Vožnja životinjama iz akumulatora

Motorizovane životinje pokreću kovanice ili se zabavljaju zabavne vožnje koje rade s punjivim baterijama, mogu ići naprijed i skrenuti lijevo i desno uz muziku. Oni su trenutni trend zabave djece. Ove električne motorizirane životinje su pokretne i omogućuju djeci da voze životinju po svojoj želji u parkovima, trgovačkim centrima, igralištima, igralištima i zoološkim vrtovima sigurnom i reguliranom brzinom preferencija. I djeca i odrasli mogu istovremeno voziti ove životinje. Oduševljenje kod djece je apsolutno zagarantovano!
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Vožnja životinja Hansel baterija


Tvrtka Hansel proizvodi one elektronske životinje za jahanje, poznate kao motorizirane životinje. Ove prenosive zabavne vožnje, koje se pokreću na baterije, sigurno će biti pun pogodak kod vaše male djece. Uz niz muzičkih žanrova koje možete odabrati tijekom jahanja, kao i četrdeset različitih životinja koje možete odabrati - Hansel motorizirane životinje savršena je prilika za poticanje osjećaja individualnosti vašeg djeteta u sigurnom i strukturiranom okruženju. Još je malo škakljanja s preoblikovanjem uzde malima? Bez brige, svaka životinja može izdržati težinu do 200 kilograma, tako da možete, ako želite, voziti s njima.Motorizovane životinje nazivamo i vožnjama životinjama, vožnjama životinjama, električnim vožnjama životinjama, vožnjom u šoping centrima, električnim vožnjama životinjama, veselim vožnjama na životinjama, plišanim motornim životinjama, jahanjem trkača na životinjama, plišanim motornim životinjama, vožnja novčićima na životinje, plišane vožnje životinjama, plišane vožnje igračkama, plišani električni skuteri za životinje, bicikli za životinje na 4 kotača, električni akumulatorski automobil, vožnja životinjama na akumulator, vožnja trgovačkim centrima, vožnja sa igračkama itd.

Vozite se jednom od naših jedinstvenih gigantskih elektronskih motornih životinja. Naša životinja punjena u velikim dimenzijama omogućava vam vožnju i upravljanje u sigurnoj brzini, tako da bi vaša djeca uživala u vožnji.

slučajevi za vožnju životinja (10)slučajevi za vožnju životinja (32)slučajevi za vožnju životinja (16)


Predložena upotreba:

1.Mall: Djeci pružamo atrakciju i zabavu u vašem lokalnom tržnom centru ili tržnom centru. Pratimo svjetske trendove u pružanju sigurnih, kvalitetnih vožnja koje dodaju vrijednost njihovom okolišu.

2. Djeca za zabavu : Ovaj klasični plišani električni skuter za životinje učinit će sljedeću zabavu hitom. Naši električni skuteri za životinje omogućavaju djeci i odraslima beskrajnu zabavu sa njihovim šest do osam sati trajanja baterije.

3. Konvencije i promocije: Ako je na vašoj konvenciji ili promociji potrebna atrakcija za djecu svih uzrasta i trenutak mira za roditelje, Hansel plišane životinje najbolji su izbor.

4. Korporativne funkcije: Da li vaša kompanija organizuje porodične dane i treba li vam dječja aktivnost? Naše vožnje odlična su alternativa zbog koje će djeca biti okupirana cijeli dan.

jahanje životinja (23)

jahanje životinja (15)jahanje životinja (6)

jahanje životinja (13)jahanje životinja (27)vožnja životinjama u šetnji (26)vožnja životinjama u šetnji (24)životinjska struktura (1)paket za jahanje životinja (3)dostava za životinje (11)

Hot Tags: vožnja akumulatora, Kina, proizvođači, veleprodaja, niska cijena, kupuj, cijena

Upit

Moglo bi vam se i svidjeti