Dvorac na napuhavanje

- Apr 17, 2018-

1. Koristite ventilator za napuhavanje gumeni dvorac obratiti pozornost da li napon napajanja je u skladu s opisa proizvoda.

2. šasija spaja se na pouzdane tlo linija i smije prelaziti. Uliti ventilator umetnutog sigurnosne mreže kako bi se izbjeglo sigurnosnih nesreća.

3. prilikom prikupljanja inflating dvorac, moć mora biti isključen, sučelje ventilator i Ispušni otvor treba biti okrenut na, i Ispušni put dvorca treba oko pola sata (Ovisno o veličini dvorca) i Preostali plin treba biti m godišnje stisnut. Ako imate vodu u kišni dan, morate prvo ukloniti vodu i osušite.

4. punjenje dvorac treba očistiti i dezinficirati redovito. Prašak može poslužiti za pranje u dvorcu. Nakon uklanjanja mrlja, isperite vodom i zatim osušite.

5. ako dvorac se ne koriste za dugo vremena, to treba očistiti i onda sklopiti, vezan i Lunch. Temperatura skladištenja treba biti -50 ~ + 40 stepeni Celzijusa. Te spriječiti razbijanje dvorca rat.

6. treba napomenuti da vašoj djeci treba zabraniti posjećivanja poticanje projekata.

7. Izbjegavajte Prekomjerne dobi razlika i Sprečavanje kolizija između starije djece i male djece.

8. supervizori trebaju biti pod nadzorom u bilo koje vrijeme da nauči djecu igrati igru pravila i spriječiti nesreće.

9. ako je vrijeme vjetrovito i kišovito, to treba biti zabranjeno koristiti gumeni dvorac u vanjski zrak za izbjegavanje nesreća.