Vintage Kiddie Rides Game Machine

Karakteristike kiddie vožnje 1.Hansel kiddie vožnja dolaze sa mentalnom bazom i lepim izgledom fiberglass tela koji će privući više djece da se igra s njim. 2. Kidne vožnje metalne baze mogu nositi veliku težinu. i dovoljno snažno drži dvoje djece jedno vrijeme. 3. Kiddie vožnja je lijepa ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Karakteristike kiddie vožnje

1.Hansel kiddie vožnja dolazi sa mentalnom bazom i lepim izgledom od stakloplastike koji će privući više djece da se igraju s njim.

2. Kidne vožnje metalne baze mogu nositi veliku težinu.

i dovoljno snažno drži dvoje djece jedno vrijeme.

3. Kiddie vožnja je s lijepim izgledom i konkurentnom cijenom. Vlasnik može vratiti investicije za kratko vrijeme.

4. Može se staviti kako u zatvorene tako i na otvorene prostore, kao što su zabavni park, akva park, tematski park, centar za zabavu u zatvorenom prostoru, tržni centar, super tržište, parkovi, ulice itd.

5.Imamo mnogo kiddie vožnje. Modeli i dizajneri kao što su vožnja motornim kiddie, vožnja helikopterima, vožnja na igračku životinja kiddie, vožnja kovanica sa kovanim kovanicama. vozovi za vožnju vozom, vožnja automobilom, vožnja vozačima na životinjama, vožnja cisterne za djecu, igračka za avionske igračke, arkadne kiddie mašine, luksuzna vožnja djecom s igrama itd.

6. Postoje dobra tržišta u Evropi i američkim zemljama.

Imamo dizajn kao što su miš, panda, patka, riba, bubnjar, dete, konj, auto, motor, zec, čamac itd.

7.Hansel kiddie vozi neke od njih su došli sa MP3, MP4 i interaktivne igre koje čine vožnje postane puno zabavno

8. Takođe možemo dizajnirati za vožnju kiddie ako vam zatreba, uz pomoć našeg stručnog tima za kiddie vožnje dizajn i proizvodnju

img28600.JPG

Mesta za stavljanje kiddie vožnje za poslovanje

Zabavni park, tržni centar, supermarket, igralište, akva park, tematski park, zatvoreno igralište, ulice, prodavnica, hotel, KFC.ect

img17010.JPG

Detalji kiddie vožnje

Tip: imamo jednodnevne kiddie vožnje, vožnje sa dvogodišnjim kiddie, vožnju video kiddie, luksuzne kiddie vožnje, kiddie vožnje sa obrazovnim igrama itd. Za vaš izbor

Sistem: kiddie vožnje su kovanice i električne vožnje

Glavni materijal: imaju metalnu podlogu i tijelo od staklenih vlakana

Veličina ekrana: ekran je 11'-17 '

Glavni rezervni dijelovi: glavne rezervne dijelove kiddie su kontrolna kutija, motor, selektor za CPU žeton, LCD ekran (samo za video kiddie vožnje) itd.

Kapacitet ležišta: vožnja kiddie može da učita 50KG za svako sedište

Dostupno mesto: mogu se staviti u tržni centar, zabavni park, hotel, zatvoreno igralište, igralište, rođendanske zabave, događaje, oglašavanje, iznajmljivanje itd.

Vreme reprodukcije: možete podesiti 1-4 kovanice za igranje 2-5 minuta za svaku vožnju

Muzika: postoji engleska muzika U SD kartici možete promeniti muziku po izboru

Slikarstvo: koriste automobilsko ulje, zelene boje, nema štete za decu

Doba za igrače: deca su 1- 6 godina poput ove vožnje

img26126.JPG

Prednost.

1. Imamo različite dizajne kiddie vožnje za vas da vodite posao, vozite se modnim dizajnom i vodite svetlosne i male zabavne igre koje su interesantne i atraktivne za decu, većina naših klijenata može dobiti svoja ulaganja za nekoliko sedmica.

2. Visoka čvrsta fiberglass kiddie vožnja i metalna podloga dovoljno jača da nosi ogromnu težinu, svi materijali su originalni i boja boje zelene boje koja čini vožnju kiddie izgledom lepšom i glatkom za dodir.

3. Profesionalni poprodajni tim za vašu uslugu, mi smo 24 sata na mreži, možete nas naći u bilo kom trenutku.

4. Imamo profesionalne stvari za kontrolu kvaliteta za kiddie vožnje, sve kiddie vožnje dobro rade pre nego što se pošalju u vašu zemlju.

5. Imamo dugoročne odnose sa našim agentom koji su iskusni i zreli profesionalci, naš agent vam može pomoći da izvršite carinjenje i obavljate lokalni prevoz, sigurno Vam pružamo najbolju uslugu.

