Novčanice sa plišanim jahaćim životinjama

Hansel-ov motorni motor sa plišanim životinjama za jahanje Guangzhou Hansel tvrtka se bavi zabavom za djecu. Mi smo profesionalni proizvođač motoriziranih životinja u Guangzhouu, Kina. Mi iznajmljujemo elektroničke pokretne plišane motorizirane životinje ljudima koje zanima ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Hansel novčićima upravljao je motornim plišanim životinjama

Kompanija Guangzhou Hansel bavi se zabavom za djecu. Mi smo profesionalni proizvođač motoriziranih životinja u Guangzhouu, Kina. Mi iznajmljujemo elektroničke pokretne plišane motorizirane životinje ljudima koji su zainteresirani za posjedovanje i vođenje vlastitog trgovačkog centra.

Naša misija je pružiti električne pokretne životinje plišane motorizirane životinje svima onima koji žele biti dio rastuće niše dječije zabave. Želimo pomoći ljudima da pruže sigurnu i zabavnu zabavu djeci u trgovačkim centrima i okruženjima šetnica u svijetu.

1.Proizvodi proizvoda životinja za jahanje plišanih motora na kovanice

Naziv proizvoda: životinje za jahanje plišanih motora na kovanice

Certifikat: CE, ASTM

Brzina: 30-60m / min, brzina je povezana sa zemljom i težinom igrača. Što je zemlja glađa, to su brže vožnje.

Baterija: punjiva, 12v / 22A, punjenje 4-6 sati, reprodukcija 6-8 sati

Brojač novčića: LED ekran, nije moguće očistiti do 100000

Punjač: 12V / 1.5A punjač, jedan punjač za jednu mašinu

Opseg prečnika tokena: 18-30mm.

Raspon debljine tokena: 1.2-2.5mm.

Muzika: Na SD kartici možete sami da menjate muziku

Materijal: čelični okvir cijevi od crne boje (vanjski promjer: 25 mm, debljina: 2 mm), vatrootporni plišani poklopac dizajniran za životinje

Nosivost: 150kg (Roditelji se mogu voziti sa djecom)

Igrač: 1-88 godina, zabava za sve ljude

Dostupno mjesto: trgovački centar, zabavni park, supermarket, unutarnje igralište, centar za igre, zabave, događanja, izložba, školsko igralište, porodično dvorište itd.

Kontrolna kutija: vrijeme, kovanice, glasnoća, kontrola glazbe, 1-9 novčića za igranje 1-19 minuta

Glavno tržište: Hansel plišana vožnja igračkama za životinje prodaje se u više od 100 zemalja. Najpopularniji su u zemljama Evrope i Južne Amerike, poput SAD-a, Španije, Francuske, Velike Britanije, Kolumbije, Ruske Federacije, Čilea, Venecuele, Holandije itd.

2.Faktorno i pakovanje životinja sa jahačima s plivačicama na kovanice .

图片 174_ 副本 .jpg

3. Plišane igračke za životinje s plivačicama životinja Hansel prodaju se u preko 100 različitih zemalja, poput Australije, SAD-a, Brazila, Velike Britanije, Italije, Kolumbije, Rumunjske, Malezije, Indonezije, Vijetnama itd. Najpopularnije su u Australiji i SAD-u u 2016

图片 175_ 副本 .jpg

4. Mi smo originalni proizvođač plišanih životinja za jahanje plišanih kovanica s novčićima y , imamo puno zaliha proizvoda za vas.

图片 176_ 副本 .jpg


5.Proizvodi o proizvodima za plivanje životinja sa motornim plivačicama na kovanice:

1) Imate li kakvo jamstvo i održavanje životinja s motornim plivačicama na kojima radi novčić?

Naše životinje su vrhunskog kvaliteta.

Ako bi kupci mogli poslati sliku ili videozapise na kojima se prikazuju kako životinje stvarno ne mogu raditi, za 6 dijelova, poput uvjeta za upravljanje, motora ili akumulatora, možemo poslati besplatno u roku od 6 mjeseci.

Motor i upravljačka kutija šalju se ekspresno. Pošto se baterija ne može slati ekspresom, možemo je poslati i narednom narudžbom.

Nudimo vam nekoliko besplatnih nošenja rezervnih dijelova ako je narudžba veća od 6 komada. Ako postoje mali problemi nekih dijelova trošenja, to možete promijeniti sami i to neće utjecati na vaše poslovanje.

2) Molim vas, recite mi o procesu uvoza ove životinje u moje zemlje.

Prvo, molim Vas da savjetujete količinu koja vam je potrebna i morsku luku, mi ćemo napraviti proforma račun za vas da ga potvrdite, zatim možete dogovoriti plaćanje i odabrati modele, drugo, mi organiziramo proizvodnju i otpremu, napokon kad roba stigne u vašu morsku luku, vi (ili vaš prilagođeni agent) uzeti prilagođene datoteke kako bi očistili prilagođene proizvode i preuzeli robu.

3) Koje vrste životinja imate?

Sistem sa novčićima: vrijeme reprodukcije: 1-9 kovanica za igranje 1-19 minuta. Obično 90% kupaca odabire novčiće, ako posluju u malima, igralištima, igralištu, zabavnim parkovima, kućnoj upotrebi.

Nema sustava na kovanice: lijevo dugme upravljajte kretanjem. To nije vremenski regulator. Kada pritisnete taster, preći će. Kada otpustite dugme, on će se zaustaviti. .Pogodan je za iznajmljivanje kao što su zabave, događaji, revije, reklame, trgovački centri itd.

图片 177_ 副本 .jpg

4) Kakvu vrstu baterije ima životinja?

Baterija je 12 V, 24A. Ako se potpuno napuni, može se koristiti šest do osam sati, međutim, punjiva je.

5) Zašto se odlučiti za kupovinu naših motornih plišanih životinja na kovanice?

Prema povratnim informacijama naših kupaca, oni mogu dobiti novac u roku od 15 dana nakon poslovanja. To je vrlo profitabilan posao.

图片 178_ 副本 .jpg

Hot Tags: kovanice s motornim plivačicama za jahanje životinja, Kina, proizvođači, veleprodaja, niska cijena, kupuj, cijena

Upit

Moglo bi vam se i svidjeti