Skuteri za životinje na prodaju

Nudimo elektronske pokretne pokretne životinje u zakup. Ove vožnje se isporučuju u različitim dizajnerskim i životinjskim bojama. Ove prenosive zabavne vožnje, koje se pokreću na baterije, zasigurno će biti pun pogodak kod vaše male djece. Radi vaše udobnosti, baterija se može puniti, a motorizirane životinje na kovanice olakšavaju kontrolu strankama i tvrtkama. Uz svaku kupnju elektroničkog skutera za životinje s novčićima, biće uključeno pedeset žetona bez dodatnih troškova! Našom električnom vožnjom lako je upravljati i omogućava vam da odaberete trajanje vremena po žetonu, od jedne do devetnaest minuta. Takođe možete odabrati muziku koju pušta iz više desetina dostupnih pesama. Također, svaki motorizirani plišani skuter za životinje dolazi s utorom za SD karticu koji vam omogućava pristup vlastitoj glazbi. Ove životinje na jahanju zasigurno poboljšavaju bilo kakvu zabavu, događaj ili posao i stvaraju sate nezaboravne zabave. Motorizirani plišani skuteri za životinje odlični su za: rođendanske zabave, sajmove, najam za tržne centre, zabavne parkove, kampove ili korporativne događaje. Mogućnosti su beskrajne kada se vozikate na plišane životinjske igračke.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Prodaju se skuteri za životinje Hansel


Tvrtke Hansel, koje proizvode proizvođače elektroničkih životinja za jahanje, poznate kao motorizirane životinje od 2008. Ove prijenosne zabavne zabave, koje se pokreću na baterije, zasigurno će biti pun pogodak kod vaše male djece. Uz niz muzičkih žanrova koje možete odabrati tijekom jahanja, kao i četrdeset različitih životinja koje možete odabrati - Hansel motorizirane životinje savršena je prilika za poticanje osjećaja individualnosti vašeg djeteta u sigurnom i strukturiranom okruženju. Još je malo škakljanja s preoblikovanjem uzde malima? Bez brige, svaka životinja može izdržati težinu do 200 kilograma, tako da možete, ako želite, voziti s njima.

Plišane motorizirane životinje nazivaju se i hodajućim životinjskim biciklom, akumulatorski automobil za životinje, vožnja životinjama, bicikle na 4 kotača, vesele vožnje, montažne životinje, plišane igračke na životinjama, životinje električne igračke, djeca igraju igračke s novčićima na električni pogon, električni igrački automobili za djecu , igračka jahač kovanica životinja, igračke životinje električna, plišane životinje koje hodaju, motorizovane plišane životinje, zippy igračke na životinjama, djeca voze, ručno vozili stroj, igračke na baterije, igračke za hodanje životinja, životinje koje voze baterije i tako dalje. Postoje različiti dizajni s životinjama uz cool muziku koji su atraktivni za igrače 1-101 godina. Oni su roba ulaganje u trgovačke centre, super-markete, zabave, događaje, igre centre, zabavni park i igralište itd.


Ime proizvoda vožnja plišanih životinja veličina proizvoda 119 * 66 * 89cm
težina proizvoda 32KGS Materijal Pliš + metal
dostupan dizajn 50 različitih dizajna prilagođeni dizajn na raspolaganju
voltaža 110V-220V Snaga 30W
Motor 12V / 4.7A Baterija 12V / 20A
Tip baterije olovna baterija vrijeme punjenja 4-6 sati
radno vrijeme 6-8 sati Nosiva težina 130-150KG
vrijeme igranja 1-99 minuta podešavanje kovanica 1-5 kovanica odjednom
Led-lampa fakultativno indikator baterije fakultativno
igrača djeca i odrasli poslovno mjesto tržni centar, zabava, događanja itd

plivanje za životinje (5)plivanje za životinje (2)

životinjska struktura (10)

vožnja životinjama u šetnji (40)jahanje životinja (23)jahanje životinja (8)

jahanje životinja (77)

walking animal rides (105)

walking animal rides (61)

vožnja životinjama u šetnji (101)

dostava za životinje (2)

dostava životinja (1)

1 vožnja životinja (31)1 vožnja životinja (11)

animal rides cases (10)animal rides cases (8)animal rides cases (42)animal rides cases (16)

Hot Tags: prodaja skutera za životinje, Kina, proizvođači, veleprodaja, niska cijena, kupuj, cijena

Upit

Moglo bi vam se i svidjeti