Hansel Hot Animal Rides

- Jul 16, 2019-

Hansel je vodeći dobavljač u zabavnoj vožnji za djecu, od 2009. godine proizvodimo i prodajemo dječje zabavne vožnje širom svijeta, naš stabilan kvalitet, konkurentne cijene, kratko vrijeme isporuke i dobra usluga imaju visok ugled u svijetu.


Uz dugogodišnje profesionalno iskustvo i snažan razvojni tim, naša životinjska vožnja se stalno ažurira i nadograđuje, prodali smo naše životinje u preko 100 zemalja. Mnogi kupci kupuju naše životinje u kontejnerima nakon testiranja kvaliteta.

Hansel tvrtka proizvođač tih elektronskih jahanja životinja, poznat kao motorizirane životinje od 2008. Plišane motorizirane životinje vožnja se također naziva hodanje životinja bicikl, vožnja baterija životinja, vožnja na životinjske igračke, 4 kotača bicikle, sretan vožnje na životinjama, mountable životinje, pliš igračka na životinje, životinje električne igračke, djeca igraju električni kovanice igračke, električni igračke automobili za djecu, igračka jahač novac životinja, igračke životinja električni, plišane životinje koje hodaju, motorizirane plišane životinje, zippy igračka vožnje na životinjama, djeca jahanje, kiddy ride stroj, igračke na baterije, igračke za šetnju životinjama, životinje za vožnju na baterije, skutere životinja u tržnom centru i tako dalje. Postoje različiti životinjski dizajni sa cool muzikom koja je privlačna za igrače od 1-101 godine. Oni su dobra

investicije za trgovačke centre, super-market, zabave, događaje, centre za igre, zabavni park i igralište, itd.