Dečiji sajam vožnje u zatvorenom kovčegu

Dečiji sajam vožnje u zatvorenom kovčegu

Dečja vožnja za decu na otvorenom kockama za decu 1. Predstavljanje proizvoda kiddie vožnje za prodaju Kiddie vožnja je vožnja zabavnim vožnjama za malu decu. Kiddie vožnje su obično dostupne u zabavnim parkovima, arkadama, centrima, hotelskim sobama i van supermarketa i popust ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Dečja vožnja na otvorenom prostoru za decu

image001.jpg

1. Uvođenje proizvoda kiddie vožnje na prodaju

Kiddie vožnja je vožnja zabavnim zabavama za malu decu. Kiddie vožnje su obično dostupne u zabavnim parkovima, arkadama, centrima, hotelskim sobama i vanzemaljskim supermarketima i prodavnicama popusta. Manje uobičajeno, mogu se pojaviti i na drugim mestima kao što su restorani, prehrambeni sudovi, prodavnice prehrambenih proizvoda i auto dileri. Kada se aktivira pomoću novčića, vožnja kiddie zabavlja vozača pokretom, zavisno od vrste vožnje (minijaturni točak, minijaturni karusel, vožnja staza ili vožnja stacionarnom platformom). Većina vožnje uključuje zvukove i muziku, a neke imaju blistava svetla, pedale i dugmad.

image003.jpg

2. Specifikacije proizvoda kiddie vožnje za prodaju

Tip kiddie vožnje

MP3 kiddie vožnja, sretan voz kiddie vožnja

Mode No.

HS6321 srećan voz

Veličina proizvoda

200 * 110 * 148cm

Sjedište proizvoda

2 mesta za igranje djece

Startni režim

kovanica

Težina

120KG

Snaga

110V / 220V

Glavni materijal

kućište od stakla od stakla, metalni podnožje

Glavni delovi

kontrolna kutija, motor, CPU koverta akceptor,

Nosivost

50KG za svako sedište

Muzika

Na SD kartici

Vrijeme igranja

MP3 kiddie vožnja (2-5 minuta)

slikarstvo

slika u automobilu za staklo od vlakana, bez štete za decu

igrači

Deca od 6 godina

Poslovno mesto

Centar igre, decija palata, zabavni park, porodični zabavni centar, zatvoreni i otvoreni park, prodavnice, tržni centar itd

image005.jpg

3.Proizvodi kvalifikacije naših kiddie vožnji kovanim novcem - Kako lako kupiti kiddie vožnje

Ista kiddie vožnja za prodaju u istoj veličini ili sličnim dizajnom, ali cijena je različita u velikom opsegu. Za isti uređaj, zašto je cijena tako različita, kako odabrati jeftine proizvode sa dobrim kvalitetom.

1). Stil vožnje kiddie: Za decu, predivan izgled, živopisna svetla i slatka muzika su prvi elementi koji će ih privući, prvi put da dobiju dobar utisak na posetioce, onda će postati vaši kupci, a stil treba da ima određeno značenje, zbog posebnog značenja ljudi koji veruju da će doneti sreću ili drugu dobru stvar, tako da će nastaviti da pokušavaju, a onda postanu vaši stabilni kupci.

2). Kvalitet kiddie vožnje: osiguravanje normalnog rada kiddie vožnje je najosnovnije, ako kupac na vožnji vašeg djevojka vozi kada se problem desi, sigurno će utjecati na raspoloženje kupca da igra, oni će misliti da vaš proizvod nije dobar , ovo će izgubiti neke od starih kupaca. Da biste privukli dugoročne kupce, morate ubediti potrošače da veruju da je vaš proizvod dobar.

3). Materijali za kiddie vožnje: efekti boja u fabrici moraju biti sveži, svetli i lagani. Za proizvode od staklenih vlakana samo takav automobil može da postigne takav efekat, ukoliko su efekti bojanja mračni, rad je vrlo grub, vožnja se mora blediti ispod vjetra i sunčeve svjetlosti manje od šest mjeseci, jer preliminarni rad nije dobro obavljen, kasni efekti su izvesno loši. Dekoracija na cijelom kiddie vožnji je dio od fiberglasa, tako da ovaj dio mora biti razrađen.

4) kvalifikacije proizvođača: ako proizvođač nema proizvodnu kvalifikaciju, ne postoji odgovarajuća procedura dokumentacije, onda kupujete kiddie vožnje bez lične karte; , kvalitet neće biti garantovan.

4. Karakteristike proizvoda i aplikacije kiddy ride mašine

1) Imamo preko 100 različitih dizajna kiddie vožnje. Ove kiddie vožnje su posebno dizajnirane da privuku oči dece. Šarena svetla su sjajna i atraktivnija tokom noći.

2) Naša kiddie vožnja uključuje jaču metalnu osnovu i visoko kvalitetno plastično kućište ojačano vlaknima. Koristimo ekološko ulje. Sva vožnja kiddie su sa površinom glatkosti.