6. Osnovni proizvodi kompanije Hansel su vožnja životinjama, vožnja s kiddie, proizvodi naduvani, zatvoreno igralište, igračka mašina, itd. Ako vam istovremeno trebaju, možemo ih snabdevati i ne morate naći toliko dobavljača kupite ih sve.

7. Imamo desetogodišnje iskustvo u ovoj industriji i sigurno možemo dati najkorisnije predloge ove opreme za zabavu. Dobrodošli da nas pronađete kako bi istražili korisne prijedloge.

Posjeta klijentu

img17746.JPG

Česta pitanja

1.Što je Hansel kiddie vožnja?

Kiddie vožnja se naziva i vožnja zabavnim vožnjom, vožnja vlaknim staklom, vožnja kovanica sa kiddie, vožnja s dečijim vozačima, vožnja za decu, vožnja kovanica za djecu, vožnja sa vlaknima stakla, itd. Postoje dva glavna dela: staklena vlakna i metalna baza.

2. Razlog za ulaganje kiddie vožnje

Kiddie vožnja na kovanom brodu je jednostavna za upravljanje. Možete poslovati u trgovačkom centru, supermarketu, zabavnom parku, prodavnicama, restoranu, hotelu, KFC-u, itd. Put kiddie vožnja negde, igrači mogu umetnuti novčiće da ih igraju. Nije potrebna posebna osoba da to upravlja.

3. Koliko dugo treba vratiti novac?

Obično naši klijenti mogu dobiti profit u roku od 1-2 meseca.

4.Kako mogu da povećam prihod od kiddie vožnje?

Lokacija je najvažnija. Ako nijedna deca ne mogu pronaći prevoz, to će generisati Ništa.

Držite vožnju čistom!

Rotirajte vožnju često između lokacija. Deca postaju umorna od vožnje istom vožnjom stalno.

5. Kako očistiti kiddie vožnje?

Sadržaj kompleta za čišćenje: četkice za zube, WD-40, sredstvo za čišćenje prozora, kutni nož, krpice itd.

6. Koliko vozi trošak vožnje?

Troškovi vožnje u toku dana su manji od neprekidno pokretne sijalice.

7. Koliko težine mogu da stignu vaši djevojčice?

Naši vozači mogu nositi 50 kg (110.23 lb) po sedištu. Štaviše, oni mogu izdržati do 80kg (176.37 lb) po sedištu u jednom trenutku.

8. Da li vaši vozovi za decu rade sa različitim specifikacijama napona i frekvencija (neevropskih standarda)?

Ne brini! Prilagodili ćemo naše kiddie vožnje vašim naponskim i frekvencijskim specifikacijama. Imamo puno iskustva u izvozu naših proizvoda širom svijeta.

9. Da li vaš akceptor novčića radi sa različitim nacionalnim novcem?

Naravno. Mi koristimo akceptor kovanog novca za naše kiddie vožnje. Mogu prihvatiti bilo koji novčić / žeton koji je prečnik 20-28mm a debljina je 1,2-2,5mm.

10.Koji parametri mogu da programam na tvojoj deci?

Muzika, jačina zvuka, broj igara po novčiću, vreme igre itd

Certifikat

img12531.JPG

Paket

img23223.JPG

Tvornički predmeti 1

img15523.JPG

img18851.JPGimg22793.JPG

Hansel glavni proizvodi

Životinje skutera: kompanija Hansel može ponuditi preko 40 različitih vožnji za životinje na skuteru za životinje. Životinje plišane vožnje su popularne na svjetskom tržištu i vrlo su atraktivne za djecu u trgovačkim centrima, zabavni parkovi, zatvoreni igralište, događaje, zabave itd. Glavna tržišta su evropske i južnoameričke zemlje kao što su SAD, Španija, Francuska, Ruska Federacija, Čile, Venecuela, Holandija, itd.

Meke igralište: Nikada ne znate šta ćete pronaći na Hanselovom zatvorenom igralištu, jer smo stalno u potrazi za novom i uzbudljivom opremom za igralište. Međutim, jedna stvar koju možemo da garantujemo je da će naša ustanova za igru u zatvorenom prostoru uvek imati određenu opremu koju deca najviše uživaju, uključujući slajdove, loptice, penjanje, strukture na naduvavanje, dječja sala za decu, itd. .

Proizvodi naduvani: naduvani zamak, naduvani slajd, odbijajući dvorac itd. Postoje i male veličine i velike veličine. Dvorac male veličine je dobar za kućnu upotrebu u zadnjem dvorištu. Dvorac velike veličine, klizač se može staviti u gaming centar, zabavni park itd.

Mašine za igranje na kovčegu: trkačke mašine, mašine za pucanje, poklon mašine, mašine za otkup, mašine za košarku, plesne mašine, hokej na zrak itd.

img23450.jpg

Dobrodošli da raspitamo više informacija o našim proizvodima :-)


Hot Tags: vintage kiddie vožnja igra mašina, Kina, proizvođači, veleprodaja, niska cijena, kupovina, cijena

Upit

Moglo bi vam se i svidjeti