Vožnja životinja na baterije

Vožnja životinja sa baterijom Hansel Često postavljana pitanja vožnje životinjama na baterije: 1.Šta je vožnja životinja na baterije? Plišane motorizirane životinje nazivaju se i vožnja životinjama na kojima se radi na kovanicama, hodanje na biciklu sa životinjama, automobil za igračke s akumulatorima, plišane igračke na životinjama, vožnja na životinjama ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu


Vožnja životinjama na bateriju Hansel

Često postavljana pitanja vožnje životinjama na baterije:

1.Šta je vožnja životinja na baterije?

Plišane motorizirane životinje nazivaju se i vožnje životinjama na kojima se radi na kovanicama, hodanje na životinjskom biciklu,

automobilska igračka za akumulatore, plišane igračke na životinjama, vožnja životinjama, vesele vožnje životinjama, planinarske životinje, bicikli na 4 kotača, električne igračke za životinje, djeca igraju igračke s novčićima na električni pogon itd.

2.Zašto birati našu vožnju životinjama na baterije?

Hansel životinje su uživale dobru reputaciju u svijetu. Mnogi klijenti mogu dati narudžbe u roku od 15 dana nakon pokretanja posla.

3. Prednosti vožnje životinjama na baterije:

A. Sa strukom prodaje, integrisanim timom za istraživanje i razvoj i efikasnim timskim radom.

B.24 sata na linijskoj usluzi

C. Mi smo u ovoj industriji već 10 godina. Stoga vam uvijek možemo pružiti više profesionalne podrške.

D. Naše vožnje životinjama imaju CE, ASTM itd

4. Koji je granični kapacitet za vožnju životinja na baterije?

To je 150kg. To roditeljima omogućava vožnju s malom djecom.

5. Imate li ideje kad brod izlazi?

Kad brod krene iz Kine u vašu luku, poslat ćemo vam savjet o otpremi za referencu.

Proizvođači električnih životinja iz Hansela, poznate kao vožnja životinja na baterije od 2008. Ova zabavna vožnja u pogonu kovanicama i kovanicama sigurno se prodaje na vašem lokalnom tržištu.

To je vožnja životinja na baterije sa četiri kotača, djeca mogu voziti ljupke životinje kako bi se pomaknula dok se veselo svira glazba, mogu ići naprijed, skrenuti lijevo i desno. Lako djeluju kada pritisnete tipku, može hodati. To su vožnje električnim životinjama, ali mekše s plišanim pokrivačem, najvažnije je da se roditelji zajedno mogu voziti s djecom, pa će i oni biti izvrsni predmeti za obiteljsku zabavu!

slučajevi za vožnju životinja (36)slučajevi vožnje životinjama (18)slučajevi za vožnju životinja (16)slučajevi vožnje životinjama (14)slučajevi za vožnju životinja (12)

slučajevi vožnje životinjama (38)

Specifikacije proizvoda od   vožnja životinja na baterije :

Naziv proizvoda: vožnja životinja na baterije

Materijal: čelični okvir cijevi od crne boje (vanjski promjer: 25 mm, debljina: 2 mm), vatrootporni plišani poklopac dizajniran za životinje

Kontrolna kutija: vrijeme, kovanice, glasnoća, kontrola glazbe, 1-9 novčića za igranje 1-19 minuta

Brojač novčića: LED ekran, nije moguće očistiti do 100000

Opseg prečnika tokena: 18-30mm.

Raspon debljine tokena: 1.2-2.5mm.

Punjač: 12V / 1.5A punjač, jedan punjač za jednu mašinu

Baterija: punjiva, 12v / 22A, punjenje 4-6 sati, reprodukcija 6-8 sati

Muzika: Na SD kartici možete sami da menjate muziku

Brzina: 30-60m / min, brzina je povezana sa zemljom i težinom igrača. Što je zemlja glađa, to su brže vožnje.

Nosivost: 150kg (Roditelji se mogu voziti sa djecom)

Igrač: 1-88 godina, zabava za sve ljude

Dostupno mjesto: trgovački centar, zabavni park, supermarket, unutarnje igralište, centar za igre, zabave, događanja, izložba, školsko igralište, porodično dvorište itd.

Glavno tržište: Hansel plišana vožnja igračkama za životinje prodaje se u više od 100 zemalja. Najpopularniji su u zemljama Evrope i Južne Amerike, poput SAD-a, Španije, Francuske, Velike Britanije, Kolumbije, Ruske Federacije, Čilea, Venecuele, Holandije itd.

Certifikat: CE, ASTM

Postoje dva sistema vožnje životinjama na baterije.

Sustav na kovanice: Obično većina kupaca odabire sustav novčića, ako posluju u trgovačkom centru, igraćim centrima, igralištu, zabavnim parkovima itd. Vrijeme igranja: možete postaviti 1-5 kovanica za igranje 1-99 minuta.

Nema sustava na kovanice: lijevo dugme upravljajte kretanjem. To nije vremenski regulator. Kada pritisnete taster, preći će. Kada otpustite dugme, on će se zaustaviti. Neki klijenti biraju vožnju u zoološkim vrtovima bez kovanica kako bi ih unajmili za zabavu ili kupili za svoju djecu. To je dobro za iznajmljivanje kao što su zabave, događanja, izložbe, reklame, trgovački centri itd.


Hanselove životinje uglavnom se prodaju na svjetskom tržištu u preko 80 zemalja. Mi smo originalni proizvođač i preko 50 divnih dizajna životinja. Kao što su: lisica, plavi slon, božićni jelen, crveni bik, majmun, koza, medvjed, lav, tigar, žirafa, mačka, vjeverica, panda, dinosaur, pas, konj itd.

图片 92.jpg

Tvornica i paket naše vožnje životinjama na baterije

vožnja životinjama u šetnji (38)jahanje životinja (23)jahanje životinja (92)vožnja hodajućih životinja (91)

jahanje životinja (1)jahanje životinja (8)

Hot Tags: vožnja životinja na baterije, Kina, proizvođači, veleprodaja, niska cijena, kupuj, cijena

Upit

You Might Also Like