Dječije vožnje - mala obuka vozova

- Apr 17, 2018-

Jahanje rezervoara: kompanija proizvođača opreme za zabavu henan shiqi proizvodi vozilo za čišćenje rezervoara, oblik je nov i živopisan, vozilo tankog vozila u sporu funkcionisanju da se preganja, stimulacija je zabavna, protok putnika je velik, vraća se ovo brzo.

Mini shuttle: automobilski deo opreme usvaja novi tip procesa kalupa, svaki automobil je pažljivo napravljen, sa simulacijom dekoracije, poput komada umetničkih blaga. Oprema za pakovanje je opremljena temom scene, konvertibilnim gornjim perimetrom sa ambijentom Disney karikature za prirodu, kreira srećnu i mirnu atmosferu zabave, napravi opremu luksuznijom, stilu; Pjesma duž ivice je opremljena potragom za jakim svetlima, plus veselom muzikom, atmosfera je neobično živa, tema je sjajna. Duboko vole turisti, naročito djeca. Pogodan je za zabavni park, zatvoreni i otvoreni zabavni park.

Pratite težnju: kutija opreme opreme usvaja novi tip procesa kalupa, svaki automobil je pažljivo napravljen, simulacijom dekoracije, poput komada umetničkih blaga. Dodajte veselu muziku, atmosfera je veoma živa, tema je sjajna. Duboko vole turisti, naročito djeca. Pogodan je za zabavni park, zatvoreni i otvoreni zabavni park.

Životinjski voz: karoserija opreme primenjuje novi tip procesa kalupa. Svaki automobil je pažljivo napravljen i ukrašen simulacijom, koja je kao komad umetničkog blaga. Dodajte veselu muziku, atmosfera je veoma živa, tema je sjajna. Duboko vole turisti, naročito djeca. Pogodan je za zabavni park, zatvoreni i otvoreni zabavni park.

Crtani voz: ova oprema ima nov dizajn, visoku vernost, izvrsnu izradu i živopisne boje. Akustika sa zvukom zviždućeg zvižduka, života; Oprema se kontroliše mikrokompjuterom jednim čipom, siguran i pouzdan. Mašina je strogo pregledana, sa visokom pouzdanošću i odličnim performansama. Pogodan je za upotrebu u zabavnim parkovima, zatvorenim i otvorenim zabavnim parkovima itd.