Nemojte se zalagati za snimanje slika: prilikom vožnje, ne sme biti proizvoljan, niti se čupati i snimati.

3) Putnici bi trebali narediti komandu osoblja. gore i dole automobilom, obratite pažnju na glavu i stopala, kako ne bi se udarili ili pali.

4) Vodite računa o sopstvenim stvarima: kada to radi, trebalo bi da brinemo o sopstvenoj robi, nikad se ne raspršujemo i bacamo. Za neke dekoracije koje je lako pasti, Molimo ih uzeti unapred.

4.Proizvodi i aplikacije kiddy ride mašine

1) Motor je ključni delovi i energetski sistem kiddie vožnje. Dobar motor će podržati kiddie vožnju u dobrom stanju i sa dužim vekom trajanja. Mi koristimo visokokvalitetni motor kako bi kiddie vožnja učinila stabilno i pružila snažnu podršku.

2) Naša kiddie vožnja uključuje jaču metalnu osnovu i visoko kvalitetno plastično kućište ojačano vlaknima. Koristimo ekološko ulje. Sva vožnja kiddie su sa površinom glatkosti.

3) Imamo preko 100 različitih dizajna kiddie vožnje. Ove kiddie vožnje su posebno dizajnirane da privuku oči dece. Šarena svetla su sjajna i atraktivnija tokom noći.

4) Naši kupci su širom svijeta za kiddie vožnje. Sa brzom isporukom, stabilnim kvalitetom i efektivnim servisom, zadržavamo mnoge poslovne partnere sa dugogodišnjom poslovnom saradnjom.

5) CE certifikat za naše kiddie vožnje.

image007.jpg

5.Proizvodi kvalifikacije naših kiddie vožnji kovanim novcem - Kako lako kupiti kiddie vožnje

Ista kiddie vožnja za prodaju u istoj veličini ili sličnim dizajnom, ali cijena je različita u velikom opsegu. Za isti uređaj, zašto je cijena tako različita, kako odabrati jeftine proizvode sa dobrim kvalitetom.

1) Kvalitet kiddie vožnje: osiguravanje normalnog rada kiddie vožnje je najosnovnije, ako kupac na vožnji vašeg djevojka vozi kada se problem desi, sigurno će utjecati na raspoloženje kupca da igra, oni će misliti na vaš proizvod nije dobro i ne igra ponovo. Da biste privukli dugoročne kupce, morate pokazati kupcima da je vaš proizvod dobar.

2) Materijali za kiddie vožnje: Sveže i sjajno slikanje privlačiće igrače na prvi pogled kiddie vožnje. Za proizvode od stakla od stakla, automobilsko ulje je potrebno napraviti kako bi kiddie vožnja izgledala svetlije.

3) Stil vožnje djevojčice: Za djecu, predivan izgled, živopisna svjetla i slatka muzika su prvi elementi koji ih privlače, prvi put da dobiju dobar utisak na posjetioce, a onda će postati vaši kupci.

4) kvalifikacije proizvođača: ako proizvođač nema proizvodnu kvalifikaciju, ne postoji odgovarajuća procedura dokumentacije, onda kupujete kiddie vožnje bez lične karte; , kvalitet neće biti garantovan.

image009.jpg

6. Često postavljamo pitanja o kiddie vožnji kovanog novca

1) Zašto investirati kiddie vožnje kao posao?
Putovanje u kovance su glavni proizvodi zabavne industrije već decenijama, vožnja kiddie nije podložna trendovima ili trendovima. Vožnja će nastaviti da vraća šta god želi - osmeh, dobro ponašanje, novac - u godinama koje dolaze.

2) Koja je težina vaših djevojčica?

Naši vozači mogu nositi 50 kg (110.23 lb) po sedištu. Štaviše, oni mogu izdržati do 80kg (176.37 lb) po sedištu u jednom trenutku.

3) Možemo li odabrati našu prodajnu cenu?
Apsolutno! Za jednodnevne kiddie vožnje, možete podesiti 1-9 novčića za igru jednom. Za druge vožnje, možete postaviti 1-4 novčića za igranje jednom.

4) Da li mogu da voze vožnju napolju?
Definitivno! Svi vozovi su dizajnirani da rade godinama na otvorenom.

5) Kako mogu maksimizirati prihod od kiddie vožnje?

Lokacija je najvažnija. Ako nijedna deca ne mogu pronaći prevoz, to će generisati Ništa.

Držite vožnju čistom!

Rotirajte vožnju često između lokacija. Deca postaju umorna od vožnje istom vožnjom stalno.

6) Koji parametri mogu da programam na vašim voženjima?

Muzika, jačina zvuka, broj igara po novčiću, vreme igre itd

7) Gde mogu naći rezervne delove vaših mašina?

Takođe možemo ponuditi rezervne dijelove posebno. Možete nabaviti neke zajedničke delove za zalihu dok kupujete mašine.

8) Koliko modela imate za kiddie vožnje?

Možemo ponuditi preko 100 različitih dizajna kiddie vožnje. Molimo vas slobodno kontaktirajte nas za dodatne informacije.

image011.jpg

7. Kiddie vožnja u radionici

image013.jpg

image015.jpg

image017.jpg

8. pakovanje i isporuka kiddie vožnje

image019.jpg

Hot Tags: zabavne igre za decu, kineski proizvođači, proizvođači, veleprodaja, niska cijena, kupovina, cena

Upit

You Might Also Like