Power Wheels voze se na životinjama

Hansel power felni voze se na životinjama 1.Hensel power felni na životinjama prodali su se u više od 80 različitih zemalja od 2008. i mnogi kupci su nam dali dobre povratne informacije. 2. Mi smo originalna tvornica životinja i radimo u ovoj industriji već 10 godina. Imamo puno proizvoda na zalihama za vas ....
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Hansel električni točkovi voze se na životinjama

1.Hensel motocikli koji se voze na životinjama prodali su se u više od 80 različitih zemalja od 2008. i mnogi kupci su nam dali dobre povratne informacije.

图片 186_ 副本 .jpg

2. Mi smo originalna tvornica životinja i radimo u ovoj industriji već 10 godina. Imamo puno proizvoda na zalihama za vas.

图片 187_ 副本 .jpg

3.Proizvodi proizvoda pogonskih kotača na životinjama

Naziv proizvoda: električni naplatci voze se na životinjama

Certifikat: CE, ASTM

Brzina: 30-60m / min, brzina je povezana sa zemljom i težinom igrača. Što je zemlja glađa, to su brže vožnje.

Baterija: punjiva, 12v / 22A, punjenje 4-6 sati, reprodukcija 6-8 sati

Brojač novčića: LED ekran, nije moguće očistiti do 100000

Punjač: 12V / 1.5A punjač, jedan punjač za jednu mašinu

Opseg prečnika tokena: 18-30mm.

Raspon debljine tokena: 1.2-2.5mm.

Muzika: Na SD kartici možete sami da menjate muziku

Materijal: čelični okvir cijevi od crne boje (vanjski promjer: 25 mm, debljina: 2 mm), vatrootporni plišani poklopac dizajniran za životinje

Nosivost: 150kg (Roditelji se mogu voziti sa djecom)

Igrač: 1-88 godina, zabava za sve ljude

Dostupno mjesto: trgovački centar, zabavni park, supermarket, unutarnje igralište, centar za igre, zabave, događanja, izložba, školsko igralište, porodično dvorište itd.

Kontrolna kutija: vrijeme, kovanice, glasnoća, kontrola glazbe, 1-9 novčića za igranje 1-19 minuta

Glavno tržište: Hansel plišana vožnja igračkama za životinje prodaje se u više od 100 zemalja. Najpopularniji su u zemljama Evrope i Južne Amerike, poput SAD-a, Španije, Francuske, Velike Britanije, Kolumbije, Ruske Federacije, Čilea, Venecuele, Holandije itd.


4.Proizvodi FAQ o pogonu na točkovima na životinjama:

1) Moje trenutno poslovanje nalazi se u vrlo velikom tržnom centru. Znam da bi se tržni centar brinuo o točkovima životinja koji će strugati pločice po podu tržnog centra. Je li to problem?

PLS ne brinite. Samo kotači s prijenosnikom mogu ogrebati pod. Provjerite naše točkove, vrlo su ravni, glatki.

图片 188_ 副本 .jpg

2) Koje vrste životinja imate?

Nema sustava koji posluje s novčićima: pogodan je za iznajmljivanje kao što su zabave, događaji, revije, reklame, trgovački centri itd.

Sustav na kovanice: može voditi posao u tržnim centrima, igraćim centrima, igralištu, zabavnim parkovima, kućnoj upotrebi.

图片 189_ 副本 .jpg

3) Kolika je cijena otpreme u moju zemlju?

Životinje možemo poslati u vašu zemlju brodom. Molimo da nam kažete količinu koju želite i morsku luku da provjerite cijenu slanja. Hvala.

4) Zašto se odlučiti za kupovinu naših motornih plišanih životinja na kovanice?

Prema povratnim informacijama naših kupaca, oni vam mogu pomoći u brzom profitu u roku od 15 dana od pokretanja posla. To je vrlo profitabilan posao :-)

5) Imate li kakvih ideja kada brod kreće iz Kine u moju zemlju?

Ne brinite, poslat ćemo vam savjet o otpremi nakon odlaska broda :-)

Cilj kompanije Guangzhou Hansel je potencijalnim budućim vlasnicima preduzeća pružiti priliku da vode uspješan i profitabilan posao u centrima širom zemlje. Ciljevi naše kompanije su pomoći vlasnicima poduzeća da vode zdravu, uspješnu kompaniju koja pruža jedinstvenu zabavu za malu djecu u sigurnom i kontroliranom okruženju. Pored toga, kompanija nastoji voditi posao na temelju kontinuiranog zadovoljstva kupaca.

Za kompaniju je važno osigurati sigurnu i zabavnu zabavu djeci širom zemlje. Nadalje, važno nam je da omogućimo uspjeh svima onima koji žele imati vlastiti posao.

Iako će se naše životinje koristiti za zabavu djece, naše glavno ciljno tržište su poduzetnici koji se žele fokusirati na tržne centre s malom djecom.

Glavni proizvodi Hansel: Plišani skuteri za životinje, vožnja klinaca na kovanice, automobil sa bumperima, vožnja motorom, vožnja vlakovima, unutarnje igralište, proizvodi na napuhavanje itd.

图片 190_ 副本 .jpg

Hot Tags: električni točkovi voze životinje, Kina, proizvođači, veleprodaja, niska cijena, kupuj, cijena

Upit

Moglo bi vam se i svidjeti