Novi ambulanti za dolazak djece - Naughty Cat

- Sep 02, 2019-

Kompanija Guangzhou Hansel bavi se zabavnim / zabavnim vožnjama za djecu. Mi smo profesionalni proizvođač motoriziranih životinja u Guangzhouu, Kina. Iznajmljujemo elektroničke vožnje životinjama, zabavne vožnje na bateriju ljudima koji su zainteresirani za posjedovanje i vođenje vlastitog trgovačkog centra.

Naša misija je pružiti električnu zabavu za djecu svima koji žele biti dio rastuće niše dječije zabave. Želimo pomoći ljudima da pruže sigurnu i zabavnu zabavu djeci u trgovačkim centrima i okruženjima šetnica širom svijeta.

Za kompaniju je važno omogućiti djeci sigurnu i zabavnu zabavu. Nadalje, važno nam je da omogućimo uspjeh svima onima koji žele imati vlastiti posao.
Iako će se naša zabavna vožnja koristiti za zabavu djece, naše glavno ciljno tržište su poduzetnici koji se žele fokusirati na gužve u tržnicama s malom djecom.

Molimo provjerite našu najnoviju zabavu za djecu na životinjama. To je jedna vrsta branika i pogodna je za djecu i odrasle. Vlasnik preduzeća može ih koristiti unutar i van kao što su trgovački centar, igralište, zabavni park itd.

HS4829 (2)

HS4829 (8)

HS4829 (5)