Funkcija naduvavanja za naduvavanje

- Apr 17, 2018-

Veliki naduveni park dvorca pripada novoj generaciji rekreativnih objekata, u skladu sa karakteristikama dizajna, sadrži slajdove, različite oblike životinja, bogate su zabavom, omiljenom omiljenom decom. Ima sigurnosnu, sveobuhvatnu, ukrasnu, novinu, svetlu boju, izdržljivu kroz naučnu trodimenzionalnu kombinaciju, usvaja se super vodootporna tkanina i postaje, to je sveobuhvatan jak zabavni raj. Okretanjem, valjanjem, puzanjem, tresenjem, tresenjem, skakanjem i bušenjem, igrači mogu razviti svoju inteligenciju, ostvariti svoje telo i uživati u svom tijelu i umu. Ovaj proizvod je dobrodošao od strane kupca zbog svoje slučajnosti i nemoćnosti. Siguran je i pouzdan, jednostavan za rukovanje i jednostavan za održavanje.

(1) velike igračke na naduvavanje i mala i srednja inflaciona tkanina debljine 0,45 mm (500 d). Klizač i padine koriste tkaninu od 0,55 mm (1000 d), dno debljine 0,45 mm (500 d). Visina vazdušnog jastuka je 60 centimetara, visina pregrada je 80 cm, širina pregrade od 27 do 30 cm, dizajn za klizanje i modeliranje su zaobljeni uglovi. Gdje je lako srušiti strukturu ojačanu šišanjem gornje i dole. Materijali za nacionalnu jedinstvenu PVC sendvič tkaninu, rezultati inspekcije kvaliteta biroa pokazuju ovu materijalnu, netoksičnu i neukusnu potpuno zelenu zaštitu životne sredine određenih materijala za zabavu.

(2) ovaj materijal je profesionalna tkanina na napuhavanje sa dobrom otpornošću na hladnoću i može doseći nisku temperaturu minus 40 stepeni. Dobar plamen retardantnost. Da je kratak za PVC materijal, PVC je PVC smola kao glavna sirovina, dodavanjem odgovarajuće količine sredstva protiv starenja, modifikacionog agenta i slično, putem mešanja, kotrljanja, kao što su vakuumska blister tehnologija i materijal, može koristiti oko osam do hiljada ljudi.