Pješačke životinje na prodaju

Nudimo elektronske pokretne pokretne životinje u zakup. Ove vožnje se isporučuju u različitim dizajnerskim i životinjskim bojama. Ove prenosive zabavne vožnje, koje se pokreću na baterije, zasigurno će biti pun pogodak kod vaše male djece. Radi vaše udobnosti, baterija se može puniti, a motorizirane životinje na kovanice olakšavaju kontrolu strankama i tvrtkama. Uz svaku kupnju elektroničkog skutera za životinje s novčićima, biće uključeno pedeset žetona bez dodatnih troškova! Našom električnom vožnjom lako je upravljati i omogućava vam da odaberete trajanje vremena po žetonu, od jedne do devetnaest minuta. Takođe možete odabrati muziku koju pušta iz više desetina dostupnih pesama. Također, svaki motorizirani plišani skuter za životinje dolazi s utorom za SD karticu koji vam omogućava pristup vlastitoj glazbi. Ove životinje na jahanju zasigurno poboljšavaju bilo kakvu zabavu, događaj ili posao i stvaraju sate nezaboravne zabave. Motorizirani plišani skuteri za životinje odlični su za: rođendanske zabave, sajmove, najam za tržne centre, zabavne parkove, kampove ili korporativne događaje. Mogućnosti su beskrajne kada se vozikate na plišane životinjske igračke.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Hansel hodajuće životinje na prodaju


Kompanija Guangzhou Hansel bavi se zabavnim / zabavnim vožnjama za djecu. Mi smo profesionalni proizvođač motoriziranih životinja u Guangzhouu, Kina. Iznajmljujemo elektronske pokretne životinje / plišane motorizirane životinje ljudima koji su zainteresirani za posjedovanje i vođenje vlastitog trgovačkog centra.

Motorizovane životinje pokreću kovanice ili se zabavljaju zabavne vožnje koje rade s punjivim baterijama, mogu ići naprijed i skrenuti lijevo i desno uz muziku. Oni su trenutni trend zabave djece. Ove električne motorizirane životinje su pokretne i omogućuju djeci da voze životinju po svojoj želji u parkovima, trgovačkim centrima, igralištima, igralištima i zoološkim vrtovima sigurnom i reguliranom brzinom preferencija. I djeca i odrasli mogu istovremeno voziti ove životinje. Oduševljenje kod djece je apsolutno zagarantovano!


Ime proizvoda vožnja plišanih životinja veličina proizvoda 119 * 66 * 89cm
težina proizvoda 32KGS Materijal Pliš + metal
dostupan dizajn 50 različitih dizajna prilagođeni dizajn na raspolaganju
voltaža 110V-220V Snaga 30W
Motor 12V / 4.7A Baterija 12V / 20A
Tip baterije olovna baterija vrijeme punjenja 4-6 sati
radno vrijeme 6-8 sati Nosiva težina 130-150KG
vrijeme igranja 1-99 minuta podešavanje kovanica 1-5 kovanica odjednom
Led-lampa fakultativno indikator baterije fakultativno
igrača djeca i odrasli poslovno mjesto tržni centar, zabava, događanja itd

animal rides cases (36)animal rides cases (33)animal rides cases (30)animal rides cases (11)

animal rides plush (2)animal rides plush (4)

walking animal rides (92)walking animal rides (29)walking animal rides (13)walking animal rides (1)walking animal rides (101)walking animal rides (99)

walking animal rides (70)

walking animal rides (103)

Hot Tags: šetnje za životinje na šetnji, Kina, proizvođači, veleprodaja, niska cijena, kupuj, cijena

Upit

Moglo bi vam se i svidjeti