Električni skuteri za životinje voze se u tržnom centru

Dobrodošli u posjet Hansel električni skuteri za životinje voze se u trgovačkom centru Hansel tvrtka koja se bavi proizvodnjom onih igračaka za životinje, poznata kao motorizirane životinje od 2008. Električni skuteri za životinje u tržnom centru također se nazivaju biciklom za hodanje, akumulatorski automobil, vožnja životinjama, 4 kotači bicikli, sretno ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Dobrodošli u posjetu Hansel električnim skuterima za životinje u tržnom centru

Kompanija Hansel proizvodi one koji se voze na igračkama za životinje, poznatim kao motorizirane životinje od 2008. godine.

Električni skuteri za životinje u tržnicama se nazivaju i hodanje na biciklu za životinje, akumulatorski automobil za životinje, vožnja na igračkama za životinje, bicikli na 4 kotača, vesele vožnje, životinje za montiranje, plišane igračke na životinjama, životinje električne igračke, djeca igraju igračke s novčićima na električni pogon, električna igračka automobili za djecu, igračka jahač kovanica životinja, igračke životinje električne, plišane životinje koje hodaju, motorizirane plišane životinje, igračke sa zippy vožnjama na životinjama, djeca vožnja, dječja vožnja mašinom, igračke za akumulator, igračke za hodanje životinja, životinje sa akumulatorima, životinje skuteri u tržnom centru, plišani električni skuteri za životinje, krznena vožnja životinjama, vožnja životinja na točkovima, plišane motorizirane životinje za jahanje, plišani električni skuteri za životinje i tako dalje.

图片 146_ 副本 .jpg

1. Parametri proizvoda za električne skutere za životinje na tržnici :

Naziv proizvoda: električni skuteri za životinje voze se u tržnom centru

Materijal: čelični okvir cijevi od crne boje (vanjski promjer: 25 mm, debljina: 2 mm), vatrootporni plišani poklopac dizajniran za životinje

Raspon debljine tokena: 1.2-2.5mm.

Opseg prečnika tokena: 18-30mm.

Brojač novčića: LED ekran, nije moguće očistiti do 100000

Glavno tržište: Hansel plišana vožnja igračkama za životinje prodaje se u više od 100 zemalja. Najpopularniji su u zemljama Evrope i Južne Amerike, poput SAD-a, Španije, Francuske, Velike Britanije, Kolumbije, Ruske Federacije, Čilea, Venecuele, Holandije itd.

Muzika: Na SD kartici možete sami da menjate muziku

Baterija: punjiva, 12v / 22A, punjenje 4-6 sati, reprodukcija 6-8 sati

Punjač: 12V / 1.5A punjač, jedan punjač za jednu mašinu

Brzina: 30-60m / min, brzina je povezana sa zemljom i težinom igrača. Što je zemlja glađa, to su brže vožnje.

Brojač novčića: LED ekran, nije moguće očistiti do 100000

Nosivost: 150kg (Roditelji se mogu voziti sa djecom)

Certifikat: CE, ASTM

Igrač: 1-88 godina, zabava za sve ljude

Dostupno mjesto: trgovački centar, zabavni park, supermarket, unutarnje igralište, centar za igre, zabave, događanja, izložba, školsko igralište, porodično dvorište itd.


2. Opis proizvoda i primjene električnih skutera za životinje koje se voze u tržnom centru

Ove vožnje se pokreću kovanicama i ne kovanicama s lijepim mekim koricama koje će zasigurno biti atraktivne za djecu i odrasle. S nizom muzičkih žanrova koje ćete moći odabrati tijekom jahanja, kao i nekoliko različitih životinja koje možete odabrati od savršene prilike za njegovanje osjećaj djetetove individualnosti u sigurnom i strukturiranom okruženju. Još je malo škakljanja s preoblikovanjem uzde malima? Bez brige, svaka životinja može izdržati težinu do 130 kilograma, tako da se možete voziti s njima ako želite.

3. Prednosti električnih skutera za životinje u tržnom centru.

(1) Brza proizvodnja i isporuka. Imamo dugoročnu vezu s našim brodarskim agentom, a s njima već surađujemo godinama.

(2) Imamo preko 10 godina iskustva u vanjskoj trgovini, možemo vam ponuditi profesionalne prijedloge.

(3) Imamo veliku količinu na zalihi, brzu dostavu s otpremom.

图片 147_ 副本 .jpg


4.Proizvodi FAQ električnih skutera za životinje u tržnom centru:

1) Imate li videozapise svojih mašina u akciji?

Sigurno.pozovite video poslovanja naših kupaca za referencu.

2) Pozdrav, dolazimo iz ...... grada, molimo vas da nam kažete troškove s otpremom.

Možemo otpremiti životinje u vašu najbližu morsku luku, recite nam koja je morska luka blizu? Hvala.

3) Možete li prilagoditi dizajn plišanih presvlaka za životinje?

Naravno, pošaljite nam slike za referencu.

4) Koliko brzo životinje idu?

Brzina: 30-60m / min, brzina je povezana sa zemljom i težinom igrača. Što je zemlja glađa, to su brže vožnje.

5) Zašto trebam koristiti skutere za životinje kojima se upravljaju tokenom?

Da biste mogli upravljati našim skuterima za životinje koji upravljaju tokenom, morate umetnuti žeton da pokrenete uređaj. Ovo vam omogućava da podesite vrijeme trajanja vožnje i broj potrebnih žetona od 1-9 žetona za 1-19 minuta. Većina kupaca smatra da je ova metoda najjednostavnija kontrola upotrebe njihovih skutera za životinje koji biraju sustav novčića za događaje i zabave s kojima želi vožnja više ljudi.

图片 148_ 副本 .jpg

5. Našim životinjama prolazi CE, EN71, ASTM za olovnu bateriju.  

图片 149_ 副本 .jpg

6. Predložena upotreba električnih skutera za životinje u tržnom centru

1) Tržni centri: Djeci pružamo atrakciju i zabavu u vašem lokalnom tržnom centru ili tržnom centru. Pratimo svjetske trendove u pružanju sigurnih, kvalitetnih vožnja koje dodaju vrijednost njihovom okolišu.

2) Dečije zabave: Ovaj klasični plišani električni skuter za životinje učinit će vašu sljedeću zabavu hitom. Naši električni skuteri za životinje omogućavaju djeci i odraslima beskrajnu zabavu sa njihovim šest do osam sati trajanja baterije.

3) Konvencije i promocije: Ako je na vašoj konvenciji ili promociji potrebna atrakcija za djecu svih uzrasta i trenutak mira za roditelje, Hansel plišane motorizirane životinje su najbolji izbor.

4) Korporativne funkcije: Da li vaša kompanija organizuje porodične dane i treba li vam dječja aktivnost? Naše vožnje odlična su alternativa zbog koje će djeca biti okupirana cijeli dan.

图片 150_ 副本 .jpg

Hot Tags: električni skuteri za životinje voze se u tržnom centru, Kina, proizvođači, veleprodaja, niska cijena, kupujte, cijena

Upit

You Might Also Like