Vožnja životinjama u Montevideu

- Aug 17, 2019-

Pješačke vožnje životinjama sve su popularnije i u svijetu. Mnogi kupci poput obavljanja poslova sa vožnjama životinjama u trgovačkim centrima, parkovima, zabavama, događajima itd. Ljudi u različitim zemljama nazivaju vožnje hodajućih životinja različitim imenima, poput skutera za životinje u tržnom centru, motoriziranih životinja u tržnom centru, plišanih životinja za jahanje, vožnje elektrikom na životinjama, hodanje na životinjama, vožnja s baterijama, vožnja životinja na baterije, itd.

Ovdje vam dijelimo nekoliko slika naših različitih klijenata u Urugvaju, prekrasno je. Njegovo poslovno mjesto prepuno je ne samo djece, već i odraslih.

Pored pokretanja poslova sa vožnjama životinjama u zatvorenom prostoru, kao što je trgovački centar, igralište itd., Može se smjestiti i na vanjskom platou, u parku ili na ulici itd.

Osim toga, dobar je i za iznajmljivanje poslova poput zabava, oglašavanja, karnevalskih festivala itd.

Kakav je vaš plan? Slobodno me obavijestite.

animal rides cases (21)animal rides cases (17)animal rides cases (16)animal rides cases (10)animal rides cases (9)animal rides cases (8)animal rides cases (7)animal rides cases (6)