Motorni skuter za životinje

Hansel motorni skuteri za životinje Guangzhou Hansel tvrtka se bavi zabavnim / zabavnim vožnjama za djecu. Mi smo profesionalni proizvođač motoriziranih životinja u Guangzhouu, Kina. Mi iznajmljujemo elektronske pokretne životinje / plišane motorizirane životinje ljudima koji su zainteresirani za posjedovanje ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Hansel motorni skuter za životinje

animal scooter (89)

Kompanija Guangzhou Hansel bavi se zabavnim / zabavnim vožnjama za djecu. Mi smo profesionalni proizvođač motoriziranih životinja u Guangzhouu, Kina. Iznajmljujemo elektronske pokretne životinje / plišane motorizirane životinje ljudima koji su zainteresirani za posjedovanje i vođenje vlastitog trgovačkog centra.

Naša misija je pružiti električne pokretne životinje plišane motorizirane životinje svima onima koji žele biti dio rastuće niše dječije zabave. Želimo pomoći ljudima da pruže sigurnu i zabavnu zabavu djeci u trgovačkim centrima i okruženjima šetnica širom svijeta.

Za kompaniju je važno omogućiti djeci sigurnu i zabavnu zabavu. Nadalje, važno nam je da omogućimo uspjeh svima onima koji žele imati vlastiti posao.
Iako će se naše životinje koristiti za zabavu djece, naše glavno ciljno tržište su poduzetnici koji se žele fokusirati na tržne centre s malom djecom.

Plišane motorizirane životinje nazivaju se i hodajućim životinjskim biciklom, akumulatorski automobil za životinje, vožnja životinjama, bicikle na 4 kotača, vesele vožnje, montažne životinje, plišane igračke na životinjama, životinje električne igračke, djeca igraju igračke s novčićima na električni pogon, električni igrački automobili za djecu , igračka jahač kovanica životinja, igračke životinje električna, plišane životinje koje hodaju, motorizovane plišane životinje, zippy igračke na životinjama, djeca voze, ručno vozili stroj, igračke na baterije, igračke za hodanje životinja, životinje koje voze baterije i tako dalje. Postoje različiti dizajni s životinjama uz cool muziku koji su atraktivni za igrače 1-101 godina. Oni su roba ulaganje u trgovačke centre, super-markete, zabave, događaje, igre centre, zabavni park i igralište itd.

animal factory (1)Mental frameHS68toy

HS68 Animal HS68 Animal (4)animal scooter (149)animal scooter (142)

walking animal rides (102)walking animal rides (101)


Hot Tags: motorizirani skuter za životinje, Kina, proizvođači, veleprodaja, niska cijena, kupuj, cijena

Upit

Moglo bi vam se i svidjeti