Tržni centar za motorizirane životinje

Plišane motorizirane životinje su motorizirani skuteri s predivnim pokrivačima za životinje. Omogućuju djeci i odraslima da se voze uokolo na svojim omiljenim životinjama. Operiraju se na žetonima što ih olakšava kontrolu i manipuliranje. Izgledaju poput simpatičnih životinja, ali se kreću poput električnog motocikla. Čak i puštaju muziku dok se kreću što ih čini savršenim za sve vrste događaja i zabava. Jednostavno djeluju pritiskom na tipku i kreću se brzinom hodanja što ih čini lako pratiti.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Vožnja električnim životinjama Hansel

animal ride (40)

animal rides case (83)animal rides case (96)

animal rides case (27)

1.Šta su plišane životinje Hansel?
Plišane motorizirane životinje su motorizirani skuteri s predivnim pokrivačima za životinje. Omogućuju djeci i odraslima da se voze uokolo na svojim omiljenim životinjama. Operiraju se na žetonima što ih olakšava kontrolu i manipuliranje. Izgledaju poput simpatičnih životinja, ali se kreću poput električnog motocikla. Čak i puštaju muziku dok se kreću što ih čini savršenim za sve vrste događaja i zabava. Jednostavno djeluju pritiskom na tipku i kreću se brzinom hodanja što ih čini lako pratiti.


Plišane motorizirane životinje nazivaju se i biciklom za hodanje, akumulatorski automobil za životinje, vožnja životinjama, bicikle na 4 kotača, vesele vožnje na životinjama, životinje za montiranje, plišane igračke na životinjama, životinje električne igračke, djeca igraju igračke s novčićima na električni pogon, električni igrački automobili za djecu, igračka jahač kovanica životinja, igračke životinje električne, plišane životinje koje hodaju, motorizovane plišane životinje, zippy igračke voze životinje, djeca voze, kiddy vožnja mašinom, igračke na baterije, igračke za hodanje životinja, životinje sa pogonom na baterije, plišani skuteri za životinje , električni skuteri za životinje u tržnom centru, tržni centri na životinjama i tako dalje. Postoje različiti dizajni s životinjama uz cool muziku koji su atraktivni za igrače 1-101 godina. Oni su roba ulaganje u trgovačke centre, super-markete, zabave, događaje, igre centre, zabavni park i igralište itd.

plivanje za životinje (2)životinjska struktura (10)

2. Zašto bih trebao kupiti motornu životinju?
Motorne životinje su jednostavna investicija koja može donijeti dobit za vaše poslovanje. Oni postaju sve popularniji među ljudima svih dobnih skupina. Oni su već veliki hit u trgovačkim centrima, ali imaju potencijal da budu toliko veći. Motorizovane životinje takođe su savršen način za diverzifikaciju vašeg zaliha za tvrtke koje žele prodavati nove proizvode. Sigurno će bilo koji događaj podići na višu razinu, bilo da je u pitanju rođendan, matura ili nešto slično!

3. Što su motorizirane životinje koje upravljaju žetonom?
Da biste upravljali našim motornim životinjama koje upravljaju tokenom, morate umetnuti žeton da pokrenete stroj. Ovo vam omogućava da podesite vrijeme trajanja vožnje i broj potrebnih žetona od 1-9 žetona za 1-19 minuta. Većina kupaca smatra da ova metoda najlakše kontrolira upotrebu svojih motoriziranih životinja za odabir novčića za događaje i zabave s kojima želi vožnja više ljudi.


4. Da li motorizirate životinje bez kovanica?

Imamo dva sistema naših motoriziranih životinja.

Sistem sa novčićima: 1-5 kovanica za igru 1-99 minuta. Obično 90% kupaca odabere sustav novčića, ako posluje u trgovačkom centru, igraćim centrima, igralištu, zabavnim parkovima.

