Animal Ride Large Plišano igračka za vožnju na kotačima

Hansel životinja vožnja velikim plišanim igračkama na točkovima 1.Proizvod plišane životinje Hansel Plišana vožnja životinja je vrsta vožnja električnim akumulatorima na kovanice ili bez kovanog novca koji izgledaju kao da se stvarne životinje mogu kretati uz muziku. Rade sa punjivim baterijama, mogu ići naprijed, ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Hansel životinja vozi veliku plišanu igračku na kotačima

1.Proizvod plišane životinje Hansel

Plišana vožnja životinja je vrsta vožnja električnim akumulatorima na kovanice ili bez kovanica koje izgledaju kao da se prave životinje mogu kretati uz muziku. Rade s punjivim baterijama, mogu ići naprijed, skrenuti lijevo i desno. Lako upravljaju pritiskom na tipku i kreću se brzinom hodanja, čineći ih lako za pratiti. Brzina vožnje je također podesiva.

图片 321.jpg

2. Specifikacija plišanih životinja   jahati

Materijal: čelični okvir cijevi od crne boje (vanjski promjer: 25 mm, debljina: 2 mm), vatrootporni plišani poklopac dizajniran za životinje

Kontrolna kutija: vrijeme, kovanice, glasnoća, kontrola glazbe, 1-9 novčića za igranje 1-19 minuta

Brojač novčića: LED ekran, nije moguće očistiti do 100000

Opseg prečnika tokena: 18-30mm.
Raspon debljine tokena: 1.2-2.5mm.

Punjač: 12V / 1.5A punjač, jedan punjač za jednu mašinu

Baterija: punjiva, 12v / 22A, punjenje 4-6 sati, reprodukcija 6-8 sati

Muzika: Na SD kartici možete sami da menjate muziku

Brzina: 30-60m / min, brzina je povezana sa zemljom i težinom igrača. Što je zemlja glađa, to su brže vožnje.

Nosivost: 150kg (Roditelji se mogu voziti sa djecom)

Igrač: 1-88 godina, zabava za sve ljude

Dostupno mjesto: trgovački centar, zabavni park, supermarket, unutarnje igralište, centar za igre, zabave, događanja, izložba, školsko igralište, porodično dvorište itd.

Glavno tržište: Hansel plišana vožnja igračkama za životinje prodaje se u više od 100 zemalja. Najpopularniji su u zemljama Evrope i Južne Amerike, poput SAD-a, Španije, Francuske, Velike Britanije, Kolumbije, Ruske Federacije, Čilea, Venecuele, Holandije itd.

Certifikat: CE, ASTM

3. povratne informacije o životinjama lavova

Hansel životinje se prodaju u preko 100 različitih zemalja, poput Australije, SAD, Brazila, Velike Britanije, Italije, Kolumbije, Rumunije, Malezije, Indonezije, Vijetnama, itd., A naše životinje imaju dobru reputaciju iz cijelog svijeta.

图片 322.jpg


4.Proizvode karakteristike i primjene Hansel plivanja životinja

(1) Hansel posao sa životinjama ima brzu zaradu. Obično naši klijenti mogu dobiti svoj novac u roku od 15 dana nakon pokretanja posla.

(2) Svi koristimo originalni materijal i ima visoku kontrolu kvalitete, nema sigurnosnih problema zbog kojih biste trebali brinuti.

(3) nalazimo se u industriji zabavne opreme za djecu. Ako vam trebaju bilo koji drugi povezani proizvodi, za vas ćemo pružiti usluge kupnje na jednom mjestu.

(4) Ako imate pitanja nakon što ste primili životinje, pronađite nas, pružit ćemo vam usluge nakon prodaje i rješenja za njih.

(5) Naši kupci su širom svijeta zbog vožnje igračkama za životinje. Brzom isporukom, stabilnim kvalitetom i efikasnom uslugom, mnogim poslovnim partnerima držimo dugoročnu poslovnu saradnju.

(6) Prema različitim zahtjevima kupca, naše životinje smo dizajnirali u dva sustava, kovanice i životinje bez kovanica.

Kovanice mogu postaviti vrijeme igre, a 1-9 kovanice možete igrati 1-19 minuta.

Životinje koje nisu novčići samo trebaju pritisnuti gumb s lijeve strane i otići će.

