Vozite životinje na baterije

Dobrodošli u posjet Hansel životinjama koje se voze na baterije 1.Proizvodi FAQ o životinjama koje se voze na baterije: 1) Zašto bih trebao kupiti životinje na kojima se vozi baterija? Motorne životinje su jednostavna investicija koja može donijeti dobit za vaše poslovanje. Postaju sve popularniji među ljudima ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Dobrodošli u posjetu životinja za jahanje Hansel

图片 156_ 副本 .jpg

1.Proizvodi FAQ o životinjama koje se voze na baterije:

1) Zašto bih trebao kupiti životinje na kojima se vozi baterija?

Motorne životinje su jednostavna investicija koja može donijeti dobit za vaše poslovanje. Oni postaju sve popularniji među ljudima svih dobnih skupina. Oni su već veliki hit u trgovačkim centrima, ali imaju potencijal da budu toliko veći. Motorizovane životinje takođe su savršen način za diverzifikaciju vašeg zaliha za tvrtke koje žele prodavati nove proizvode. Sigurno će bilo koji događaj podići na višu razinu, bilo da je u pitanju rođendan, matura ili nešto slično!

Postoji više od 50 različitih vrsta po vašem izboru.

2) Na kojim će se površinama voziti motorna životinja?

Skuter za životinje najbolje će raditi na ravnim površinama kao što su unutrašnji podovi i trotoari.

3) Koju vrstu baterije imaju životinje koje voze baterije?

Baterija je 12 V, 20A. Kada se potpuno napuni može se koristiti šest do osam sati, međutim, baterija se može puniti.

4) Koliko brzo životinje idu?

Brzina: 30-60m / min, brzina je povezana sa zemljom i težinom igrača. Što je zemlja glađa, to su brže vožnje.

5) Šta su skuteri za životinje?

Skuteri za životinje su motorizirani skuteri s ljupkim pokrivačima za životinje. Omogućuju djeci i odraslima da se voze uokolo na svojim omiljenim životinjama. Operiraju se na žetonima što ih olakšava kontrolu i manipuliranje. Izgledaju poput simpatičnih životinja, ali se kreću poput električnih skutera i stvaraju sate beskrajne zabave. Čak i puštaju muziku dok se kreću što ih čini savršenim za sve vrste događaja i zabava.

2. Životinje koje se voze na bateriji prodaju se u preko 80 različitih zemalja, poput Australije, SAD-a, Brazila, Velike Britanije, Italije, Kolumbije, Rumunjske, Malezije, Indonezije, Vijetnama, itd. Najpopularnije su u Australiji i SAD-u u 2016., i mnogim kupcima možete dobiti narudžbu u roku od 15 dana nakon pokretanja posla, hoćete li se pridružiti ovom poslu? :-)

图片 157_ 副本 .jpg

3.Prodaja zaliha životinja na kojima se vozi akumulator

Kako bismo skratili vrijeme isporuke, imamo puno proizvoda na zalihama za vas. 3 dana za narudžbu u roku od 20 komada. 7 -10 dana za narudžbu preko 50 komada. Lav, hobotnica, nosorog, panda, majmun, slon, jednorog, bik, mačka, konj, tigar, zec, lisica i pas, itd.

图片 158_ 副本 .jpg

4. Parametri proizvoda životinja koje se voze na baterije :

Naziv proizvoda: jahanje plišanih životinja za plivanje

Nosivost: 150kg (Roditelji se mogu voziti sa djecom)

Muzika: Na SD kartici možete sami da menjate muziku

Certifikat: CE, ASTM

Brojač novčića: LED ekran, nije moguće očistiti do 100000

Kontrolna kutija: vrijeme, kovanice, glasnoća, kontrola glazbe, 1-9 novčića za igranje 1-19 minuta

Punjač: 12V / 1.5A punjač, jedan punjač za jednu mašinu

Baterija: punjiva, 12v / 22A, punjenje 4-6 sati, reprodukcija 6-8 sati

Dostupno mjesto: trgovački centar, zabavni park, supermarket, unutarnje igralište, centar za igre, zabave, događanja, izložba, školsko igralište, porodično dvorište itd.

Brzina: 30-60m / min, brzina je povezana sa zemljom i težinom igrača. Što je zemlja glađa, to su brže vožnje.

Materijal: čelični okvir cijevi od crne boje (vanjski promjer: 25 mm, debljina: 2 mm), vatrootporni plišani poklopac dizajniran za životinje

Opseg prečnika tokena: 18-30mm.

Raspon debljine tokena: 1.2-2.5mm.

Igrač: 1-88 godina, zabava za sve ljude

Glavno tržište: Hansel plišana vožnja igračkama za životinje prodaje se u više od 100 zemalja. Najpopularniji su u zemljama Evrope i Južne Amerike, poput SAD-a, Španije, Francuske, Velike Britanije, Kolumbije, Ruske Federacije, Čilea, Venecuele, Holandije itd.

图片 159_ 副本 .jpg


5.Uvod životinja za jahanje na baterije

Životinje u vožnji s bazenskim pogonom, koje rade na bazenu, rade na kovanice ili zabavne vožnje, koje rade s punjivim baterijama, mogu ići naprijed i skrenuti lijevo i desno uz muziku. Oni su trenutni trend zabave djece. Ove električne motorizirane životinje su pokretne i omogućuju djeci da voze životinju po svojoj želji u parkovima, trgovačkim centrima, igralištima, igralištima i zoološkim vrtovima sigurnom i reguliranom brzinom preferencija.

图片 160_ 副本 .jpg

Hot Tags: životinje koje se voze na baterije, Kina, proizvođači, veleprodaja, niska cijena, kupuj, cijena

Upit

Moglo bi vam se i svidjeti