Djeca za vožnju - gledanje automobila

- Apr 17, 2018-

Trodimenzionalni svemirski prsten: trodimenzionalni prostorni prsten je nova vrsta opreme za zabavu razvijena simulatorom trenera. Turisti iz 360 proizvoljnih rotacija, kada su brzo usporeni, zbog kojih je vozač učinio trodimenzionalni osećaj za okretanje, vežbanje i zabavu, pozdravio je većina mladih ljudi. Oprema pokriva područje male površine, rad i održavanje je jednostavno, uzbudljivo i uzbudljivo, stoga ima visoke performanse cijena investicija.

Miniaturni klatni čekić: minijaturno klatno je lepo i strukturalno nauku. Turisti voze na klatnom kretanju brzim, blistavim i uzbudljivim. Posetioci ne mogu pomoći da plače i smeju, što značajno poboljšava zabavnu atmosferu celog zabavnog parka, ostavljajući mnoge posetioce nerado da odu.

Dječji kolut od ferrisa: dečiji točak, poznat i kao automobil za decu, izveden je iz velikog tematskog trakta, specijalno dizajniranog za decu i tinejdžere. Dostupan je na jednoj i dvostrukoj strani, sa pet sedišta za cvetanje na svakoj ploči. Turisti sede u korpi, polako rastu, gledajući okolni pejzaž. Oprema je pogodna za sve vrste zatvorenih i otvorenih zabavnih parkova, parkova, trgova, kućnih zabavnih centara i drugih mesta.