5.Hensel Plišana vožnja životinja u radionici

Kako bismo skratili vrijeme isporuke, svaki dan na zalihama imamo preko 300 komada metalnog okvira i 200 komada životinjske kože.3 dana za narudžbu u roku od 20 komada. 7 -10 dana za narudžbu preko 50 komada.

图片 323.jpg

图片 324.jpg

6.FAQ životinja Hansel

1) Zašto bih trebao kupiti motornu životinju?

Motorne životinje su jednostavna investicija koja može donijeti dobit za vaše poslovanje. Oni postaju sve popularniji među ljudima svih dobnih skupina. Oni su već veliki hit u trgovačkim centrima, ali imaju potencijal da budu toliko veći. Motorizovane životinje takođe su savršen način za diverzifikaciju vašeg zaliha za tvrtke koje žele prodavati nove proizvode. Sigurno će bilo koji događaj podići na višu razinu, bilo da je u pitanju rođendan, matura ili nešto slično!

2) Da li životinje rade baterijom ili strujom? Ako baterijom trebam li postaviti bateriju ili već šaljete SVE sa životinjom?

To je životinja koja se vozi baterijama. To je kompletna životinja, mogli bi izravno raditi kada primite robu.

3) šta je sa garancijom i održavanjem motornih životinja?

Naše su životinje visoke kvalitete.

Ako bi klijenti mogli poslati sliku ili video zapise u kojima se prikazuju da životinje stvarno ne mogu raditi, za 6 dijelova, kao što su kontrolna kutija, motor ili baterija, možemo poslati besplatno u roku od 6 mjeseci.

4) Koliko brzo životinje idu?

Brzina: 30-60m / min, brzina je povezana sa zemljom i težinom igrača. Što je zemlja glađa, to su brže vožnje.

5) Šta kažete o kvaliteti?

Osiguravamo da kvaliteta vrijedi po cijeni,

Naši automobili za životinje su prošli CE, EN71, ASTM itd., Plišana koža otporna na vatru, s dovoljno pamuka, čeličnim okvirom s ojačanim dijelom koji nosi najmanje 150 kg.

Molimo provjerite detaljne informacije o našim životinjama, znat ćete više o našoj kvaliteti.

6) Kakve tokene koristite?

Za motorizirane životinje koristimo CPU akceptor za novčiće. Može prihvatiti sve novčiće / žetone promjera 18-30 mm i debljine 1,2-2,5 mm.

7.Hensel povezani proizvodi

Vožnje na kovanice: Plišani električni skuteri za životinje, Jahanja staklenih vlakana, Konjska vrpca.

Vožnja vrtiljaka: vrtiljak na morskom konju, obilazak, velika zabavna oprema itd.

Gumenjak: kombinirani na naduvavanje, kuća na napuhavanje, tobogan na naduvavanje, dvorac na napuhavanje, zabava na naduvavanje

Zatvoreno igralište: Oprema za igralište za decu, Meke električne igračke, Gradsko igralište u gradu, Prepreka na naduvavanje, Igre na naduvavanje, sportovi na naduvavanje, Bazeni na naduvavanje itd.

Porodične i dečije vožnje: Automobil s branikom, vožnja kafanskim kupom, obilazak, tras voz, voz bez voza

Mašina za igru igara za zonu igre: mašine za video igre, mašine za otkup igara itd.

8.Komenti dolaze u posjet tvornici vožnje životinja

Naši kupci su najviše iz SAD-a, Australije, Francuske, Vijetnama, Ekvadora, Italije, Kolumbije, Španije, Brazila, Čilea, Velike Britanije, Njemačke, Indije, Rusije, Egipta, Portugala, Meksika, UAE, Tajlanda, Kanade, Perua, Bahreina, Švicarske , Nizozemska, Argentina, Venezuela, Irak, Turska, Tunis, Uzbekistan, Japan, Koreja, Kambodža, Švedska, Panama, Južna Afrika, Rumunjska, Ukrajina, George, Jordan, Libanon, Malezija, Nepal, Palestina, Maroko, itd. našu fabriku da poseti!

图片 325.jpg

图片 326.jpg

Hot Tags: igračka za životinje u velikim plišanim igračkama na točkovima, Kina, proizvođači, veleprodaja, niska cijena, kupuj, cijena

Upit

Moglo bi vam se i svidjeti