Automobilski odbojnici ne zahtevaju posebne konfiguracije lokacije, sve dok su električni

- Apr 17, 2018-

Automobilu automobilu nije potrebna posebna konfiguracija lokacije, sve dok je puna struje, pogodna je za upotrebu. Opšti materijal je: šasija je izrađena od čelika i ljuska je od stakloplastike.

Automobilski branik: zaštićeni proizvodi od plastike ojačani staklenim vlaknima proizvedeni oblikovanjem, elektrostatičkim lakiranjem u obliku željeza, opremljenim naprednim zvukom, pozicioniranjem, osvetljavanjem, vremenskim funkcionisanjem itd., Sa baterijom snage 24 v, imitacijom životinje, boje je prekrasna, ne izbledi, sa zaštitom životne sredine, otpornošću na koroziju, dobrom stabilnošću, lepim, novim stilovima, bezbednosnim performansama, prilično prilagođenim karakteristikama polja, tržište i omiljena oprema za zabavu dece.

Kućište branika: obično napravljeno od staklenika od stakloplastike. Ojačani materijal u FRP-u je staklena vlakna. Staklena vlakna izrađena su od staljenog stakla ili uduvavana u neorganske vlaknaste materijale, a glavni hemijski sastav je silicijum, aluminijum, boronski oksid, magnezijum oksid, natrijum oksid i tako dalje. Od filamenta, kratke filamente i flokusa, prečnik je uglavnom 3 ~ 80 mikrona, a debljina je samo debljina kose. Staklena vlakna prečnika 10 mikrona, sa čvrstoćom zatezanja od 3600 mpa, ekvivalentna su sposobnosti da izdrže 360 kilograma napona po kvadratnom milimetru. Ova čvrstoća je dva puta veća od čelika visoke čvrstoće. Zbog raznovrsne upotrebe smole, poznat je kao poliesterski fiberglass, epoksidni fiberglass i fenolni stakleni čelik.

Postoje mnogi tipovi automobila za odbojnike, kao što su obični odbojnički automobili na tržištu, super herojski odbojnici, leteći saudovi odbrambeni automobili, leteći automobili za bicikl sa zečevima, brodski brodovi svemirskih brodova i tako dalje.