Nema sustava na kovanice: lijevo dugme upravljajte kretanjem. To nije vremenski regulator. Kada pritisnete taster, preći će. Kada otpustite dugme, on će se zaustaviti. Neki klijenti biraju vožnju u zoološkim vrtovima bez kovanica kako bi ih unajmili za zabavu ili kupili za svoju djecu. To je dobro za iznajmljivanje kao što su zabave, događanja, izložbe, reklame, trgovački centri itd.

jahanje životinja (27)

5. Koje su vrste tokena ili kovanice potrebne za rad motoriziranih životinja?
Uređaj ima instaliran akumulator CPU kovanice. Možete postaviti uzorak bilo kovanog novca ili tokena u akceptor novca, a uređaj će raditi kada identificira iste kovanice ili žetone kao uzorak. To omogućava bilo kojem poslu da prilagodi mašinu svojim kovanicama ili žetonima. Sve dok je promjer tokena ili kovanice od 18 mm do 30 mm, a debljina od 1,5 do 3 mm, možete ga koristiti. Uključit ćemo pedeset žetona uz svaku kupnju motoriziranih životinja radi vaše udobnosti.

6. Koliko dugo možete podesiti vožnju?
Možete postaviti jednu do devet kovanica u vrijednosti jedne do devetnaest minuta vožnje.

jahanje životinja (49)

7. Kakvu bateriju imaju motorizirane životinje?
Baterija je 12 V, 22A. Kada se potpuno napuni može se koristiti šest do osam sati, međutim, baterija se može puniti.

8. Koliki je maksimalni kapacitet za naše motorizirane životinje?
Naše motorizirane životinje mogu izdržati oko 150 kg. To roditeljima omogućava vožnju s malom djecom.

9. Koliki je radni napon motorizirane životinje?
Mogu raditi i na 220V i na 110V.
vožnja životinjama u šetnji (38)

10. Na kojim vrstama površina će se voziti motorizirane životinje?
Motorizovane životinje najbolje će funkcionirati na ravnim površinama, poput unutarnjih podova i trotoara.


11. Prednosti plišanih životinja Hansel:

A. Sigurnost je prva briga za Hansel hodajuće životinje. Zelena slika cijevi, vatrootporni pliš i fine teksture, mekan, nije vuna, nije lopta, ne trljajte se

B. Jednostavna i laka investicija, brzi i visoki profiti.

C. Besplatni rezervni dijelovi za održavanje, 24 sata on-line servisa

D. Prodavači i tehničari se bave motoriziranim životinjama već 10 godina. Dakle, uvijek vam možemo pružiti profesionalniju podršku.

E.S CE i ASTM certifikatom. Sa MSDS izveštajem za bateriju. 2 animal rides (1)


12. Koliko godina treba da postaneš jahač za te životinje?

Većina djece u dobi od 3 i više godina može manevrirati i upravljati životinjama velike veličine bez pomoći. Mlađa djeca će trebati dodatni nadzor starijeg djeteta ili slučaja. Možemo ponuditi i motorizirane životinje male veličine za djecu do 4 godine.


3 animal rides (2)3 animal rides (1)

Kompanija Guangzhou Hansel bavi se zabavnim / zabavnim vožnjama za djecu. Mi smo profesionalni proizvođač motoriziranih životinja u Guangzhouu, Kina. Iznajmljujemo elektronske pokretne životinje / plišane motorizirane životinje ljudima koji su zainteresirani za posjedovanje i vođenje vlastitog trgovačkog centra.

Naša misija je pružiti električne pokretne životinje plišane motorizirane životinje svima onima koji žele biti dio rastuće niše dječije zabave. Želimo pomoći ljudima da pruže sigurnu i zabavnu zabavu djeci u trgovačkim centrima i okruženjima šetnica širom svijeta.

Za kompaniju je važno omogućiti djeci sigurnu i zabavnu zabavu. Nadalje, važno nam je da omogućimo uspjeh svima onima koji žele imati vlastiti posao.
Iako će se naše životinje koristiti za zabavu djece, naše glavno ciljno tržište su poduzetnici koji se žele fokusirati na tržne centre s malom djecom.

Za dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte:

1 animal rides (14)1 animal rides (31)1 animal rides (13)

Hot Tags: trgovački centar za motorizirane životinje, Kina, proizvođači, veleprodaja, niska cijena, kupuj, cijena

Upit

Moglo bi vam se i svidjeti