Zajednički problemi sa naduvavanjem zamkova

- Apr 17, 2018-

1. Prilagodite zahteve

Ljepilo nanesite ravnomerno na pastu i tkaninu, a zatim ga objesite na pola minuta, a zatim zalijepite krpu do paste, pritisnite je ravno, a zatim ga isecite.

Igračke su isečene.

(1) dužina reda je duže od 5 cm i treba se zategnuti na navoj iglice, a zatim nanijeti tkaninom ili tkaninom.

(2) isecite usta mala do 5 cm i zalijepite direktno.

3. Otvaranje šiva.

Prvo, šivanje otvora navijanjem navoja za šivanje otvora, (ili sa dna vazdušnog jastuka da se otvori i šije), može se zalepiti kako bi se rukovodio otvaranjem u firmi, a također smatramo lepim.

4. Ulepšajte ivicu.

Nanesite odgovarajuću količinu lepka na ivicu s malom četkom, a zatim pritisnite taster i čvrsto pritisnite.

5, idi nestao

Dio laka za nošenje nakon dugotrajne upotrebe lako se degumiranje, tkanina se može iseći u različite oblike u lepkom za paste.

6. Veliko curenje vazduha.

Igračke nakon upotrebe dugo vremena, zbog nekih dijelova proširenja šipa, propuštanja vazduha, mogu razmisliti o korištenju tkanine od tkanine na mjestom mestu, smanjiti curenje zraka, kao što je igračka suviše stara, treba uzeti u obzir ostanak, probleme u upravljanju predmetima .

7. Lokalni nenormalni vazdušni jastuk podignut.

Uopšteno, ručkica za povlačenje je otvorena od vazdušnog jastuka, a dno vazdušnog jastuka se može odvojiti duž linije, povezujući ojačanje napona sa zračnim jastukom pomoću igličnog navoja, a zatim se drži tkaninom za zaštitu šav.

8. Zdrav razum

(1) pre puštanja u igračku, upotrebite polu suvim ručnikom da očistite površinu igračke, osušite je i isparite ga i spremite na hladno i čisto mesto;

(2) ako igračka ne bude pravilno držana u vodi, ona će biti uništena na suvom i provetrenom mestu kada se ne može isprazniti, a voda će se osušiti sve dok voda ne isparava.

(3) duvaljke treba čuvati na suvom i provetrenom mestu u slučaju vlažnosti.

(4) dugoročno čuvanje igračaka treba redovno proveravati za vlagu, a treba ga upaliti i očistiti na ventiliranom mestu.