Električne životinje za djecu u malim igračkama za jahanje konja

Hansel električne životinje u trgovačkim centrima djeca koja jašu igračke za konje Hansel tvrtka proizvodi one jahaće životinje, poznate kao motorizirane životinje od 2008. Plišane motorizirane životinje nazivaju se i električne životinje u trgovačkim centrima djeca koja jašu konjičke igračke, akumulatorski automobil za životinje, voze se na igračkama životinja, 4 ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Hansel električne životinje u trgovačkim centrima djeca koja jašu igračke za konje

Tvrtka Hansel koja proizvodi te vožnje životinjama, poznata i kao motorizirane životinje od 2008. Plišane motorizirane životinje nazivaju se i električne životinje u trgovačkim centrima djeca koja jašu konjičke igračke, akumulatorski automobil za životinje, voze se na igračke za životinje, bicikle na 4 kotača, vesele vožnje, planinske životinje, pliš igračke na životinji, životinje električne igračke, djeca igraju igračke s novčićima na električni pogon, električni igrački automobili za djecu, igračka jahač kovanica životinja, igračke električne električne, plišane životinje koje hodaju, motorizirane plišane životinje, zippy igračke voze životinje, djeca se voze i tako dalje . Postoje različiti dizajni s životinjama uz cool glazbu koji su atraktivni za igrače od 1-88 godina. Oni su roba investicija trgovačkim centrima, super-marketima, zabavama, priredbama, igraćim centrima, zabavnim parkom i igralištem itd.

图片 203_ 副本 .jpg

1.Products FAQ o električnim životinjama za trgovačke centre djeca koja jašu igračke za konje

1) Koliko imate modela životinja?

Postoji 50 različitih dizajna životinja po vašem izboru. Za potražnju tržišta bit će dostupno više modela životinja.

图片 204_ 副本 .jpg

2) Možete li prilagoditi dizajn dizajna za pokrivanje životinja?

Da, možemo prilagoditi, pošaljite sliku za referencu.

3) Povratne informacije klijenata o Hansel plišanim životinjama

Naše životinje brzo zarađuju uz ljupku životinjsku kožu. Obično klijenti mogu dati narudžbe u roku od 15 dana nakon pokretanja posla.

4) Koliko dugo možete postaviti životinju?

Možete postaviti 1 do 9 novčića za igranje od 1 do 19 minuta svaki put.

5) koja je veličina životinja?

To je 119 * 66 * 89cm. Ukupna težina je 32kg. To je savršena veličina koja može držati roditelje i djecu zajedno.

2.Proizvodi proizvoda električnih životinja za trgovačke centre djeca koja jašu konjičke igračke

Naziv proizvoda: električne životinje u trgovačkim centrima djeca koja jašu igračke za konje

Nosivost: 150kg (Roditelji se mogu voziti sa djecom)

Brzina: 30-60m / min, brzina je povezana sa zemljom i težinom igrača. Što je zemlja glađa, to su brže vožnje.

Baterija: punjiva, 12v / 22A, punjenje 4-6 sati, reprodukcija 6-8 sati

Brojač novčića: LED ekran, nije moguće očistiti do 100000

Punjač: 12V / 1.5A punjač, jedan punjač za jednu mašinu

Opseg prečnika tokena: 18-30mm.

Raspon debljine tokena: 1.2-2.5mm.

Muzika: Na SD kartici možete sami da menjate muziku

Nosivost: 150kg (Roditelji se mogu voziti sa djecom)

P slojevi : stari 1-88 godina

Kontrolna kutija: vrijeme, kovanice, glasnoća, kontrola glazbe, 1-9 novčića za igranje 1-19 minuta

Dostupno mjesto: trgovački centar, zabavni park, supermarket, unutarnje igralište, centar za igre, zabave, događanja, izložba, školsko igralište, porodično dvorište itd.

Certifikat: CE, ASTM

Glavno tržište: Hansel plišana vožnja igračkama za životinje prodaje se u više od 100 zemalja. Najpopularniji su u zemljama Evrope i Južne Amerike, poput SAD-a, Španije, Francuske, Velike Britanije, Kolumbije, Ruske Federacije, Čilea, Venecuele, Holandije itd.

图片 205_ 副本 .jpg

3.Električne životinje u trgovačkim centrima djeca koja jašu igračke za konje je električna vožnja baterija s jednim novčićem ili bez kovanica koja izgleda kao da se stvarne životinje mogu kretati uz muziku.

Sistem sa novčićima : 1-9 novčića za igru 1-19 minuta. Obično 90% kupaca odabere sustav novčića, ako posluje u trgovačkom centru, igraćim centrima, igralištu, zabavnim parkovima.

Nema sustava na kovanice: lijevo dugme upravljajte kretanjem. To nije vremenski regulator. Kada pritisnete taster, preći će. Kada otpustite dugme, on će se zaustaviti. Neki klijenti biraju vožnju u zoološkim vrtovima bez kovanica kako bi ih unajmili za zabavu ili kupili za svoju djecu. To je dobro za iznajmljivanje kao što su zabave, događanja, izložbe, reklame, trgovački centri itd.

_ 206_ 副本 .jpg


4.Factory i paket električnih životinja za trgovačke centre djeca koja jašu igračke za konje.

Mi smo originalni proizvođač životinja. Kako bismo skratili vrijeme isporuke, imamo dosta proizvoda na zalihama za vas. 3 dana za narudžbu u roku od 20 komada. 7 -10 dana za narudžbu preko 50 komada.

图片 207_ 副本 .jpg

5.Hansel glavni proizvodi: Plišani skuteri za životinje, vožnja dječjim kolicima na kovanima, automobil sa bumperima , vožnja motorom, vožnja vlakovima, unutarnje igralište, proizvodi na napuhavanje itd.

图片 208_ 副本 .jpg

Hot Tags: električne životinje za tržne centre djeca koja jašu igračke za konje, Kina, proizvođači, veleprodaja, niska cijena, kupuj, cijena

Upit

You Might Also Like