Nevažne predostrožnosti

- Apr 17, 2018-

1. Pratite uputstva o nevaljanom dečaku. Cipele treba ukloniti iz kutije za cipele pre nego što uđete u nepoznati zamak, a predmete treba držati u ormariću kako bi se održao zdravlje i sigurnost u nevaljanim dvoracima.

2. Celokupan dizajn proizvoda sa nevaljanim dvorcima ne bi trebao imati oštre predmete, teške predmete i druge stvari koje mogu naneti štetu deci na mjestu gdje ih mogu videti i dodirnuti. Ako pojedinac ima oštri predmet, treba ga držati dalje od područja i obavijestiti operatora.

3. Zaštićeni zamak se uglavnom koristi za djecu od 2 do 8 godina i ispod 1,3 metra. Djeca mlađa od 6 godina trebaju pratiti čuvari. Molim vas, nemojte donijeti nikakve stvari u nevaljanom dvorcu.

4. Kada dete uđe u nevaljali dvorac, staratelj treba da obezbedi bezbedno obrazovanje za dijete i podsjetiti dijete da se ne igra u objektu.

5. Zaštitna mreža izvan poredne tvrđave samo ACTS kao zaštitni efekat, pa je zabranjeno penjanje i povlačenje.

6. Zabranjeno je oštetiti prostorije za zabavu i ne mogu otvoriti zadnji poklopac, poklopac sedišta, dodirni i linijski uređaj. Inače, posljedice su samopouzdane.

7. Djeci koji nisu fizički sposobni zabranjuju se zabavljati u nevjerovatnoj školi, kao što su twitches i problemi sa srcem.