Pješačenje životinja na vozilu

Vožnja životinja Hansel hodanjem na igračkama vožnja životinjama na igračkama često se viđaju u trgovačkim centrima, parkovima, centrima za igre, na ulici .. Međutim, sve je popularnije da ljudi iznajmljuju motorizirane životinje za razne vrste zabava i događanja. Neke tvrtke kupuju i motorizirane životinje ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Hansel hodanje životinja na igračke

vožnja životinja na igračke   često se viđaju u trgovačkim centrima, parkovima, igraćim centrima, na ulici .. Međutim, sve je popularnija osoba koja unajmljuje motorne životinje za razne vrste zabava i događanja. Neke tvrtke kupuju i motorizirane životinje kako bi ih preprodale. Neki roditelji kupuju i životinje kao poklon za svoju djecu. Većina naših kupaca želi s nama podijeliti svoje sretno vrijeme, hoćete li nam se pridružiti? :-)

图片 50.jpg

1.Proizvodi proizvoda hodanja na životinjama

Naziv proizvoda: hodanje životinja na igračkama

Materijal: čelični okvir cijevi od crne boje (vanjski promjer: 25 mm, debljina: 2 mm), vatrootporni plišani poklopac dizajniran za životinje

Kontrolna kutija: vrijeme, kovanice, glasnoća, kontrola glazbe, 1-9 novčića za igranje 1-19 minuta

Brojač novčića: LED ekran, nije moguće očistiti do 100000

Opseg prečnika tokena: 18-30mm.

Raspon debljine tokena: 1.2-2.5mm.

Punjač: 12V / 1.5A punjač, jedan punjač za jednu mašinu

Baterija: punjiva, 12v / 22A, punjenje 4-6 sati, reprodukcija 6-8 sati

Muzika: Na SD kartici možete sami da menjate muziku

Brzina: 30-60m / min, brzina je povezana sa zemljom i težinom igrača. Što je zemlja glađa, to su brže vožnje.

Nosivost: 150kg (Roditelji se mogu voziti sa djecom)

Igrač: 1-88 godina, zabava za sve ljude

Dostupno mjesto: trgovački centar, zabavni park, supermarket, unutarnje igralište, centar za igre, zabave, događanja, izložba, školsko igralište, porodično dvorište itd.

Glavno tržište: Hansel plišana vožnja igračkama za životinje prodaje se u više od 100 zemalja. Najpopularniji su u zemljama Evrope i Južne Amerike, poput SAD-a, Španije, Francuske, Velike Britanije, Kolumbije, Ruske Federacije, Čilea, Venecuele, Holandije itd.

Certifikat: CE, ASTM

2.Da bismo skratili vrijeme isporuke, imamo dosta proizvoda na zalihama za vas. 3 dana za narudžbu u roku od 20 komada. 7 -10 dana za narudžbu preko 50 komada.

_ 51_ 副本 .jpg

3.FAQ hodanja životinja na igračkoj :

1) Imate li certifikat za hodanje životinja na igračkoj?

CE i ASTM certifikat. Sa MSDS izveštajem za bateriju.

图片 52.jpg

图片 53.jpg

2) Kako ih čistite kada se zaprljaju i zaprljaju?

Koža se može očistiti i oprati, ali samo sugeriše da koristite niskoalkalni sapun, šampon i drugi deterdžent kako biste izbjegli previše izblijediti

Za kožu koristimo plišani materijal otporan na vatru, ne može se lako izblijediti, bez vlakana, može koristiti najmanje 3 godine.

3) Koliko modela imate?

Preko 50 različitih životinjskih dizajna, kao što su: panda, dinosaur, pas, konj, mačka, lisica, slon, bik, kozji medvjed, lav, tigar, žirafa, mačka, veverica, jelen itd.

图片 54.jpg

4) Da li prodajete kovanice za životinje na kojima se radi novčićem?

da, poslat ćemo 50 kovanica za 1 životinju, po potrebi možete kupiti više kovanica.

5) Koliki je trošak životinja u moju zemlju?

Životinje možemo poslati u vašu zemlju brodom. Molimo da nam kažete količinu i morsku luku da provjerimo cijenu otpreme.

6) šta je sa garancijom i održavanjem motornih životinja?

Naše životinje su vrhunskog kvaliteta. Ako bi klijenti mogli poslati sliku ili video zapise u kojima se prikazuju da životinje stvarno ne mogu raditi, za 6 dijelova, kao što su kontrolna kutija, motor ili baterija, možemo poslati besplatno u roku od 6 mjeseci.

Motor i upravljačka kutija šalju se ekspresno. Pošto se baterija ne može slati ekspresom, možemo je poslati i narednom narudžbom.

Nudimo vam nekoliko besplatnih nošenja rezervnih dijelova ako je narudžba veća od 6 komada. Ako postoje mali problemi nekih dijelova trošenja, to možete promijeniti sami i to neće utjecati na vaše poslovanje.

4.Factory i dostava vožnje hodajućih životinja na igračke

图片 55.jpg

图片 56.jpg

5.Hansel plišane životinje prodaju se u više od 80 različitih zemalja, poput Australije, Kolumbije, Rumunjske, Malezije, Indonezije, Vijetnama, SAD-a, Brazila, Velike Britanije, Italije, m itd. Najpopularnije su u Australiji i SAD-u u 2016. godini

图片 57.jpg

Hot Tags: vožnja životinja na igračkama, Kina, proizvođači, veleprodaja, niska cijena, kupiti, cijena

Upit

Moglo bi vam se i svidjeti