Skuteri za životinje u tržnom centru

Motorizovane životinje pokreću kovanice ili se zabavljaju zabavne vožnje koje rade s punjivim baterijama, mogu ići naprijed i skrenuti lijevo i desno uz muziku. Oni su trenutni trend zabave djece. Ove električne motorizirane životinje su pokretne i omogućuju djeci da voze životinju po svojoj želji u parkovima, trgovačkim centrima, igralištima, igralištima i zoološkim vrtovima sigurnom i reguliranom brzinom preferencija. I djeca i odrasli mogu istovremeno voziti ove životinje. Oduševljenje kod djece je apsolutno zagarantovano!
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Hansel skuteri za životinje u tržnom centru

walking animal rides (101)

Nudimo elektronske pokretne pokretne životinje u zakup. Ove vožnje se isporučuju u različitim dizajnerskim i životinjskim bojama. Ove prenosive zabavne vožnje, koje se pokreću na baterije, zasigurno će biti pun pogodak kod vaše male djece. Radi vaše udobnosti, baterija se može puniti, a motorizirane životinje na kovanice olakšavaju kontrolu strankama i tvrtkama. Uz svaku kupnju elektroničkog skutera za životinje s novčićima, biće uključeno pedeset žetona bez dodatnih troškova! Našom električnom vožnjom lako je upravljati i omogućava vam da odaberete trajanje vremena po žetonu, od jedne do devetnaest minuta. Takođe možete odabrati muziku koju pušta iz više desetina dostupnih pesama. Također, svaki motorizirani plišani skuter za životinje dolazi s utorom za SD karticu koji vam omogućava pristup vlastitoj glazbi. Ove životinje na jahanju zasigurno poboljšavaju bilo kakvu zabavu, događaj ili posao i stvaraju sate nezaboravne zabave. Motorizirani plišani skuteri za životinje odlični su za: rođendanske zabave, sajmove, najam za tržne centre, zabavne parkove, kampove ili korporativne događaje. Mogućnosti su beskrajne kada se vozikate na plišane životinjske igračke.


Molimo pogledajte detalje u nastavku :-)

Bruto težina: 32kg

Nosivost: 150kg (roditelji mogu voziti sa djecom)

Brzina: 30-60m / min, brzina je povezana sa zemljom i težinom igrača. Što je zemlja glađa, to su brže vožnje.

Muzika: Na SD kartici možete sami da menjate muziku

PU točkovi: jedan kotač od 6 inča i tri 4 inča, stabilan i izdržljiv.

Motor: DC12V, 4.7A, 3000r / min

Kontrolna kutija: vrijeme, kovanice, glasnoća, kontrola glazbe, 1-5 kovanica za reprodukciju 1-99 minuta

Brojač novčića: LED ekran, nije moguće očistiti do 100000

Baterija: punjiva, 12v / 24A, punjenje 4-6 sati, reprodukcija 6-8 sati

Punjač: 12V / 1.5A punjač, jedan punjač za jednu mašinu

Igrač: 1-88 godina, zabava za sve ljude

Veličina paketa: 119 * 66 * 89 CM

Kapacitet opterećenja: 40 kom / 20GP, 80pcs / 40GP, 90pcs / 40HQ

Certifikat: CE, ASTM

17 motor system14 HS68 features of animal rides 11 animals metal frame

Predložena upotreba:

1.Mall: Djeci pružamo atrakciju i zabavu u vašem lokalnom tržnom centru ili tržnom centru. Pratimo svjetske trendove u pružanju sigurnih, kvalitetnih vožnja koje dodaju vrijednost njihovom okolišu.

2. Djeca za zabavu : Ovaj klasični plišani električni skuter za životinje učinit će sljedeću zabavu hitom. Naši električni skuteri za životinje omogućavaju djeci i odraslima beskrajnu zabavu sa njihovim šest do osam sati trajanja baterije.

3. Konvencije i promocije: Ako je na vašoj konvenciji ili promociji potrebna atrakcija za djecu svih uzrasta i trenutak mira za roditelje, Hansel plišane životinje najbolji su izbor.

4. Korporativne funkcije: Da li vaša kompanija organizuje porodične dane i treba li vam dječja aktivnost? Naše vožnje odlična su alternativa zbog koje će djeca biti okupirana cijeli dan.

ride animal (5)walking animal rides (26)walking animal rides (24)walking animal rides (38)ride animal (4)

1 animal rides (37)1 animal rides (19)1 animal rides (18)

Hot Tags: skuteri za životinje u tržnom centru, Kina, proizvođači, veleprodaja, niska cijena, kupuj, cijena

Upit

Moglo bi vam se i svidjeti