Plišane motorizirane životinje koje se voze na kotačima

Hansel plišane životinje za jahanje voze se na kotačima Kompanija Hansel uglavnom je specijalizirana za proizvode za zabavu za djecu. To su plišane motorizirane životinje za jahanje na kotačima, djeca mogu voziti ljupke životinje kako bi se pomaknula dok vesela glazba svira, mogu ići naprijed , skrenuti lijevo...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Hansel plišane životinje za jahanje voze se na kotačima

Kompanija Hansel uglavnom je specijalizirana za proizvode za zabavu za djecu. To su plišane motorizirane životinje za jahanje, voze se na kotačima, djeca se mogu voziti na ljupkim životinjama kako bi se pokrenuli dok se veselo svira glazba, mogu ići naprijed, skrenuti lijevo i desno. Lako djeluju kada pritisnete tipku, može hodati. Riječ je o električnim punjenim životinjama koje odrasli mogu voziti plišanim mekim pokrovom koji se mogu prilagoditi raznim tlima, poput podne pločice, cementnog poda itd.

图片 169_ 副本 .jpg

1. Predložena upotreba za plišane motorizirane životinje u vožnji na kotačima

1) Tržni centri: Sve više i više ljudi odlučuje voditi životinje u tržnom centru, to može privući više kupaca.

2) Dečije zabave: Naše životinje mogu doneti sreću u porodicu. Naši električni skuteri za životinje omogućavaju djeci i odraslima da igraju zajedno.

3) Konvencije i promocije: Ako je na vašoj konvenciji ili promociji potrebna atrakcija za djecu svih uzrasta i trenutak mira za roditelje, Hansel plišane životinje najbolji su izbor.

2.Hansel plišane životinje za jahanje koje se voze na točkovima prodaju se u preko 80 različitih zemalja, poput SAD-a, Australije, Francuske, Vijetnama, Ekvadora, Italije, Kolumbije, Španije, Brazila, Čilea, Velike Britanije, Njemačke, Indije, Rusije, Egipta, Portugala , Meksiko, UAE, Tajland, Kanada, Peru, Bahrein, Švicarska, Nizozemska, Argentina, Venezuela, Irak, Turska, Tunis, Uzbekistan, Japan, Koreja, Kambodža, Švedska, Panama, Južna Afrika itd. Najpopularnije su u Australiji i SAD u 2016. 500 komada skutera za životinje dostupni su svakog mjeseca.

图片 170_ 副本 .jpg

3.FAQ plišanih motoriziranih životinja za jahanje na kotačima:

1) Gdje voditi posao s motoriziranim životinjama?

O: Stavite ga u tržni centar, park, igralište ili igralište, zatvoreni park na otvorenom, porodični zabavni centar, zabavni park, zatvoreno igralište

B: Iznajmljivanje za praznične zabave, rođendanske zabave, sastanke, oglašavanje, posebne događaje, sajam zabave i festivale, školski zabavni dan, ljetni kampovi, ulični festivali,

C: Prodaja i veleprodaja

D: Poklon za svoju djecu

2) Da li prodajete i rezervne dijelove?

Definitivno prodajemo i rezervne delove odvojeno. Naši klijenti obično kupuju neke osnovne rezervne dijelove za upotrebu u budućnosti. U tom slučaju se mogu održavati sami.

3) Navedite dovoljno detalja o procesu uvoza ove motorizirane životinje u moje zemlje.

Prvo, molim Vas da savjetujete količinu koja vam je potrebna i morsku luku, mi ćemo napraviti proforma račun za vas da ga potvrdite, zatim možete dogovoriti plaćanje i odabrati modele, drugo, mi organiziramo proizvodnju i otpremu, napokon kad roba stigne u vašu morsku luku, vi (ili vaš prilagođeni agent) uzeti prilagođene datoteke kako bi očistili prilagođene proizvode i preuzeli robu.

4) Možete li stvoriti bilo koju životinju koja pokriva klijenta?

Da, možemo napraviti prilagođene dizajne prema vašem odgovoru.

5) Navedite nam cijenu otpreme.

Trošak dostave povezan je s količinom i morskom lukom, molimo vas da nam kažete koja je morska luka blizu, a zatim za provjeru možemo provjeriti cijenu otpreme.

4.Proizvodi proizvoda plišanih motornih životinja za jahanje na kotačima:

Naziv proizvoda: plišane motorizirane životinje za jahanje voze se na kotačima

Muzika: Na SD kartici možete sami da menjate muziku

Materijal: čelični okvir cijevi od crne boje (vanjski promjer: 25 mm, debljina: 2 mm), vatrootporni plišani poklopac dizajniran za životinje

Igrač: 1-88 godina, zabava za sve ljude

Brojač novčića: LED ekran, nije moguće očistiti do 100000

Kontrolna kutija: vrijeme, kovanice, glasnoća, kontrola glazbe, 1-9 novčića za igranje 1-19 minuta

Punjač: 12V / 1.5A punjač, jedan punjač za jednu mašinu

Baterija: punjiva, 12v / 22A, punjenje 4-6 sati, reprodukcija 6-8 sati

Nosivost: 150kg (Roditelji se mogu voziti sa djecom)

Brzina: 30-60m / min, brzina je povezana sa zemljom i težinom igrača. Što je zemlja glađa, to su brže vožnje.

Dostupno mjesto: trgovački centar, zabavni park, supermarket, unutarnje igralište, centar za igre, zabave, događanja, izložba, školsko igralište, porodično dvorište itd.

Opseg prečnika tokena: 18-30mm.

Raspon debljine tokena: 1.2-2.5mm.

Glavno tržište: Hansel plišana vožnja igračkama za životinje prodaje se u više od 100 zemalja. Najpopularniji su u zemljama Evrope i Južne Amerike, poput SAD-a, Španije, Francuske, Velike Britanije, Kolumbije, Ruske Federacije, Čilea, Venecuele, Holandije itd.

Certifikat: CE, ASTM

图片 171_ 副本 .jpg

5.Factory i posjeta kupca   plišane motorizirane životinje za jahanje voze se na kotačima

图片 172_ 副本 .jpg

图片 173_ 副本 .jpg

Hot Tags: plišane životinje na jahanju voze se na kotačima, Kina, proizvođači, veleprodaja, niska cijena, kupuj, cijena

Upit

You Might Also Like