Jednorog motorizovana plišana životinja

Motorne životinje su jednostavna investicija koja može donijeti dobit za vaše poslovanje. Oni postaju sve popularniji među ljudima svih dobnih skupina. Oni su već veliki hit u trgovačkim centrima, ali imaju potencijal da budu toliko veći. Motorizovane životinje takođe su savršen način za diverzifikaciju vašeg zaliha za tvrtke koje žele prodavati nove proizvode. Sigurno će bilo koji događaj podići na višu razinu, bilo da je u pitanju rođendan, matura ili nešto slično!
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Plišana životinja jednorog kornjača Hansel

walking animal rides (84)walking animal rides (103)walking animal rides (82)animal rides cases (17)animal rides cases (32)animal rides case (13)animal rides case (17)animal rides case (60)

Nudimo elektronske pokretne pokretne životinje u zakup. Ove vožnje se isporučuju u različitim dizajnerskim i životinjskim bojama. Ove prenosive zabavne vožnje, koje se pokreću na baterije, zasigurno će biti pun pogodak kod vaše male djece. Radi vaše udobnosti, baterija se može puniti, a motorizirane životinje na kovanice olakšavaju kontrolu strankama i tvrtkama. Uz svaku kupnju elektroničkog skutera za životinje s novčićima, biće uključeno pedeset žetona bez dodatnih troškova! Našom električnom vožnjom lako je upravljati i omogućava vam da odaberete trajanje vremena po žetonu, od jedne do devetnaest minuta. Takođe možete odabrati muziku koju pušta iz više desetina dostupnih pesama. Također, svaki motorizirani plišani skuter za životinje dolazi s utorom za SD karticu koji vam omogućava pristup vlastitoj glazbi. Ove životinje na jahanju zasigurno poboljšavaju bilo kakvu zabavu, događaj ili posao i stvaraju sate nezaboravne zabave. Motorizirani plišani skuteri za životinje odlični su za: rođendanske zabave, sajmove, najam za tržne centre, zabavne parkove, kampove ili korporativne događaje. Mogućnosti su beskrajne kada se vozikate na plišane životinjske igračke.

jahanje životinja (77)jahanje životinja (27)vožnja životinjama u šetnji (26)jahanje životinja (13)jahanje životinja (90)

Različiti ljudi u različitim gradovima imaju svoje sklonosti, neki su ludi za vožnjom bikova, neki vole jahanje na konjima, neki više vole životinje iz džungle poput tigra, lava ili majmuna itd. Kompanija Hansel može ispuniti vaše zahtjeve.

U našem zoološkom vrtu Hansel nalazi se 50 različitih motoriziranih životinja poput pande, tigra, lava, ptica, majmuna, dinosaura, leoparda, hobotnice, medvjeda, konja, jednoroga, zeca, mačke, zmaja, miša itd. Hajde, samo nam recite modele koje vaša djeca ili klijenti više vole, mi to možemo učiniti za vas.

Vožnja životinjama Hansel1

Hansel plišane životinje prodaju se u preko 100 različitih zemalja, poput Australije, SAD, Brazila, Velike Britanije, Italije, Kolumbije, Rumunije, Malezije, Indonezije, Vijetnama, itd. 300pcs skuteri za životinje dostupni su svakog mjeseca.

slučajevi za vožnju životinja (42)slučajevi za vožnju životinja (24)slučajevi za vožnju životinja (5)slučajevi vožnje životinjama (1)

slučajevi za vožnju životinja (30)

Kako bismo skratili vrijeme isporuke, imamo puno proizvoda na zalihama za vas. 3 dana za narudžbu u roku od 20 komada. 7 -10 dana za narudžbu preko 50 komada.

Ako vas naše objašnjenje zanima, samo nas kontaktirajte za upit. Hvala ti :-)

Kompanija Guangzhou Hansel bavi se zabavnim / zabavnim vožnjama za djecu. Mi smo profesionalni proizvođač motoriziranih životinja u Guangzhouu, Kina. Iznajmljujemo elektronske pokretne životinje / plišane motorizirane životinje ljudima koji su zainteresirani za posjedovanje i vođenje vlastitog trgovačkog centra.

Naša misija je pružiti električne pokretne životinje plišane motorizirane životinje svima onima koji žele biti dio rastuće niše dječije zabave. Želimo pomoći ljudima da pruže sigurnu i zabavnu zabavu djeci u trgovačkim centrima i okruženjima šetnica širom svijeta.

Za kompaniju je važno omogućiti djeci sigurnu i zabavnu zabavu. Nadalje, važno nam je da omogućimo uspjeh svima onima koji žele imati vlastiti posao.
Iako će se naše životinje koristiti za zabavu djece, naše glavno ciljno tržište su poduzetnici koji se žele fokusirati na tržne centre s malom djecom.

Hot Tags: jednorožna motorizirana plišana životinja, Kina, proizvođači, veleprodaja, niska cijena, kupuj, cijena

Upit

Moglo bi vam se i svidjeti