Klasifikacija naduvavanja na naduvavanje

- Apr 17, 2018-

Velike igračke na napuhavanje: ova vrsta igračaka je velika po veličini, uglavnom se pojavljuje u parkovima ili tržnim centrima, kao što su: nevaljani dvorac, zabavni grad, naduvani zamak, naduvani luk, veliki naduvavanje reklamnog modela.

Crtaća modela igračke za vazduh: izgled ove vrste igračaka na naduvavanje je crtani film, izgled proizvoda, izgled slike, vrlo dobra igračka za decu, reklamni model.

Male igračke na naduvavanje: takve igračice na naduvavanje su male veličine, raznovrsne po izgledu, svetle boje, jake u interesu i popularne su kod djece, kao što su napuhavajuće životinje, plivanje prstenje, lutke na naduvavanje itd.

Slobodno napušteno domaćinstvo: odabrati zaštitu od visoke čvrstoće za zaštitu životne sredine PVC materijal, naduvavanje dušeka, kauč na naduvavanje, vanjski prenosivi ležaj na napuhavanje itd.

Igračke za napuhavanje na vodi: ova vrsta igračaka za naduvavanje se uglavnom koristi u vodi, kao što je valjačka lopta u parku, yo-yo, krug za plivanje, čamac na naduvavanje itd., Što je najbolja vodootporna igračka za letnju rekreaciju.

Male igračke imaju meku, fleksibilnu i slatku osobinu. Velike igračke na naduvavanje su sigurne i uzbudljive, i veoma su zanimljive.

To su razne karakteristike igračaka koje se mogu naduvati koje čine više ljudi prihvaćenim i ne mogu živjeti bez njega. Razvoj velikih vanjskih igračaka doveli su do razvoja velikih igračaka na napuhavanje. Druge igračke naduvane igračke spoljne sirovine izgrađene skokovima i granicama u razvoju membranske tehnologije, široko rasprostranjena primena PVC materijala, takođe u efektivnoj ponovnoj uključivanju guranja razvoja industrije igračaka, čime je naduvana igračka održavala dobar rast.

Pored proizvodnje igračaka za naduvavanje, naduvene igračke takođe mogu da se koriste za koncept sportskih proizvoda na otvorenom, putničkih sredstava itd., Kao što su kauč na naduvavanje, jastuk na naduvavanje, naduvavanje, naduvavanje dušeka, krevet i tako dalje. Kožni sofa za modeliranje karikatura, prilično popularan kod dece.

Krov za napuhavanje pogodan za život u kući, ne samo u hang-out-u, dom privremenog kreveta, kancelarija za prekovremeni rad, radnici koji se često kreću, studentski dom, saunu, prodavnice itd., Mogu se koristiti kako bi nam pružili veliku udobnost.

Prednost karakteristika vazduha je sveprisutni, napuhavajući krevet za spavanje kada je telo i anastomozirano sa vezom sto ljudskog tela svaki deo uniformnog stresa, koji može prevladati prepreku za cirkulaciju krvi u postelji zbog neujednačenog vazdušnog ležaja i zdravog ležaja u strane zemlje. Avion je mnogo pogodniji. Obično fleksibilno sakupljanje rezervnih delova, naduvavanje je napredni krevet, ležaj za goste, privremeni otvoreni krevet, želimo da se otvori, ne otvarajte da biste izvlačili fioku za vazduh.