Vožnja motornim životinjama

Vožnja životinjama na motornim vozilima Hansel Plišani skuteri za životinje su električni akumulatori s jednim novčićem ili bez kovanog novca koji izgledaju kao da se stvarne životinje mogu kretati uz muziku. Rade s punjivim baterijama, mogu ići naprijed, skrenuti lijevo i desno. Lako upravljaju pritiskom ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Vožnja životinjama na motornim vozilima Hansel


Plišani motorizirani skuteri za životinje su električni akumulatori s jednim novčićima ili bez kovanog novca koji izgledaju kao da se prave životinje mogu kretati uz muziku. Rade s punjivim baterijama, mogu ići naprijed, skrenuti lijevo i desno. Lako upravljaju pritiskom na tipku i kreću se brzinom hodanja što ih čini lako održavati. Oni su trenutni trend zabave djece. Ove električne motorizirane životinje su pokretne i omogućuju djeci da voze životinju po svojoj želji u parkovima, trgovačkim centrima, igralištima, igralištima i zoološkim vrtovima sigurnom i reguliranom brzinom preferencija. Ljudi u svim uzrastima vole jahanje na njemu. Djeca trebaju imati 5 ili 6 godina da bi samostalno putovali, ali mlađa djeca mogu jahati sa svojom braćom i sestrama ili s vama. I djeca i odrasli mogu istovremeno voziti ove životinje. Oduševljenje kod djece je apsolutno zagarantovano! Većina naših kupaca želi podijeliti svoje sretno vrijeme s nama.

Vožnja životinjama Hansel1slučajevi za vožnju životinja (36)slučajevi za vožnju životinja (30)slučajevi za vožnju životinja (10)slučajevi za vožnju životinja (42)

Ime proizvoda vožnja motornim životinjama
Veličina proizvoda 119 * 66 * 89cm
težina proizvoda 32KG
dizajn pas, tigar, leopard, jednorog, majmun itd
baterija 12V / 20A / 1pc
tip kovanice / bez kovanica
snage punjiva baterija
voltaža 110V / 220V
ključne riječi skuter za životinje, jahanje životinja, jahanje na životinjama
marka Hansel

jahanje životinja (97)jahanje životinja (78)vožnja životinjama u šetnji (70)jahanje životinja (34)jahanje životinja (33)jahanje životinja (102)

Hot Tags: vožnja motornim životinjama, Kina, proizvođači, veleprodaja, niska cijena, kupuj, cijena

Upit

Moglo bi vam se i svidjeti