Pješačka vožnja životinja

Vožnja životinjama na motornim vozilima Hansel Plišani skuteri za životinje su električni akumulatori s jednim novčićem ili bez kovanog novca koji izgledaju kao da se stvarne životinje mogu kretati uz muziku. Rade s punjivim baterijama, mogu ići naprijed, skrenuti lijevo i desno. Lako upravljaju pritiskom ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Hansel hodanje životinja


Nudimo elektronske pokretne pokretne životinje u zakup. Ove vožnje se isporučuju u različitim dizajnerskim i životinjskim bojama. Ove prenosive zabavne vožnje, koje se pokreću na baterije, zasigurno će biti pun pogodak kod vaše male djece. Radi vaše udobnosti, baterija se može puniti, a motorizirane životinje na kovanice olakšavaju kontrolu strankama i tvrtkama. Uz svaku kupnju elektroničkog skutera za životinje s novčićima, biće uključeno pedeset žetona bez dodatnih troškova! Našom električnom vožnjom lako je upravljati i omogućava vam da odaberete trajanje vremena po žetonu, od jedne do devetnaest minuta. Takođe možete odabrati muziku koju pušta iz više desetina dostupnih pesama. Također, svaki motorizirani plišani skuter za životinje dolazi s utorom za SD karticu koji vam omogućava pristup vlastitoj glazbi. Ove životinje na jahanju zasigurno poboljšavaju bilo kakvu zabavu, događaj ili posao i stvaraju sate nezaboravne zabave. Motorizirani plišani skuteri za životinje odlični su za: rođendanske zabave, sajmove, najam za tržne centre, zabavne parkove, kampove ili korporativne događaje. Mogućnosti su beskrajne kada se vozikate na plišane životinjske igračke.

Vožnja životinjama Hansel11 animal rides (31)1 animal rides (30)1 animal rides (28)1 animal rides (25)1 animal rides (24)

Ime proizvoda vožnja motornim životinjama
Veličina proizvoda 119 * 66 * 89cm
težina proizvoda 32KG
dizajn pas, tigar, leopard, jednorog, majmun itd
baterija 12V / 20A / 1pc
tip kovanice / bez kovanica
snage punjiva baterija
voltaža 110V / 220V
ključne riječi skuter za životinje, jahanje životinja, jahanje na životinjama
marka Hansel

walking animal rides (77)walking animal rides (13)walking animal rides (11)ride animal (1)walking animal rides (101)

walking animal rides (100)

walking animal rides (99)

walking animal rides (27)

Hot Tags: hodanje životinja, Kina, proizvođači, veleprodaja, niska cijena, kupiti, cijena

Upit

Moglo bi vam se i svidjeti