Klizna klizna klasifikacija

- Apr 17, 2018-

Prema mestu korišćenja: zatvoreni klizni i spoljašnji klizač; Po veličini: mali klizni i veliki slajd. Po obliku: ravna, kosa, talasasta, mala S, velika S, tri kanistera; Nivo: jednostruki klizač i dvostruki slajd;

Jingse i baffle i slide - uvezene inženjerske plastike, infiltracija anti-uv agenata, anti-statički agensi i dekolirajući elementi, čvrstoća, glatka površina, dobra elastičnost, sigurna zaštita životne sredine, dobar vremenski otpor, ne blede.

Čelični dijelovi - kolona usvaja galvanizovane čelične cijevi, što nije rđa. Prskana je peskom, peskom i peskom. Površina se tretira dvostrukim slojem sprej sa plastičnim prahom, 180 stepeni visoke temperature i antivegetativnim zračenjem.

Drveni dijelovi - visoko kvalitetno uvezeno eukaliptsko drvo, tvrdo drvo, dobro suvo vlasništvo, jaka otpornost na vodu, nije lako nositi, nije lako pucati, nije lako deformirati.

Dijelovi kablova neto - koristeći Marine kabel, izdržljiv, siguran i pouzdan.

Slajd takođe ima ograničenje uzrasta, djeca bi trebala igrati, a njegova starosna dob je u skladu sa klizačem, slajd nagiba bi trebao biti pogodan za uzrast djeteta, mlađa djeca ne igraju sa strmim dugim klizačem, inače skloni nesrećama. Veza između platforme iznad klizača i rukohvata mora biti zatvorena i glatka. Ako postoji "v" vrsta razmaka ili naglo mesto, rukohvat je lako očistiti odjeću. Pre vožnje, proverite da li su koraci klizača i šine na platformi apsolutno sigurni. Roditelji bi trebalo da nauči decu na pravilan način da se klizaju. Na primer, kada se lice klizi prema klizaču, dvije strane klizne strane mogu glatko da se klizaju. I pustite decu ispred klizišta nakon kraja, u suprotnom, lako je uništiti decu ispred sebe, moći ćete da odete odmah nakon svog sopstvenog klizača. Roditelji su gledali. U procesu dečijeg klizanja roditelji bi trebalo da brinu o bližoj djeci kako bi djeci onemogućili pravilno korištenje slajdova i nesigurnost u radu s djecom.