Kako kupiti Kiddie se lako vozi

- Aug 02, 2019-

Isti   klinac vozi na prodaju , iste veličine, ali cijena se razlikuje od 10.000 do stotina hiljada. Za isti uređaj zbog čega je cijena toliko različita, kako odabrati jeftine proizvode dobre kvalitete.

1. Stil vožnje dječaka: Za djecu su lijepi izgled, raznobojne svjetiljke i slatka muzika prvi elementi koji će ih privući, prvi put kada će posjetitelji ostaviti dobar dojam, tada će oni postati vaši kupci, a stil treba imaju određeno značenje, zbog posebnog značenja ljudi vjeruju da će donijeti sreću ili drugu dobru stvar, tako da će i dalje pokušavati, a zatim postati vaši stabilni kupci.

2. Kvaliteta vožnje djecom: osiguravanje normalnog rada dječjih vožnji je najosnovnije, ako kupac na vožnji vašeg klinaca vozi kad se problem zasigurno utječe na raspoloženje kupca za igru, oni će misliti da je vaš proizvod nije dobro, to će izgubiti neke stare kupce. Kako biste privukli dugoročne kupce, morate uvjeriti kupce da vjeruju da je vaš proizvod dobar.

3. Materijali za dječju vožnju: efekti boje u tvornici moraju biti svježi, svijetli i lagani. Za proizvode od fiberglasa, samo pomoću automobilskih boja može se postići takav efekat, ako su efekti boje mutni, rad je vrlo grub, vožnja mora da blijedi pod vjetrom i sunčevom svjetlošću manje od šest mjeseci, jer preliminarni radovi nisu dobro obavljeni, kasni efekti su izvesno loši. Dekoracija na cijelim jahačima vozika su dijelovi od stakloplastike, pa taj dio valja razraditi.

4 Kvalifikacije proizvođača. Ako proizvođač nema kvalifikaciju za proizvodnju, nema odgovarajuće dokumentacijske procedure, kupujete dječju vožnju bez lične karte; , kvaliteta neće biti zagarantovana.

kiddie rides designs