3) Motor je ključni delovi i energetski sistem kiddie vožnje. Dobar motor će podržati kiddie vožnju u dobrom stanju i sa dužim vekom trajanja. Mi koristimo visokokvalitetni motor kako bi kiddie vožnja učinila stabilno i pružila snažnu podršku.

4) Naši kupci su širom svijeta za kiddie vožnje. Sa brzom isporukom, stabilnim kvalitetom i efektivnim servisom, zadržavamo mnoge poslovne partnere sa dugogodišnjom poslovnom saradnjom.

5) CE certifikat za naše kiddie vožnje.

5. Prednosti kiddie vožnje za prodaju

1) visok kvalitet + jednostavan način igre + atraktivni dizajn kiddie vožnje

2) jednokratna investicija, dugogodišnje prednosti kiddie vožnje.
3) kiddie vožnja je dostupna u zabavnoj sali, dvorani za igru i drugim zabavnim mjestima. Operator za vožnju vozačima može brzo dobiti brzo dobit.

image007.jpg

image009.jpg

6. Često postavljamo pitanja o kiddie vožnji kovanog novca

1) Razlog za ulaganje kiddie vožnje u posao?
Putovanje u kovance su glavni proizvodi zabavne industrije već decenijama, vožnja kiddie nije podložna trendovima ili trendovima. Vožnja će nastaviti da vraća šta god želi - osmeh, dobro ponašanje, novac - u godinama koje dolaze.

2) Koliko težine ležaja za vaše djevojčice?

Naši vozači mogu nositi 50 kg (110.23 lb) po sedištu. Štaviše, oni mogu izdržati do 80kg (176.37 lb) po sedištu u jednom trenutku.

3) Koliko kovanica treba postaviti za svakog kiddie vožnja?
Apsolutno! Za jednodnevne kiddie vožnje, možete podesiti 1-9 novčića za igru jednom. Za druge vožnje, možete postaviti 1-4 novčića za igranje jednom.

4) Da li mogu da voze vožnju napolju?
Definitivno! Svi vozovi su dizajnirani da rade godinama na otvorenom.

5) Koji su električni zahtevi za vožnju?
Potreban je standardni izlaz od 110V / 220V. Vožnja povlači 5 ampera snage na početku i potom povuče 3 ampera tokom rada.

Naš CPU prijemnik prihvata širok spektar žetona ili kovanog novca (debljine 1.2-2.4mm, prečnika 18-28mm). Možemo čak i učiniti vožnju "slobodnom igrom" - gdje vožnja počinje jednim pritiskom na prekidač.

6) Gde mogu naći rezervne delove vaših mašina?

Takođe možemo ponuditi rezervne dijelove posebno. Možete nabaviti neke zajedničke delove za zalihu dok kupujete mašine.

7) Koji parametri mogu programirati na vožnji vaših djevojčica?

Muzika, jačina zvuka, broj igara po novčiću, vreme igre itd

8) Koliko modela imate za kiddie vožnje?

Imamo preko 100 različitih dizajna kiddie vožnje. Postoje različiti dizajni za životinje, vožnja auto kiddie, kiddie vožnja na motorima, vožnja helikopterom, vožnja brodom, vožnja brodom, vožnja sa vozačima, itd.

image011.jpg

9) Kako mogu maksimizirati prihod od kiddie vožnje?

Lokacija je najvažnija. Ako nijedna deca ne mogu pronaći prevoz, to će generisati Ništa.

Držite vožnju čistom!

Rotirajte vožnju često između lokacija. Deca postaju umorna od vožnje istom vožnjom stalno.

7. Kiddie vožnja u radionici

image013.jpg

image015.jpg

image017 (001)

8. pakovanje i isporuka kiddie vožnje

image019.jpg

Guangzhou Hansel Electronic Co, Ltd je pronađen 2012. godine. Investitori kompanije imaju desetogodišnje iskustvo u industriji zabave djece. Sa profesionalnom prodajom, integriranim R & D timom i efektnim timskim radom, Guangzhou Hansel Electronic Technology Co, LTD je jedan proizvođač u poslovanju zabavne i zabavne vožnje, zatvoreno igralište, proizvodi na naduvavanje za djecu. Ovi predmeti su fleksibilni za FEC, zabavni parkovi, tržni centri, hotel, zabave, iznajmljivanje itd. Hanselove zabavne igre za djecu dobijaju brze i izdržljive profite za kupce i uživaju u visokoj reputaciju širom sveta.

Naša misija je da obezbedimo bezbedne zabave za vožnju i opremu svim onima koji žele da budu deo u rastućoj niši zabave za decu. Želimo da pomognemo ljudima da pružaju bezbednu i zabavnu zabavu deci u centrima, parkovima, arkadama, centrima i šetalištu podešavanja širom svijeta.

Hanselov cilj je promovisanje zdrave industrije zabave djece i dovođenje sreće djeci širom svijeta.

Nadam se da ćete nam se pridružiti i raditi ručno, verujemo da će Hansel učiniti svet mnogo živopisnijim.

image021.jpg


Hot Tags: Kineski proizvođači, proizvođači, veleprodaja, niska cijena, kupovina, cena

Upit

Moglo bi vam se i svidjeti