Poredna tvrđava je takođe nazvana tvrđava

- Apr 17, 2018-

Poredna tvrđava je takođe nazvana tvrđava. Ona se odnosi na novu generaciju centra za djecu i djecu koja integriše funkcije zabave, sporta, mudrosti i fitnesa kroz naučnu trodimenzionalnu kombinaciju. Može se reći da je to novi i sveobuhvatni dečiji raj koji je namenjen deci kao što su bušenje, penjanje, klizanje, rolanje, ljuljanje, ljuljanje, skok i tresetanje.

Nevaljna tvrđava može razviti samostalnu ličnost djece, vežbanje, mozak i mozak. Da li je proizvoljno, karakteristike dinamične, interaktivne i sigurnosti, bez ograničenja prostora (samo u zatvorenom prostoru) ili nepravilnog prostora, mogu se instalirati, upravljanje je jednostavno, nikakva oprema za održavanje nije pogodna za održavanje.

To je novi i sveobuhvatni dečiji raj. Namenjen je djeci koja vole bušiti, penjati, klizati, rolati, ljuljajući, ljuljajući, skakati i tresti. Nevaljna tvrđava može razviti samostalnu ličnost djece, vežbanje, mozak i mozak. Da li je proizvoljno, bez dinamične, interaktivne i bezbjednosti karakteristike neograničene po polju, kako unutar tako i izvan, ili nepravilnog prostora, može se instalirati, upravljanje je jednostavno, nikakva oprema za snabdevanje, održavanje je zgodno. Neuobičajeni materijali tvrđave kao inženjerske plastike, PVC kože, pocinkovane čelične cijevi, čelične cijevi, teških artiljerijskih spužva, prema različitim karakteristikama materijala, različitih šema vrijednosti nepoznatog dvorca od trista juana po kvadratnom metru do hiljadu juana po kvadratnom metru.

Bez struje, to znači da nevaljali dvorac može raditi bez bilo kakvog uređaja za napajanje, što štedi operativne troškove u nevidljivom, a takođe garantuje sigurnost igrača, što je također popularan faktor za kupce.