Vožnja životinja jednorog

Motorizovane životinje pokreću kovanice ili se zabavljaju zabavne vožnje koje rade s punjivim baterijama, mogu ići naprijed i skrenuti lijevo i desno uz muziku. Oni su trenutni trend zabave djece. Ove električne motorizirane životinje su pokretne i omogućuju djeci da voze životinju po svojoj želji u parkovima, trgovačkim centrima, igralištima, igralištima i zoološkim vrtovima sigurnom i reguliranom brzinom preferencija. I djeca i odrasli mogu istovremeno voziti ove životinje. Oduševljenje kod djece je apsolutno zagarantovano!
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Hansel životinja vozi jednorog

animal rides case (64)animal rides case (63)animal rides case (62)

Dječja zabava jedna je od najbrže rastućih industrija u Americi. S trenutnim porastom holivudskih beba i trenutnom popularnošću tržnih centara, kombinacija dječije zabave u tržnom centru ima bezbroj mogućnosti. Ako ispitamo trenutni trend zabave za odrasle tematski-zabavnom prema djeci, možemo vidjeti moguću primjenu ličnih elektroničkih životinja.

walking animal rides (1)

Od igračaka mobitela do automobila igračaka, industrija igračaka u prošlim vremenima odraslih izgleda kao inspiracija. Elektronske životinje omogućavaju djeci da se osjećaju kontrolirano i neovisno dok voze svoju osobnu vožnju. Umjesto stacionarnih elektroničkih vožnja koje se kreću gore-dolje ili naprijed i naprijed, Animal Rides omogućuje djetetu da se vozi.

walking animal rides (46)

Vožnje životinja koje su motorizirane, sigurne i dostupne u sklopu vaše uobičajene posjete trgovačkom centru? Ako vam se ovo čini kao ostvarenje snova - to je! Sada su vaše vožnje molom maksimalna zabava s životinjama Jahačima koji imaju ove vožnje u obliku plišanih, mekih, sigurnih, igračaka. Ove vožnje igračkama čine odličnu zabavu za svako dijete iznad šeste godine uz jednostavno upravljanje gumbom i visok nivo udobnosti.

animal rides cases (30)animal rides cases (7)animal rides cases (6)

Imamo 50 različitih dizajna jahanja životinja. Vožnje jednoroga jedan su od najpopularnijih dizajna.

Hansel animal rides

019 animal rides (6)019 animal rides (20)

Hot Tags: vožnja životinja jednorog, Kina, proizvođači, veleprodaja, niska cijena, kupuj, cijena

Upit

Moglo bi vam se i svidjeti