Igračka za hodanje životinja za vožnju

Hansel skuteri u trgovačkim centrima Elektronskim životinjama za jahanje, poznatim kao Zippy Rides, vožnja životinjama, skuteri za životinje, itd. Ovi prenosivi zabavni sadržaji, koji se pokreću na baterije, zasigurno će biti pun pogodak vašim mališanima. S nizom muzičkih žanrova koje trebate izabrati za vrijeme vožnje, kao ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Igračka za hodanje životinja Hansel

75

animal rides case (93)animal rides case (87)

Elektronske životinje za jahanje pod nazivom „Zippy Rides“, vožnja životinjama, skuteri za životinje itd. Ove prenosive zabavne vožnje, koje se pokreću na baterije, zasigurno će biti pun pogodak vašim mališanima. Uz niz muzičkih žanrova koje možete odabrati tijekom jahanja, kao i 50 različitih životinja koje možete birati - Naše vožnje životinjama pružaju savršenu priliku za poticanje osjećaja individualnosti vašeg djeteta u sigurnom i strukturiranom okruženju. Još je malo škakljanja s preoblikovanjem uzde malima? Bez brige, svaka životinja može izdržati težinu do 200 kilograma, tako da možete, ako želite, voziti s njima.


Meke, simpatične, sigurne i sposobne za vožnju, životinje na kotačima s kompaktom kombiniraju zabavu zabavne vožnje s pogodnošću kolica. Savršeni su za jahače svih uzrasta, a osmjesi će započeti onog trenutka kada ih vidite kako trče po tržnom centru. Zapravo ćete vjerovatno zaustaviti ljude pomoću Hansel Animals vožnje i pitati ih gdje su ih doveli! Jednostavan rad čini naše vožnje životinjama jednostavnim za upotrebu za djecu od 2 do 80 godina. A ako šetate pored neke od naših životinja, nikad se ne bojte! Oni idu približno istom brzinom kojom hodate, tako da ćete svoju malu djecu lako zadržati na vidiku. Možda će vas čak pokušati skočiti i na jednog!

1 vožnja životinja (30)1 vožnja životinja (27)

1 vožnja životinja (13)

Ime: hodanje životinja, vožnja zippi, skuteri za životinje
Model No .: HS68
Marka Hansel
Dizajni Paw Patrol, jednorog, svinja peppa, pas, konj, itd
vrijeme igranja 1-99 minuta svaki put
podešavanje kovanica 1-5 kovanica odjednom
baterija 12V / 20A
tip baterije olovna baterija koja se može puniti
vrsta proizvoda kovanice ili bez kovanica
igrači svih dobnih skupina

jahanje životinja (33)jahanje životinja (29)jahanje životinja (77)

jahanje životinja (27)jahanje životinja (12)

walking animal rides (62)walking animal rides (61)

Hot Tags: igračka za hodanje životinja za jahanje, Kina, proizvođači, veleprodaja, niska cijena, kupiti, cijena

Upit

Moglo bi vam se i svidjeti